trouwauto

De absolute top 5 trouw- en evenementen auto’s van Nederland

Of het nu om een bruiloft, een gala, of een ander speciaal evenement gaat; Nederland heeft er de auto’s voor. De absolute top 5 trouw- en evenementen auto’s van Nederland, vind je hier.

1. de Rolls Royce Silver Cloud I

De Rolls Royce Silver Cloud I lijkt gemaakt te zijn voor speciale evenementen. De auto maakt zich bij uitstek geschikt om mooi en sierlijk gedecoreerd te worden. Deze prachtige oldtimer wordt door velen niet voor niets gezien als de mooiste auto die ooit gemaakt is. Het geluid dat deze prachtige machine maakt is ook zeker niet te missen. Wil je dit racemonster in je garage hebben staan dan moet je even diep in de zakken graaien. Natuurlijk breng je dit stukje pracht en praal niet de weg op zonder een oldtimerverzekering af te sluiten. Een ongeluk zit in een klein hoekje, en met deze prachtige bak kun je beter voorkomen dan genezen.

rolls royce silver cloud
foto:shutterstock.com

 

2. de Lamborghini

Een witte Lamborghini voor een bruiloft, of misschien wel een knalgele voor een gala entree. De Lamborghini laat gegarandeerd hoofden draaien. Het woeste geluid van de motor en de flitsende uitstraling zorgen voor een spectaculair aanzicht. De verticaal openslaande deuren maken het vervolgens helemaal af.

3. de Ford Buick Convertible

Deze prachtige oldtimer heeft al menig hart veroverd. Het snel openende dak kan je heerlijk laten genieten van een fris windje, maar is in geval van regen ook in no-time weer dicht. Deze auto stamt uit het jaar 1957, wat betekent dat je niet perse met een chauffeur hoeft te rijden: je mag ook zelf een ritje maken. Wil je dit prachtig beest dagelijks de weg op brengen? Trek dan de beurs maar open. Een tweedehands Buick Special Convertible kost je al snel meer dan €35.000.

4. de witte limousine

Geschikt voor allerlei gelegenheden: de witte limousine. Of het nu om een spectaculair vrijgezellenfeest, een gala entree of een bruiloft gezelschap gaat: je past allemaal in de limousine. Heb je een grote trouwjurk die niet zomaar in een oldtimer past? Dan biedt de limousine oplossing. Natuurlijk ook erg leuk voor een spectaculaire 50-jarige bruiloft. Lekker met het hele gezin met de limousine op pad.

5. Excalibur Cabrio

Deze ongelooflijk indrukwekkende oldtimer is veel terug te zien op bruiloften: hij lijkt er dan ook wel voor gemaakt te zijn. Versierd met witte linten en lachende gezichten maakt de prachtige Excalibur Cabrio een dag nog net wat specialer.

 

  1. Wij denken er ook over om een tweedehands oldtimer te kopen. Het lijkt ons een leuk creatief project, om een oude auto op te knappen. Daarnaast is het ook inderdaad ook leuk om de auto te verhuren voor bijvoorbeeld bruiloften!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *