laden

Zo gebruik je een NewMotion laadpaal

Ben je aan het kijken naar een NewMotion laadpaal? Het is een van de laadpalen die je vrijwel overal in Nederland tegenkomt. Het merk is namelijk een van de meest toonaangevende merken op het gebied van oplaadpunten voor elektrische voertuigen. Waar je ook bent, je kan jouw voertuig van een volle accu voorzien. Daarnaast kan je deze ook thuis laten installeren, zodat je nog meer gemakken ervaart. Voordat je begint met het opladen van jouw voertuig is het echter belangrijk dat je weet hoe je deze laadpaal het beste kan gebruiken.

Connectiviteit steeds meer online

NewMotion biedt een breed scala aan laadpalen die zijn ontworpen om aan de behoeften van verschillende gebruikers te voldoen. Of je nu een laadpaal nodig hebt voor thuisgebruik of voor zakelijke toepassingen, NewMotion heeft de juiste oplossing. De connectiviteit komt tot stand door de geavanceerde technologie die voor de ontwikkeling is gebruikt. Je kan namelijk te allen tijde een verbinding maken met het online platform. Zo houd je zelf in de gaten hoe de voortgang van de accu is, zonder dat je bij jouw auto hoeft te blijven. Je kunt bijvoorbeeld zien hoeveel energie er wordt verbruikt, de laadsnelheid controleren en toegang krijgen tot handige functies zoals het plannen van laadsessies op basis van het energietarief.

Meerdere merken en voor bedrijven beschikbaar

Een ander voordeel van een NewMotion laadpaal is de interoperabiliteit. Het NewMotion-netwerk is een van de grootste in Europa en biedt toegang tot duizenden laadpunten. Met de NewMotion laadpas kunnen gebruikers niet alleen laden bij hun eigen laadpaal, maar ook bij publieke laadpunten die deel uitmaken van het netwerk. Dit maakt het rijden met een elektrisch voertuig een stuk gemakkelijker, omdat je geen verschillende laadpassen van verschillende aanbieders nodig hebt.

Daarnaast biedt NewMotion ook ondersteuning voor het laden op het werk. Bedrijven kunnen profiteren van de zakelijke laadoplossingen van NewMotion, waaronder slimme laadpalen en beheertools. Met behulp van de NewMotion laadoplossingen kunnen werkgevers het laadgedrag van hun werknemers volgen, laadsessies automatisch verrekenen en zelfs het energieverbruik in evenwicht brengen om pieken te voorkomen. Dit helpt bedrijven om efficiënter met hun laadinfrastructuur om te gaan en kosten te besparen.

Een goede klantenservice

Wat betreft installatie en service, zorgt NewMotion ervoor dat het proces zo soepel mogelijk verloopt. Ze bieden installatiediensten voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Een ervaren team zorgt voor een professionele installatie van de laadpaal, inclusief de benodigde elektrische aansluitingen. Bovendien biedt NewMotion 24/7 klantenservice om eventuele vragen of problemen met betrekking tot de laadpaal op te lossen.

Duurzaamheid en milieu

Een ander belangrijk aspect van het gebruik van een NewMotion laadpaal is de duurzaamheid en de focus op groene energie. NewMotion stimuleert het gebruik van hernieuwbare energiebronnen door hun laadpalen te koppelen aan groene stroomleveranciers. Hierdoor kunnen gebruikers hun elektrische voertuigen opladen met schone energie, waardoor de CO2-uitstoot wordt verminderd en jij je steentje bijdraagt aan een beter milieu. Het gebruik van NewMotion kan jou dus op ieder gebied voordelen opleveren en zorgen voor zoveel mogelijk comfort.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *