inrichting gezelliger

Maak je huis in no time extra gezellig

Het antwoord op de vraag: ‘Hoe maak je je huis éxtra gezellig?’ kunnen we onszelf best geven. Alle meubels aan de kant, de muur verven in een gezellige kleur, de verf laten drogen en erachter komen dat de muur toch nog een extra likje verf nodig heeft. De realiteit is alleen wel: wíe heeft daar de tijd voor? In dit artikel dus handige, eenvoudige én snelle tips om je huis binnen no time extra gezellig te maken. Perfecte timing wat ons betreft nu de herfst zich echt laat zien.

spicy kleuren

Spice it up!

Misschien een beetje een open deur, maar koele kleuren stralen natuurlijk niet heel veel gezelligheid uit. En laat je nou net allemaal koele kleuren in huis hebben. Niet getreurd. Kijk waar je warme kleuren aan kunt toevoegen, dan geef je de ruimte direct meer gezelligheid. Een grote trend van dit moment zijn bijvoorbeeld kleuren die je op de kruidenplank terugvindt. Een beetje gek misschien, maar de pure warmte tinten van bijvoorbeeld paprika-, chili-en kerriepoeder geven je misschien wel nieuwe inspiratie.

Het licht zien

Vergeet vooral je lichtbronnen niet als je van plan bent om je huis wat gezelliger te maken. Je hebt natuurlijk warm licht of koel licht. Controleer je lichtbronnen en kijk of je de koele tinten kunt vervangen door warme tinten. Kaarsjes toevoegen helpt natuurlijk altijd in het gezelliger maken van een ruimte, vooral gezellig in de herfst- en wintermaanden!

stof

Voeg stof toe aan je interieur

Stof geeft warmte aan je huis en maakt gezellig. Ooit zo bij stilgestaan? Een hoogpolig vloerkleed hier, leuke kussentjes daar, een faux schapenvelletje over je fauteuil en een heerlijk gebreid dekentje op de bank. Een heerlijk knusse uitstraling die ook nog eens heel budgetvriendelijk kan zijn. Je kunt het natuurlijk zo gek maken als je het zelf wil. Voeg bijvoorbeeld prachtige fluwelen gordijnen toe aan je interieur in een mooie warme tint.

Vervang je raamdecoratie

Over stof toevoegen aan je interieur gesproken. Wat ons betreft is raamdecoratie een underdog en wordt vaak tot het laatst bewaard.Terwijl het juist een belangrijk onderdeel is in een ruimte. Het heeft een groot aandeel in de sfeer en uitstraling. Raamdecoratie die automatisch veelsfeer toevoegt in je huis zijn vouwgordijnen.Tevens een hele stijlvolle oplossing wanneer je kiest voor een vouwgordijn op maat. Past altijd preciés en omdat je voor maatwerk kiest, is de raamdecoratie altijd perfect afgewerkt.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *