Je sterrenbeeld zegt niet alleen iets over je karaktereigenschappen, maar ook over je uiterlijke kenmerken of welk kapsel bij je past.

Het haar van de Ram

Rammen hebben van zichzelf vaak dik haar met slag of krullen. Omdat de Ram vrij zelfverzekerd is, durft ze best wel voor een gewaagde kleur of model te kiezen. Maar een ingewikkeld kapsel, dat veel tijd en of moeite kost om in model te brengen is niks voor de Ram die daar veel te ongeduldig voor is. De Ram is een wispelturig type en kan van de ene op de andere dag een kapsel helemaal zat zijn. Het moet dan ook meteen anders. Kies dan niet in een opwelling een kapsel dat veel onderhoud vergt, want dat ben je snel weer zat. Wat kleur betreft kan de Ram ook verrassend uit de hoek komen en net voor kleuren kiezen die iets flitsender zijn dan gemiddeld.

ram

Het haar van de Stier

Elegant, stijlvol en praktisch zijn woorden die bij kapsel voor de Stier passen. De Stier zal graag voor een vrouwelijk kapsel en vrouwelijke kleur kiezen. Een klassieke look, zoals een bob kapsel, doet het ook goed bij de Stier. Maar geen ingewikkeld of overdreven gestyled kapsel. Het mag er best een beetje nonchalant uit zien. Heeft de Stier eenmaal een kapsel gevonden dat bij haar past, dan is de kans groot dat ze het jaren zo houdt. Een Stier is conservatief en houdt niet van verandering.

stier

Het haar van de Tweelingen

De Tweelingen houden van veranderingen zowel wat betreft kapsel als kleur. Ze houden van experimenteren en bekijken graag de modebladen om zo de laatste looks te kopiëren. Ze kunnen dan eindeloos veel tijd doorbrengen om hun haar precies zo in model te brengen als ze het graag willen hebben. Heel kort haar is niks voor de Tweelingen, want daar kunnen ze verder niks mee. Tweelingen zijn best bereid regelmatig naar de kapper te gaan en ‘s ochtends de nodige tijd aan hun kapsel te besteden. Alles om er goed uit te zien….

tweeling

Het haar van de Kreeft

Kreeften zijn zachtaardige, moederlijke types. Een vrouwelijk kapsel past daarom vaak het beste bij ze. Lang of half lang haar met golven zodat het er romantisch uit ziet zal een haarstijl zijn die ze bevalt, als ze het haar er voor hebben. De Kreeft zal minder snel kiezen voor ultramoderne of erg opvallende kapsels. Het zijn ook types die te lang met het zelfde kapsel rond blijven lopen.

kreeft

Het haar van de Leeuw

Net als de Rammen zijn de Leeuwen ook vaak voorzien van een mooie, dikke bos haar. Haar, dat net als hun persoonlijkheid, een eigen wil heeft. Leeuwen houden van aandacht en avontuur.  Ze zien hun kapsel als deel van hun image en zijn best bereid daar geld en aandacht aan te besteden. Het hoeft niet speciaal het meest trendy kapsel te zijn, maar wel heel eigen. Een beetje opvallend mag best. Highlights in een aparte kleur bijvoorbeeld of een puntig geknipte bob.

leeuw

Het haar van de Maagd

Maagden zijn perfectionisten. Ook wat betreft hun haar. Het moet perfect zitten, iedere haar op zijn plaats. Krullen zijn dan ook niks voor de Maagd, want die zitten nooit precies als je zou willen. Recht afgeknipte, steile kapsels zijn dan ook de beste keus voor de Maagd. En veel gel of haarspray dat helpt de haren op de plaats te houden. Daarbij moet het wel elegant en stijlvol zijn. Bij de Maagd lijkt het vaak een simpel kapsel, maar je wilt niet weten hoeveel tijd ze er nog aan kwijt zijn.

maagd

Het haar van de Weegschaal

Weegschalen zijn de natuurlijke beauty’s van de dierenriem. Ze zien er vaak goed uit zonder er veel moeite voor te hoeven doen. Weegschalen zijn er dan ook goed in om hun haarstijl en kleding zo op elkaar af te stemmen dat het mooi bij elkaar past. Lang haar dat ze kunnen vlechten of op kunnen steken is een goede keus voor de Weegschaal.

weegschaal

Het haar van de Schorpioenen

Schorpioenen hebben vaak een sterke persoonlijkheid en een sterke, sexy uitstraling. Kapsels met dramatische kleuren doen het daarom vaak goed. Ze kunnen zowel kiezen voor vrouwelijk lang golvend haar, maar ook voor jongensachtig kort. Wat ze ook kiezen, ze zullen er prachtig uitzien.

schorpioen

Het haar van de Boogschutter

De Boogschutter houdt van plezier en avontuur. Ze willen er ook graag goed uitzien, maar zonder er te veel moeite voor te hoeven doen. Speelse kapsels waar ze geen last van hebben bij het sporten of hun andere bezigheden hebben de voorkeur. Maar ondanks de voorkeur voor een makkelijk kapsel willen ze er wel graag goed uitzien. Denk aan kort of half lang haar dat in laagjes geknipt is of dat net lang genoeg is om in een staart te dragen.

boogschutter

Het haar van de Steenbok

Bij een Steenbok hoef je niet veel gekkigheid te verwachten. Ze zijn vrij serieus en zullen ook met hun kapsel geen gekke dingen doen. Klassieke kapsels in gewone kleuren zijn vaak de haarstijlen waar ze voor kiezen. Net als bij de Maagd zijn ze wat perfectionistisch en moet het haar wel goed zitten. Een Steenbok kiest vaak voor een kapsel dat met weinig moeite zowel geschikt is voor het werk als om mee uit te gaan.

steenbok

Het haar van de Waterman

Watermannen houden van vrijheid en maken zich niet druk over wat anderen denken of vinden. Ze kiezen dan ook een kapsel dat ze zelf mooi vinden en dat kan wel eens opvallend zijn. Watermannen houden van trendy kapsels met soms opvallende en onnatuurlijke kleuraccenten. Van lang tot een ultrakort punk kapsel, bij de Waterman kan je van alles verwachten.

 

waterman

Het haar van de Vissen

Aan de ene kant houdt de Vissen wel van laatste trends. Aan de andere kant willen ze zich ook graag aanpassen aan de mensen waar ze mee omgaan. Vissen zijn zachte en vrouwelijke types en lang haar of half lang haar is dan ook vaak een goede keuze. Als ze, om wat voor reden dan ook, een ander kapsel nemen en het bevalt ze niet, dan kunnen ze daar behoorlijk door van slag zijn.

vissen