Begin jij ook alweer naar de lente te verlangen?

Leuk natuurlijk dat het weer eens een keer zo koud is geweest dat je op het ijs hebt kunnen staan en dat er een aantal keer wat sneeuw is gevallen, maar de meeste mensen kijken alweer erg uit naar het voorjaar. En niet alleen vanwege het weer, maar natuurlijk ook omdat je dan weer kunt gaan kijken naar een nieuwe garderobe! Welke modekleur van de lente 2017 wordt jouw favoriet? Hazulnut, pink yarrow, niagara of misschien wel primrose geel?

Unieke kleding laten bedrukken

De nieuwe collecties voor de lente en zomer 2017 hangen alweer in de meeste winkels. Heb jij een t-shirt met een leuke opdruk gezien, maar had het shirt helaas niet de kleur die je zoekt? Dan is het tijd om je eigen kleding te gaan ontwerpen! Wees niet bang dat je hiervoor moet leren omgaan met de naaimachine. Online kun je bijvoorbeeld bij Digitransfer allerlei kleding in trendy kleuren kopen, en deze ook nog eens laten voorzien van een eigen opdruk. Je eigen kleding ontwerpen maakt je outfit uniek, niemand anders zal immers in een winkel hetzelfde kunnen kopen. Met unieke kleding val je op, of dit nu op je werk, tussen je studiegenoten of tijdens het stappen is. Welke stijlen we veel gaan zien in 2017? Fashionable zijn bedrukkingen met zowel horizontale als verticale strepen, net als retro bloemenprints uit de jaren ’60.

t-shirt opdruk

Of juist voor de hele groep dezelfde kleding?

Wil je als vrienden- of vriendinnengroep juist opvallen? Aandacht trek je zeker door juist allemaal dezelfde outfit te dragen. Leuk voor bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest, vakantie of festival. Zo kun je elkaar ook nog eens gemakkelijk terugvinden in grote menigten. Helaas is het tijdens festivals niet altijd goed weer, dus het is aan te raden naast wat leuke t-shirts ook sweaters met tekst of eigen afbeelding te bestellen alvast.