paaseieren versieren

Paaseieren versieren

Een ei hoort er toch echt wel bij, bij Pasen. En liefst versierd. Kijk hier naar makkelijke voorbeelden voor hele leuke versierde paaseieren.

Zwart-witte paaseieren

Zwart wit is een goede combinatie, dus waarom dan ook geen zwart witte paaseieren? Met een zwarte stift kom je al een heel eind. Teken er mooie patronen op als je een beetje handig bent, of anders gewoon wat leuke teksten of een gezichtje. Ook heel leuk als je de eieren verft met bordverf. Je kan er daarna met krijt op tekenen.

zwart witte paaseieren

 

Beplakte eieren

Met wat confetti, goudsnippers of kartonnen bloemetjes plak je zo een paar leuke eieren bij elkaar.

beplakte eieren

 

Paaseieren versieren met stift en stempels

Met gekleurde stiften en een beetje fantasie maak je heel eenvoudig leuke eieren. Bij het plaatje rechtsboven zijn geverfde eieren met een sjabloon en stiften verder versierd. Bij het plaatje linksonder zijn eieren gemaakt met rondjes dubbelzijdig plakband die door de glitters zijn gerold. Rechtsonder zijn eieren eerst gewoon met de kwast en waterverf beschilderd daarna is er met kleurpotlood in de nog niet helemaal opgedroogde verf getekend.

versierde eieren met stift stempels

 

Grappige paaseieren

Leuk voor de kinderen. Vooral die eieren met een plastic dopje en een rietje als duikers. Maar ook het lammetje is makkelijk te maken met een watje, wat karton en pijperagers. Met karton, stift en lijm maak je van je eieren leuke dieren. en met wat veertjes schattige kippetjes.

kei

 

Eieren versieren met touw of wol

Geen zin in verf en andere toestanden? Alleen met touw of wol lukt het ook om leuke eieren te maken. Bestrijk het ei met lijm en draai de wol er omheen.  Bij het plaatje rechtsboven is lijm niet eens nodig. Maak een pakketje van je ei.

eiw

 

Knutsel paaseieren

Met wat restjes wol, pijpenragers, papieren servetten en lijm maak je snel en makkelijk deze leuke eieren. Voor de wortelen verf je eerst de eieren oranje en maak je van groen vilt in franjes geknipt het loof.

knei2

 

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *