De tas als mode accessoire

Op je nu naar school gaat, op reis gaat of gewoon gaat shoppen. Je hebt eigenlijk altijd wel een tas bij je.

Dat maakt een tas tot een opvallend onderdeel van je uiterlijk en een belangrijke mode accessoire. Een tas moet in de eerste plaats geschikt zijn om mee te nemen wat je nodig hebt, fijn dragen en er ook nog eens goed uitzien. Reden genoeg om wat moeite te besteden als je een tas kiest. De voorbeelden van de hier getoonde tassen zijn afkomstig van Bagageonline.nl

Naar school

Wie naar school gaat, draagt meestal wel een aantal zware boeken met zich mee en misschien wel een laptop. Dat past allemaal prima in een stevige rugtas. Door je gewicht op je rug te dragen verdeel je het gewicht beter dan dat je het aan één schouder draagt. Bovendien is er een ruime keuze in rugtassen wat betreft materiaal, kleur en prints.

1. Ogio 2. Mi Pac 3. Castelijns & Beerens

Op reis

Als je op reis gaat kan je voor een saaie zwarte koffer kiezen. Maar een hippe koffer in een mooie kleur of opvallend patroon ziet er niet alleen leuker uit, het heeft ook een paar andere voordelen. Je vindt je koffer makkelijker terug tussen de andere bagage en hij wordt minder snel gestolen.

Kijk bijvoorbeeld naar deze CarryOn Wave trolleys in pasteltinten. Ze zijn lichtgewicht en voldoen aan de afmetingen om als handbagage in het vliegtuig mee te mogen.

CarryOn trolley’s

Boodschappen

Nu je niet overal meer plastic zakken en tassen krijgt, is een grote boodschappentas geen overbodige luxe. Gelukkig is er keuze genoeg en kan je best een leuke shopper uitkiezen. Zelfs boodschappentrolley’s kunnen er leuk uitzien zoals je hieronder ziet. Ideaal voor als je geen zin hebt om je boodschappen te dragen.

shoppers
Reisenthel shoppers

Naar het werk

Een tas voor naar het werk mag wat netter zijn, maar hoeft daarom niet minder stijlvol of mooi te zijn. Er zijn tegenwoordig genoeg leren schoudertassen waar ook een laptop in past en waarmee je prima op je werk voor de dag kan komen. Het is ook handig voor een tas die je meeneemt naar je werk als er papier van A4 formaat inpast. Een neutrale kleur is hier een aanrader omdat die bij iedere outfit passen.

1. Cowboysbag 2. Castelijns & Beerens 3. Plevier

 

 

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *