Samsung S23

Vijf redenen om de nieuwe Samsung S23 te kopen

Ben je toe aan een nieuwe mobiele telefoon? Het kan best een lastige klus zijn om alle nieuwe mobiele telefoons met elkaar te vergelijken. De nieuwe Samsung S23 is net uit, en hieronder lees je vijf redenen waarom deze nieuwste versie van Samsung wellicht interessant is om te kopen.

#1 De Samsung S23 is er in verschillende maten

De ene persoon geeft de voorkeur aan een klein, compact model mobiele telefoon en de ander heeft liever een groot model met groot scherm in de hand. Bij de Samsung S23 heb je het voor het kiezen. Er zijn drie maten:

Het kleinste model S23 heeft een scherm van 6,1 inch, de S23 Plus is een middenmaat van 6,6 inch en dan is er nog de Samsung S23 Ultra zakelijk met een scherm van 6,8 inch. De Ultra is zelfs nog iets groter dan het grootste model van de iPhone 14 die een scherm van 6,7 inch heeft.

#2 De S23 is vriendelijk voor de ogen

Iedereen zal het ermee eens zijn: lang op je mobiel staren is vermoeiend en niet goed voor je ogen. De nieuwste Samsungs zijn voorzien van een Eye Comfort Shield. Dit ‘schild’ zorgt ervoor dat het scherm, zelfs als de omgeving donker is, prettig is om naar te kijken. Dat is een belangrijke functie als je zuinig op je ogen bent.

#3 Je kan in het donker fotograferen

Zowel de S23 als de S23 Plus zijn uitgerust met een 50 Megapixel camera, de Ultra heeft zelfs een 200 Megapixel camera.

Wil je ook ’s nachts of bij weinig licht foto’s en video’s kunnen maken, dan zal je merken dat dat met de S23 uitstekend kan. Alle drie de S23 varianten zijn uitermate geschikt om in het donker te fotograferen. Ze maken gebruik van een Artificial Intelligence signaal en een Detail Enhancer technologie die de weergave van diepte verbetert en waardoor waardoor nachtelijke beelden van een stad of afbeeldingen van mensen met de fijnste details worden weergegeven. .

#4 Lange levensduur batter geholpen door snelle processor

De levensduur van de batterij van alle drie de types is weer verbeterd in vergelijking met hun voorganger. Je kan zowel langer browsen, video’s afspelen als gamen. Hierbij spant de S23 Ultra de kroon waarmee je bijna 19 uur browsen, 9 uur video’s kan kijken of 7 uur en een kwartier kan gamen . De levensduur van de batterij wordt mede verbeterd door de nieuwe en krachtige processor.

Nieuwe Android telefoons zijn tegenwoordig allemaal al uitgerust met de Snapdragon 8 Gen 1 processor. De Samsung S23 gaat nu weer een stapje verder en is uitgerust met de gloednieuwe Snapdragon 8 Gen 2 chip. Deze processor maakt je mobiel super krachtig en efficiënt.

De selfie camera van de Samsung S23 is ook vernieuwd. De autofocus en de resolutie, die nu 12 megapixel is, zijn verbeterd. De camera is ook in staat om details van het lichaam te herkennen en te verfraaien.

#5 Gerecyclede en milieuvriendelijke materialen

Er worden tegenwoordig maar weinig nieuwe producten gemaakt waarbij geen rekening wordt gehouden met het klimaat. Zo worden ook mobiele telefoons steeds vaker geheel of gedeeltelijk gemaakt van gerecycled materiaal. Ook de Samsung S23 serie bevat verschillende gerecyclede onderdelen en milieuvriendelijke materialen. Ook het metalen frame is voorzien van natuurlijke lak in prachtige tinten.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *