forbidden horizon 2022

Games die je in 2022 wilt spelen

Elk jaar komen er nieuwe games uit en ook dit jaar is dat geen uitzondering! Met game consoles als playstation, nintendo en xbox kan je natuurlijk niet anders! In dit artikel lichten we kort de beste games voor elke console uit. Zo is er voor ieder die een gameconsole heeft van playstation, nintendo of xbox wat wils. Games aanschaffen via je console doe je gemakkelijk, een playstation kaart kopen of nintendo e-shop kaart kan gemakkelijk en snel online of in de winkel. Ga voor meer informatie naar de website van je game console of check het via de console zelf!

Playstation

De langverwachte game voor de playstation is natuurlijk Horizon: Forbidden West. Deze game is verkrijgbaar voor de playstation 4 en de playstation 5 (naar aanleiding van het productie tekort van de playstation 5 worden nieuwe games ook uitgegeven voor de playstation 4). Horizon: Forbidden West is net zoals alle andere Horizon games gemaakt door Guerilla Games (een echte Nederlandse game developer!). Het is een actie/avontuur spel dat het verhaal vervolgd van Aloy een jager. Aloy leeft in een wereld vol met machines. Het eerste deel van de game serie, Horizon Zero Dawn, is uitgegeven in 2017. Horizon: Forbidden West schaf je aan voor 79,99 euro.

Nintendo Switch

Nintendo is door zijn lange populariteit ook een van de meesters in nostalgie. Daarom is de game van 2022 voor de Nintendo Switch natuurlijk Kirby and the Forgotten Land. Kirby is natuurlijk een nostalgisch karakter die meesten als eerst hebben ontdekt via de Nintendo 64 en de Nintendo Gamecube. In deze nieuwe actie /avonturengame betreedt Kirby een nieuwe dimensie waar je met Kirby allemaal quests, actie en avontuur ondervindt! Deze game haal je nu voor 59,99 euro.

XBOX

Voor alle lego fans onder ons en alle star wars fans komt volgende maand het nieuwe spel van Lego uit, namelijk: Lego Star Wars: The Skywalker Saga! Zoals velen Lego fans weten is het spelen van een LEgo game enorm leuk, omdat het bomvol interactieve actie, avontuur en quests zit! Speel in deze game als Luke Skywalker en herleef het star wars verhaal waar we allemaal van houden, maar volg ook het verhaal van rey skywalker en haar zoektocht naar haarzelf. Lego Star Wars: The Skywalker Saga kan je nu al pre-orderen voor 59,99 euro.

Tip: Enkele XBOX fans verwachten dit jaar eigenlijk de nieuwe Elder scrolls, The Elder Scrolls VI. Maar helaas is er nog geen verschijningsdatum bekend gemaakt en zal het nog even wachten zijn of hij in het najaar wordt uitgegeven.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *