muurstickers woonkamer

4 x inspiratie voor moderne muurstickers voor de woonkamer

Je woonkamer opfleuren met unieke muurstickers brengt allerlei voordelen met zich mee. Muurstickers brengen namelijk geen schade aan je muren, kosten je weinig tijd, zijn beschikbaar voor een laag budget en zijn makkelijk te vervangen. Zo kun je de sfeer in je woning iedere keer weer voor weinig geld en moeite helemaal naar eigen hand zetten; en blijven je muren gewoon keurig netjes! Maar wat voor muurstickers zijn er allemaal beschikbaar voor de woonkamer en wat voor sfeer kun je neerzetten? We geven je graag wat inspiratie!

muursticker klok

1. De industriële woning

Een industriële woning draait natuurlijk helemaal om het industriële gevoel. Van betonlook lampen, koperen fotolijsten en geometrische vormen. Het is juist de samenkomst van allerlei accessoires en decoratie in de industriële stijlen die de woning compleet maakt. Speciaal voor deze woning kun je dan ook super toffe stickers in geometrische vormen bestellen. Hartstikke mooi boven de bank, het bureau of achter de televisie. Geen moeite, geen gedoe!

4 x inspiratie voor moderne muurstickers voor de woonkamer

2. De moderne woning

Ook de moderne woning kan een extra boost krijgen door toffe muurstickers. Wat dacht je bijvoorbeeld van een mooi, strak 3D object op de muren? Hartstikke modern, strak en daarnaast ook nog verfijnd en elegant. Het meest interessante is natuurlijk de derde dimensie die je hiermee in je muurdecoratie aanbrengt. Het geeft je woonkamer een diepere uitstraling en is een echte blikvanger voor wie de woonkamer ook binnenloopt.

4 x inspiratie voor moderne muurstickers voor de woonkamer

3. De landelijke woning

Voor de landelijke woning kun je natuurlijk hele mooie persoonlijke stickers maken, met allerlei warme foto’s en tinten. Een andere mogelijkheid is om de natuur wat meer naar binnen te halen. Blijf binnen het kleurenthema van de landelijke woning met je eigen keuze stickers, of zoek juist de contrasten op en beeld de natuur op een unieke manier uit om de landelijke woning een modern tintje te geven.

4 x inspiratie voor moderne muurstickers voor de woonkamer

4. De klassieke woning

Een klassieke uitstraling in de woning draait vaak om het idee ‘less is more’. Een mooie woning om ook wanneer het om muurstickers gaat alles zo klein mogelijk te houden. In dit geval kun je bijvoorbeeld met mooie silhouetten werken, of andere strakke designs die ervoor zorgen dat de stijlen en accessoires in jouw klassieke woning nog sterker naar voren kunnen komen. Door de muurstickers neutraal en klein te houden, zorg je ervoor dat andere eyecatchers zoals bijvoorbeeld een mooie set vazen of een geweldige hoeklamp nog meer kunnen shinen.

sticker schommel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *