Doe eens wat leuks met al die foto's!

Doe eens wat leuks met al die foto’s!

Heb jij dat ook? Dat je best veel foto’s maakt maar dat je er maar weinig mee doet. Vaak laat je ze op je mobiel of harde schijf staan tot het er zoveel zijn dat je totaal geen overzicht meer hebt. Of tot je ruimte te kort komt en je ze moet wissen. Dat is toch jammer. En dat, terwijl er toch zoveel mogelijkheden zijn om iets origineels met je foto’s te doen zoals je kan zien op BesteCanvas.nl.

Je maakt tegenwoordig heel snel en makkelijk veel foto’s. Heb je geen fotocamera bij je, dan heb je je mobiel wel bij de hand. Een beetje mobiele telefoon maakt tegenwoordig hele behoorlijke foto’s. Je kan de foto’s bovendien meteen bekijken op je scherm.

Kies de mooiste eruit

Je hoeft niet met al je foto’s iets te doen. Kies gewoon de mooiste eruit en doe er iets leuks mee. Hieronder vind je paar ideeën:

  • Maak er een kalender van.
  • Laat foto’s afdrukken op een deken, kussen, handdoek of mat.
  • Maak van je vakantiefoto’s een (dag)boek of speciaal album per reis of vakantie.
  • Laat een foto op canvas afdrukken en maak er een poster of van.
  • Laat foto’s afdrukken op glazen, mokken of muismatten.
  • Maak een collage van je mooiste foto’s en laat er een legpuzzel van maken.
Doe eens wat leuks met al die foto's!

Maak je eigen fotomuur

Iedereen heeft wel een muur in huis die wat kaal is en die opgevrolijkt kan worden door wat foto’s. Nieuw is de MixPix. Hierbij worden foto’s op kunststof afgedrukt. De foto tegels van 20×20 kan je met het kleefband van Tesa op iedere gewenste ondergrond plakken. Omdat ze heel licht van gewicht zijn, blijven ze zeker hangen. En wil je ze toch anders of ergens anders hangen, ook geen probleem.

Behalve van je foto’s kan je natuurlijk ook je digitale tekeningen of digitale kunstwerkjes op die manier laten afdrukken.

mixpix

Kortingscode voor gratis fototegels

Met deze code RUBRIEKMIXPIX, krijg je tot 5 MIXPIX foto’s gratis. Om je gratis fototegels te krijgen, ga je naar www.bestecanvas.nl, upload jouw gekozen foto’s en voer het codewoord RUBRIEKMIXPIX aan bij de checkout. Hoe meer tegels je bestelt, hoe meer je er gratis krijgt.

Ideeën voor een fotomuur

Maak je veel natuurfoto’s, bloemenfoto’s of foto’s van vogels? Dan is het leuk om daar een keuze van te maken. Foto’s van je kinderen zijn altijd een goede keuze. Maar een mooie verzameling foto’s op je muur van je laatste vakantie, een bijzondere reis of een huwelijksreis zijn natuurlijk een hele leuke herinnering.

Doe eens wat leuks met al die foto's!

Zorg dat je je foto’s niet kwijtraakt

Wees verstandig en sla je foto’s iedere paar weken online op in de cloud. Zo voorkom je dat je veel foto’s kwijtraakt als je mobiel, laptop, computer of je geheugenkaartje kapot gaat of kwijtraakt.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *