zomer verjaardag

Je verjaardag vieren in de zomer: tips & ideeën

Je bent bijna jarig en dat kunnen we niet zomaar voorbij laten gaan zonder het te vieren. Vaak wanneer er een verjaardagsfeestje wordt georganiseerd, is het een thema feest. Wanneer je een thema feest organiseert, weten de gasten meteen om welke gelegenheid de feest voor wordt gegeven.

Denk hier aan een Sarah of Abraham thema of voor de kinderen: Jungle theme. Vaak helpt dit de gasten ook bij het uitkiezen van een verjaardagscadeau. Verjaardagsfeestjes zijn altijd heel gezellig, maar soms vergt het wel veel voorbereiding. In dit artikel lees je een aantal tips en ideeën om jouw verjaardagsfeestje succesvol te laten verlopen. 

Een zonnige verjaardagsfeest

Wanneer het zomer is en het weer steeds warmer begint aan te voelen, is het zonde om je verjaardag binnenshuis te vieren. Wij adviseren dan ook om lekker naar buiten te gaan en daar je verjaardag te vieren. Plan een dagje in waarop je jouw verjaardagsfeest wil vieren en haal leuke verjaardag versiering. Ga in de ochtend vroeg naar een gezellig parkje en reserveert het voor de rest van de dag. Je hebt dan ook genoeg tijd om plekje waar jullie gaan chillen te versieren. Kleine hapjes en gekoelde drankjes erbij. En je verjaardagsfeestje kan beginnen. Het voordeel hiervan is dat je na afloop van je verjaardag een schoon huis aantreft, omdat je de hele dag in het park was. 

Road trip

Je verjaardag hoeft niet altijd met heel veel mensen gevierd te worden. Soms heb je behoefte om het wat rustiger aan te doen. Plan een road trip met een paar van je gezelligste vrienden of familie. Huur samen leuke scootertjes of een oldtimer en ontdek de mooiste plekken in Nederland. Ook voor in de auto heb je lekkere snacks en verfrissende drankjes nodig. Ook een leuk idee is om je verjaardag te vieren over een aantal dagen. Boek een hotel en verken de omgeving zonder dat je steeds naar de tijd moet kijken. Geniet tot het uiterste en maak het een verjaardags roadtrip die je nooit zomaar zult vergeten. Het voordeel hiervan is dat je het effect van een vakantie en verjaardagsfeest in één zult ervaren. 

Kortom, ben je in de zomer jarig en wil je je verjaardag heel gezellig buiten vieren? Organiseer je verjaardagsfeest dan in een mooie park met al je vrienden en familie. Houd je je verjaardagsfeestje liever iets intiemer? Plan dan een roadtrip en verken de omgeving.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *