zwolle

Een smakelijke tour door Zwolle: de beste food hotspots

Bij een leuk dagje uit, hoort lekker eten. Wanneer jij Hanzestad Zwolle gaat bezoeken, moet je natuurlijk wel kunnen eten bij lekkere restaurants. Als je niet uit de buurt komt, heb je waarschijnlijk geen idee waar je lekker kunt lunchen en dineren. Daarom hebben wij een paar lekkere diner- en lunchmogelijkheden op een rijtje gezet. Ben je benieuwd waar je lekker kunt lunchen en dineren in Zwolle? Lees dan vooral verder!

De Buik van Parijs

Je hoeft niet naar Parijs te reizen om te kunnen genieten van het gezellige Franse sfeertje: De Buik van Parijs in Zwolle is erin geslaagd om dit goed te recreëren. Dit restaurant is voorzien van de traditionele Franse decoraties en serveert de lekkerste gerechten. Je wordt geholpen door vriendelijk personeel dat jou van een leuke avond wil voorzien. Je kunt er uitgebreid dineren met een voor-, hoofd- en nagerecht, maar je kunt het ook lekker simpel houden. De Buik van Parijs biedt ook veganistische en glutenvrije mogelijkheden.

Een smakelijke tour door Zwolle: de beste food hotspots

Lekker wijnen bij Beautanica

Beautanica is een heerlijk restaurant, vooral voor de wijnliefhebbers. Dit restaurant beschikt over een wijnwand die wordt opgevuld door 64 verschillende wijnen. Als je graag van een exclusieve wijn wilt genieten, moet je vaak een hele fles bestellen. Bij Beautanica hoeft dit dus niet; je kunt gerust een enkel glas bestellen. Zo kun je verschillende exclusieve wijnen uitproberen. Je kunt lekker dineren of lunchen bij Beautanica. Het is ook mogelijk om er een wijnproeverij, high wine of high beer te doen. Lekker borrelen kan natuurlijk ook.

Als je gaat drinken, kun je niet meer autorijden. Je kunt ervoor kiezen om een taxi te bestellen. Op die manier kun je lekker drinken zonder zorgen. Ontdek de mogelijkheden die https://taxi-zwolle.nl/ te bieden heeft.

Lekker lunchen bij Wanna Waffle

Als je van wafels houdt, kun je een lunch bij Wanna Waffle niet overslaan. De menukaart van dit lunchrestaurant is de droom van iedere wafel liefhebber. Het menu bestaat uit zowel zoete als hartige wafels. Ben je een echte zoetekauw? Probeer dan bijvoorbeeld de SmoresWaffle of SnickersWaffle. Ook de liefhebbers van hartige wafels kunnen hier hun geluk op. Probeer bijvoorbeeld de gambaWaffle of kies voor de Chicken ParmasanWaffle. Als je niet zo van wafels houdt, kun je altijd nog voor een sandwich of salade kiezen.

Sushi bij Minoyu

Je kunt ook lekker dineren zonder in hartje Zwolle te zijn. Zo kun je bijvoorbeeld heerlijke sushi bij Minoyu eten. Dit restaurant bevindt zich in het midden van Stadshagen, dat is een wijk in Zwolle. Je kunt hier voor een vast bedrag genieten van de lekkerste (Aziatische) gerechten. Geniet bijvoorbeeld van verschillende soorten sushi en Chinees eten. Ze serveren ook vis, vlees en verschillende gerechten van de wok. Het kan iets lastiger zijn om dit restaurant te bereiken, omdat het niet dicht bij het station zit. Daarom kun je bijvoorbeeld kiezen voor een taxi Zwolle station.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *