mario brothers online

4 leuke gratis online spellen om je mee te vermaken

Velen van ons vervelen zich wel eens. Dat is nu ook precies waarvoor games ooit uitgevonden zijn. Niet iedereen is echter even dol op gamen op de smartphone, omdat je maar een klein scherm hebt en de controls niet altijd even praktisch zijn. Gelukkig kun je ook op je computer naar believen gratis online gamen. We bespreken vier leuke gratis online spellen om je mee te vermaken.

Twin Spin

Altijd al eens met zo’n klassieke gokautomaat die je in donkere cafés tegenkomt willen spelen zonder er geld aan kwijt te raken? Dat kan nu online met het online casino spel Twin Spin. Je kunt hier zonder inzet aan de handel van de virtuele gokautomaat trekken om je geluk uit te proberen. Mocht je erachter komen dat je wel feeling voor hebt, dan kun je alsnog wél met geld gaan spelen en er wellicht iets aan over houden.

Cube Slam

Ken je Pong nog van héél vroeger? Dat lullige maar oh zo verslavende spelletjes waarbij je een bal overspeelt die niet in jouw ‘doel’ terecht mag komen? Daar bestaat een 3D-versie van online die je gratis kunt spelen, en hij heet Cube Slam. Je kunt het spelen tegen virtuele beren (ja echt) of echte mensen, in welk geval je met behulp van de webcam elkaar kunt zien.

Infinite Mario Bros

Gratis Super Mario Bros spelen online? Het kan, zo lang Nintendo het nog niet ontdekt heeft en er iets aan doet. De game heet Infinite Mario Bros en is een fanmade alternatief voor het echte klassieke platformspel. Je speelt het gewoon in de browser en je kunt eindeloos doorgaan, want de levels worden willekeurig gegenereerd. Daarom weet je ook nooit echt wat je te wachten staat, en dat houdt dit spel relatief lang leuk. Is het net zo gepolijst als een echte Mario-game? Nee, maar het is wel gratis.

4 leuke gratis online spellen om je mee te vermaken
Sonic the Hedgehog

Ultimate Flash Sonic

Ook de aloude tegenhanger van Nintendo, SEGA, heeft te maken met fanmade versie van hun spellen die online gratis gespeeld kunnen worden. Ultimate Flash Sonic geeft je de kans om met het klassieke gamekarakter Sonic The Hedgehog een ouderwets platformspel te spelen. Het spel is geïnspireerd op de SEGA Sonic-games die ooit voor de Gameboy Advance werden gemaakt. Je hebt wel een Flash plug-in nodig om dit spel te kunnen spelen in de browser.

Je hoeft dus niet te investeren in een console of zelfs spellen te kopen om de verveling tegen te gaan. Je kunt gewoon achter je computer gaan zitten en lekker gratis een beetje hersenloos gamen!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *