trendy badkamer

Je badkamer “trendy” inrichten

Het begin van 2018. De meeste mensen hebben goede voornemens: meer sporten, stoppen met roken of het bewuster omgaan met mensen om je heen. Maar goede voornemens vergen wel een planning. Het verbouwen van je huis bijvoorbeeld. Wilde je altijd al die ene muur in de woonkamer schilderen? Of je tuin een make-over geven, doe het dan in 2018!

Begin het jaar goed en positief. 2018 is een jaar om aan jezelf te werken en jezelf te ontwikkelen. Een jaar waar je het beste uit jezelf haalt. Je comfortabel voelen speelt hier een grote rol bij. Investeer in 2018 in ervaringen of dingen die je een fijn gevoel geven, zoals een heerlijk bad. Lees alle badkamer trends van 2018, zodat ook jij optimaal kunt genieten van een prachtige badkamer.

Je badkamer “trendy” inrichten

Een vrijstaand bad

Badkamertrends die in 2017 zijn begonnen blijven ook in 2018 zeer populair. Neem bijvoorbeeld het vrijstaande bad. Een vrijstaand bad geeft de badkamer een luxueuze uitstraling. Tegenwoordig is het populair om een vrijstaand bad in je slaapkamer te hebben. Een sanitair merk wat uitblinkt in hun design is Villeroy en Boch, dit Duitse en Franse merk produceert onder andere vrijstaande baden van hoge kwaliteit.

Planten: de groener, de beter

Planten voegen prachtige kleuren toe aan een badkamer. Misschien was het je al opgevallen, want het internet staat vol met badkamers met planten, maar de plantentrend gaat ook in 2018 door. Door de vochtigheid in de badkamer is het een goede plek voor planten. Varens, aloëvera en orchideeën zijn geschikt voor in de badkamer, omdat ze goed tegen het vocht in de badkamer kunnen.

Donkere kleuren

Een badkamer hoeft niet altijd wit te zijn. Door donkere kleuren te gebruiken voelt de ruimte warmer aan en door dit te combineren met kleurrijke accenten en accessoires wordt de badkamer niet te donker. Is een volledige zwarte muur iets te veel voor jou? Ga dan voor een donkere douche, kraan of douchemat.

Je badkamer “trendy” inrichtenDe natuur en jij

Breng een beetje van de natuur terug in je badkamer. Naast planten in je badkamer kun je voor houten badkamermeubels kiezen. En een regendouche mag natuurlijk ook niet ontbreken in een badkamer. Door de brede straal van een regendouche geeft het een natuurlijk gevoel, net alsof je in een regenbui stat.

Vierkante, ronde, ovale tegels:

Het maakt niet uit in welke vorm of maat, tegels die opvallen zijn super trendy. Denk vooral aan tegels met een opvallende print, ze voegen kleur toe aan de badkamer en zijn daarnaast super hygiënisch, omdat ze zo makkelijk schoon te maken zijn.

In 2018 zijn bijna alle badkamertrends gefocust op het veranderen van het standaard badkamerbeeld van een saaie witte badkamer. Deze trends zijn natuurlijk hartstikke leuk, maar het moet wel bij jou passen.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *