Hoogste kwaliteit Yacht Supply

Hoogste kwaliteit Yacht Supply

Eigenaren van jachten en superjachten stellen hoge eisen aan alle supplies die aan boord komen zoals proviand, onderhoudsproducten en allerlei luxe artikelen. Op zee genieten op het allerhoogste niveau. Yacht Supply is dé partner als het gaat om het leveren van hoge kwaliteit premium producten die u nodig heeft op uw jacht. Vanuit het hoofdkantoor in Nederland bedient Yacht Supply klanten wereldwijd. Als geen ander begrijpen zij de unieke behoeftes en vereisten die nodig zijn om elk aspect van uw leven aan boord zo soepel en comfortabel mogelijk te laten verlopen.

Premium food aan boord

Yacht Supply levert de heerlijkste ingrediënten voor een premium diner aan boord van uw luxueuze jacht. Wilt u haute cuisine aan uw gasten aan boord aanbieden of wilt u zelf genieten van voortreffelijk eten? Als geen ander weten wij hoe lastig het kan zijn om heerlijk eten aan boord te leveren. Yacht Supply kan u het beste en meest voortreffelijke eten aanbieden. Van een heerlijke verse kreeft tot een knapperige salade of Japans Wagyu-rundvlees dat op de juiste manier is gebakken. Zij werken alleen met de hoogste kwaliteit producten op het gebied van vlees, vis, fruit en groenten. Naast het leveren van hoge kwaliteit premium producten zorgen ze er ook voor dat u voorzien bent van het juiste vakkundig personeel die een superieur diner kunnen bereiden. Yacht Supply zorgt er namelijk voor dat deze mensen bij u aan boord komen. Yacht Supply heeft speciale samenwerkingsverbanden ontwikkeld met chef-koks die aan boord van uw jacht komen koken. Sommige van deze chef-koks zijn speciaal naar Nederland gevolgen om een week door te brengen in een luxe restaurant om meer te leren over het bereiden van specifieke soorten gastronomisch eten. Deze chef-koks bedenken nieuwe manieren om u en uw gasten aan boord te kunnen verrassen met het lekkerste eten en de spannendste presentaties.

Facilitaire voorzieningen van hoge kwaliteit

Naast hoogstaande culinaire producten en de meest innovatieve chef-koks biedt Yacht Supply u ook de mogelijkheid om u te voorzien in alle facilitaire voorzieningen. Zo voorzien ze u van de beste mensen die ervoor zorgen dat aan boord alles vlekkeloos verloopt en u en uw gasten de hoogste standaarden van gastvrijheid bieden. Daarnaast is dit vakkundige personeel goed opgeleid om toezicht te houden om alle huishoudelijke taken te regelen, zonder dat u het door heeft. Naast het leveren van de beste mensen, kan Yacht Supply u ook helpen aan alle producten die te maken hebben met facilitaire voorzieningen. Van toiletartikelen tot schrijfgerei, parfums tot EHBO-koffers: alle producten zijn van hoge kwaliteit en stralen luxe en klasse uit.

Technische onderdelen

Als laatste zijn ze ook uw partner als het gaat om onderdelen voor uw machinekamer en andere technische ruimtes. Door de vele samenwerkingen met gespecialiseerde bedrijven op gebied van jachten kunnen ze u altijd de juiste kennis en onderdelen aanbieden. Ze

weten wat u nodig heeft en kunnen de onderdelen met de juiste specificaties aanleveren. Bent u nog op zoek naar een betrouwbare onshore-partij voor het leveren van het beste voedsel, facilitaire voorzieningen en voor onderdelen voor uw luxueuze jacht? Neem dan contact op met Yacht Supply.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *