peuterbed

Peuterbedjes kopen? In allerlei soorten en maten!

Je baby groeit na 24 maanden uit zijn/haar ledikant. Je wilt graag dat je peuter comfortabel kan slapen in een nieuw en vertrouwd peuterbedje. Dan geven we je graag een inzicht in de mogelijkheden van peuterbedjes. Peuterbedjes worden over het algemeen gekozen voor een periode van ongeveer 4 à 5 jaar en hebben een aantal belangrijke voordelen ten opzichte van een overstap naar een standaard bed.

Een peuterbedje is veiliger en knusser dan een standaard bed en geeft je peuter de mogelijkheid om eenvoudig zelf in en uit het bed te stappen. Een peuterbedje is prettiger voor je peuter om in te slapen en geeft een beschermend gevoel. We hebben hieronder speciaal een overzicht opgesteld van de meest gekozen peuterbedjes en de daarbij behorende voordelen.

Peuterbed met lades

Een peuterbed met lades is supermakkelijk als je de slaapkamer van je peuter schoon wilt houden. Pak eenvoudig al het speelgoed in de lades of gebruik ze voor linnengoed. Peuterbedden met lades zijn ook weer verkrijgbaar in verschillende stijlen en mogelijkheden.

De lades zijn een echte aanvulling voor de slaapkamer van jouw peuter. Een prachtige uitstraling die ook nog eens zeer functioneel is. De standaard afmetingen van een matras in een peuterbed zijn 70×160 cm.

Peuterbedjes kopen? In allerlei soorten en maten!

Peuterbed hout (massief)

Een peuterbed van hout wordt door veel ouders gekozen. De prachtige peuterbedjes van Hoppekids zijn zelfs allemaal van massief hout. Duurzame peuterbedjes waar je een levenslange garantie (Premium-collectie) op ontvangt, vanwege de uitstekende kwaliteit van de bedjes.

Ben jij op zoek naar een betrouwbaar, duurzaam en stevig peuterbedje waar je peuter jarenlang plezier van heeft en tegen een stootje kan? Kies dan voor een massief houten peuterbed.

Peuterbedjes kopen? In allerlei soorten en maten!

Peuterbed half hoogslaper

Geef de slaapkamer van je peuter een extra dimensie met een prachtige half hoogslaper. Halfhoogslapers kun je combineren met de leukste accessoires, waaronder een klein bureau, een leuke glijbaan en aanvullende gordijnensets die jouw halfhoogslaper helemaal afmaken.

Halfhoogslapers zijn er ook in veel verschillende stijlen en accessoires. Dankzij de valbeveiliging valt je peuter niet uit bed tijdens het slapen en kun jij met een gerust gevoel je peuter achterlaten op zijn kamer. Met een halfhoogslaper inclusief de leukste accessoires gaat je kindje uren speelplezier beleven!

Peuterbedjes kopen? In allerlei soorten en maten!

Stapelbed peuter

Veel ouders denken dat een stapelbed voor een peuter misschien nog iets te hoog is. Toch zijn alle peuter stapelbedden voorzien van kwalitatieve uitvalbeveiligingen. Ook heb je de mogelijkheid om het kinderbed uit te breiden met een uitvalbeveiliging voor de onderste slaapplek. Een stapelbed is ideaal, vooral als je minder ruimte beschikbaar hebt en meerdere peuters op één slaapkamer moeten slapen.

Alle stapelbedden voor peuters zijn net als de halfhoogslapers te voorzien van prachtige gordijnensets, een schuine of rechte trap en opbergladen.

Peuterbedjes kopen? In allerlei soorten en maten!


Op zoek naar dekbedovertrekken voor kinderen?

Ben jij op zoek naar bijpassend beddengoed? Bekijk dan ook eens de dekbedovertrekken voor kinderen. Slaapkamerweb heeft leuke dekbedovertrekken met de meest prachtige prints. Bekijk hier alle dekbedovertrekken en filter op “Kinder overtrek”.

Peuterbedjes kopen? In allerlei soorten en maten!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *