8 Favoriete woonwinkels voor originele aankopen

8 Favoriete woonwinkels voor originele aankopen

Aankopen voor je interieur en leuke woonspulletjes kan je tegenwoordig zowel online als in de winkel zelf kopen. Het aanbod is groot. Dus daarom hier een paar tips voor shops waar je leuke en originele aankopen kan doen van meubels tot woonaccessoires.

Hiphuis

Met een winkel in Waalwijk en een groot assortiment online kan je bij Hiphuis.nl terecht voor woonaccessoires en kleinmeubelen. Ze hebben alles om gezellig je tafel te dekken waaronder verschillende servieslijnen van Broste Copenhagen. Daarnaast kan je er ook terecht voor leuke cadeautjes.

Deens

Bij woonwinkel Deens kan je terecht voor accessoires voor je woonkamer, slaapkamer, keuken, badkamer, hal, tuin en werkplek. Ze verkopen spullen van verschillende merken zoals woonaccessoires van HKLiving en mooi behang van KEK Amsterdam.

Haco Wonen & Slapen

Haco Wonen & Slapen heeft winkels door heel Nederland en daarnaast een groot aanbod online. Ze verkopen meubels voor woonkamer en slaapkamer en ook voor verlichting kan je er terecht. Ze hebben daarnaast heel veel woonaccessoires. Vind je het moeilijk om spullen met elkaar te combineren? Kijk dan eens bij hun woonseries. Dit zijn meubelen in verschillende stijlen die helemaal op elkaar afgestemd zijn.

Sfeer voor jou

Een winkel waar ze veel leuke spulletjes hebben om je huis te decoreren is Sfeervoorjou.nl. Ze hebben er allerlei woonaccessoires, kussens, plaids en een ruime verzameling kunstbloemen en kunstplanten.

Safaary

Ben je een liefhebber van de Oosterse stijl, dan is Safaary.nl een winkel voor jou. De hele winkel is gevuld met Oosterse en Arabische woonaccessoires. Denk aan lampen, tapijten, kussens, tajines en Marokkaanse theepotten. Je kan hier ook terecht voor originele cadeautjes.

Van Kaars tot servet

Bij de online winkel vankaarstotservet.nl vind je vooral heel veel kaarsen. Echte kaarsen, maar ook LED kaarsen. Daarnaast kan je er ook terecht voor decoratiespullen om je tafel mooi te dekken. Denk aan serviezen, tafelkleden en natuurlijk servetten. Deze winkel heeft niet alleen spullen voor in huis maar ook een groot aanbod van accessoires voor de tuin zoals windgongen, windlichten, tuinfakkels en nog veel meer.

Meutt

Ben je een liefhebber van de vintage woonstijl, neem dan eens een kijkje bij Meutt.nl. Ze hebben er allerlei items die vooral uit de jaren ’60, ’70 en ‘80 stammen. Je kan de spullen ook live bekijken. De winkel bevindt zich in Loosdrecht.

Casa

Casa of casashops is een winkelketen die in acht verschillende Europese landen te vinden is. Ze hebben een uitgebreid aanbod meubels en woonaccessoires waaronder veel items om de tafel te dekken zoals servies, potten en pannen.

Heb je zelf een favoriete woonwinkel? Meld het hieronder.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *