Dagjes uit met vrienden

Dagjes uit met vrienden

We hebben het allemaal maar druk, en een dagje uit met vrienden wordt steeds zeldzamer. Maar wanneer er dan eindelijk een datum geprikt is waarop iedereen beschikbaar is en tijd heeft, is het ook wel zo leuk om er iets speciaals van te maken. Dus wat kun je allemaal gaan doen wanneer je een dagje uitgaat met vrienden? We hebben een aantal leuke ideeën voor je opeen rijtje gezet.

1. Laat het lot beslissen

Het kiezen van het juiste uitje kan nogal eens tot discussie leiden. De ene vindt dit niet leuk, en de ander vindt dat weer niet leuk. Zoek online wat promotiecodes op en kijk of er een toffe actie bijzit die helemaal bij jullie past. Niet alleen hoef je zo geen uren na te denken over wat je gaat doen: je krijgt je dagje uit nog een stuk goedkoper ook! Houd je weer wat geld over om ‘s avonds een drankje te kunnen doen.

2. Aapjes kijken

Je kent de Apenheul vast nog wel van vroeger. Nu is het als kind natuurlijk hartstikke leuk om alle aapjes te zien – maar als volwassenen is dat kindergenot nog net zo groot. Ten eerste ben je de hele dag lekker in beweging, je kunt er genieten van een hapje en een drankje, en je kunt er nog aapjes kijken ook!

3. Citytrippen

Ben je niet zo’n fan van aapjes? Ga dan gewoon lekker mensen kijken. Kijk of je via de NS een voordeelticket kunt vinden waarmee je de hele dag spotgoedkoop met de trein kunt reizen. Maak je er gewoon een dagje citytrippen van! Van Eindhoven naar Utrecht, van Utrecht naar Den Haag, en van Den Haag vervolgens door naar Rotterdam. Kun je er zelfs nog een overnachting aan toevoegen om het extra speciaal te maken.

4. Pretparken

Kom je er echt niet uit? Zoek dan gewoon een van de leuke pretparken op. Een klassieker als de Efteling, of misschien wel een adrenaline jager als Six Flags. Het maakt niet eens zoveel uit welk pretpark je bezoekt: het is altijd wel leuk!

5. Kartbaan

Wil je nog meer actie? Zoek dan een van de vele kartbanen op. Ideaal om ‘s avonds af te sluiten met een natje en een droogje, en samen de scores te bespreken. Daarbij hebben veel kartbanen ook een lasergame aanwezig: dubbel zoveel pret dus!

6. Van de helling

Liever wat actiever? Zoek dan een van de snowcenters inNederland op en ga een dagje van de helling af! Leuk voor de gevorderde wintersporters, maar ook tof voor de beginners!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *