Hoeveel kost het om foto’s af te laten drukken?

Foto’s zijn herinneringen die we graag dicht bij ons hart willen houden. Ze herinneren ons aan de goede en de slechte tijden, en we willen ze het liefst nooit vergeten. Tegenwoordig kunnen we al onze mooie plaatjes eenvoudig op de harde schijf of in de cloud opslaan, maar dit is geen garantie dat de foto’s nooit verloren zullen gaan. Want wie belooft ons dat de archieven van het internet een aantal generaties later nog door te bladeren zijn? Juist ja. Tijd om je mooie herinneringen tastbaar te maken. Maar wat zijn de kosten hiervan? We nemen je graag mee!

Snelservice

De naam zegt het al: het gebruik van een snelservice is een snelle en gemakkelijke manier om je foto’s te laten afdrukken. Je selecteert je foto’s, kiest je afdrukformaat en hoeveelheid en haalt je afdrukken in een paar minuten op. Vaak kun je voor deze services terecht bij een fotokiosk in één van de drogisterijen. Je hebt hiervoor alleen je telefoon of geheugendrager nodig en binnen no-time heb je je foto’s in handen. Met deze kiekjes kun je een fotoalbum maken óf bundel de foto’s in een mooie fotocollage voor aan de muur. Wel zo gezellig! Je kunt rekening houden met ongeveer € 0,40 – € 0,60 per foto (dit varieert sterk per aanbieder)

Meerdagenservice

Heb je geen haast en vind je het niet erg om een paar dagen te wachten? Kies dan voor de meerdagenservice, waarbij je je foto’s na ongeveer 2 tot 3 werkdagen kunt verwachten. Deze service is vaak een stuk voordeliger dan de snelservice en je hebt daarnaast ook meer keuze in formaten en papiersoorten. Bestel je foto’s online bij één van de aanbieders en haal ze vervolgens af in de winkel of laat je foto’s thuisbezorgen. Wil je graag iemand verrassen met een leuk fotocadeau? Je kunt ook een kussen, poster of mok bedrukken met een foto van jullie samen. Een originele en leuke manier om iemand te verrassen met een persoonlijke herinnering! De kosten voor deze service zijn sterk afhankelijk van de hoeveelheid foto’s en natuurlijk het formaat. Je kunt rekening houden met ongeveer € 0,20 – € 0,30 per foto.

Maandelijks foto abonnement

In de wereld van vandaag is het gemakkelijk om foto’s voor lief te nemen. Met één druk op de knop kunnen we herinneringen vastleggen, die vaak nooit het daglicht zien. Zonde! Een maandelijks online foto-abonnement is een mooie manier om daar verandering in te brengen. Voor een klein bedrag kun je afdrukken van hoge kwaliteit van je favoriete foto’s rechtstreeks thuisbezorgd krijgen. Dit is een geweldige manier om je fijne herinneringen levend te houden én het is ook een prachtige manier om ze te delen met vrienden en familie. De prijzen bij online aanbieders variëren vaak tussen ongeveer € 7 – € 10 euro voor 10 foto’s per maand.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *