Themafeestjes waar iedereen blij van wordt

Themafeestjes waar iedereen blij van wordt

Heb je moeite met het bedenken van een tof themafeest? Niet nodig! Er zijn voor elke gelegenheid leuke themafeesten te verzinnen. Door een thema aan je event te verbinden wordt het gelijk extra speciaal en zitten je gasten al vanaf het moment van klaarmaken al in een speciale feeststemming. Wij hebben hieronder een aantal toffe themafeesten voor je op een rijtje gezet!

Jaren 60 

Heb jij zin in brillen, pruiken, hoofdbanden en flower power? Dan is een hippie jaren 60 feest echt iets voor jou! De jaren 60 waren de kleurrijke en zorgeloze jaren en dat is natuurlijk een ideaal uitgangspunt voor een feest. Maak het zo bont als je zelf wilt qua decoraties en aankleding. Je kunt echt alle kanten op, felle kleuren, peacetekens you name it. Dit themafeest is ook heel gemakkelijk te combineren met bijvoorbeeld een bedrijfsjubileum, verenigingsfeest of verjaardagsfeest. Veel mensen zijn fan van deze tijd, muziek en stiekem ook de mode! 

Great Gatsby Party

Zin om nog wat verder terug te gaan in de tijd? Wat denk je dan van een Great Gatsby Party ook wel de roaring twenties genoemd. Dit thema zorgt voor een spannende en stijlvolle feestavond. Ideaal voor een wat groter bedrijfsfeest. Op de locatie kun je namelijk een klein casino creëren, zodat iedereen op de feestavond zijn geluk kan beproeven. Laat de bar gin tonics schenken en zorg voor creatieve accessoires bij een Great Gatsby fotohokje. Een tof themafeest waarbij je alles uit de kast kunt trekken en tot in de ochtendgloren de charleston kunt dansen! 

themafeest ideeën
Zwart en goud feest

Black and white

Een old time classic; een black and white party. Het prettige aan dit thema is dat het ook voor wat chiquere events kan worden ingezet. Denk aan een bedrijfsborrel of zelfs gala event. Je kan met dit thema echt alle kanten op. Ook kun je het heel makkelijk combineren met een overkoepelend thema, denk bijvoorbeeld aan een black and white dirty thirty feest. Outfits voor dit feest zorgen ook niet voor gedoe; vrijwel iedereen heeft het namelijk gewoon in zn kast liggen! Wil je het feest iets meer kleur geven? Zorg dan dat je met de decoraties inzet op zwart, wit en goud. Goud geeft net die sprankelende twist aan jouw event!

Wild wild west 

Het ultieme feest voor de wannabe cowboys, cowgirls, sheriff’s en indianen! Met dit thema kun je de locatie omtoveren tot een echte saloon en wat dacht je van een line dancing. Door de diversiteit van dit thema is het geschikt voor een verenigingsfeest, maar ook een verjaardagsfeest of een gezellig vrijgezellenfeest! Ben je nog op zoek naar leuke activiteiten voor op het feest? Denk dan aan lasso werpen, spijkerslaan en hoefijzer werpen. Trek die cowboylaarzen aan en gaan!

Moeite met kiezen? Kijk vooral welk thema het beste aansluit bij jouw gasten, zodat iedereen zich op zn gemak voelt. Bij elk thema zijn er ook genoeg mogelijkheden om toffe activiteiten toe te voegen. Scroll Pinterest af voor inspiratie; succes gegarandeerd. Zorg ook altijd dat er genoeg accessoires klaar liggen bij de ingang, zodat ook voor de minder creatieve mensen er een leuke toevoeging voor hun outfit beschikbaar is!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *