haar vlechten

Je haar vlechten in stappen 10 voorbeelden

7. De gedeeltelijke vlecht

Hou een derde van je haar apart. Maak van het grootste deel van je haar een staart, die je een paar keer draait zoals op afb. 3 en 4. Maak van het kleinste deel van je haar een vlecht en draai deze om de staart heen en zet vast met een paar spelden.

vl12

bron: hairandmakeupbysteph.com

8. de vlecht in de vlecht

Niet moeilijk maar wel een heel mooi effect. Maak  één of meerdere dunne vlechtjes. Verdeel je haar in drie delen en verdeel de dunne vlechtjes over die delen. Vlecht dan zoals je dat normaal doet.

vlecht in vlecht

bron: thebeautythesis.com

9. Vlechten met kort haar

Niet heel makkelijk om te doen. Als je haar te steil is wordt je aangeraden eerst je haar wat te krullen omdat het dan beter blijft zitten. Als je al wat slag hebt is dat niet nodig. Wat gel of crème in je haar, zodat het minder glad wordt, kan ook helpen.  Hou wel een heleboel spelden bij de hand.

vlechten kort haar

bron: thebeautydepartment.com

10. De visgraat vlecht

Ziet er moeilijker uit dan het is. Wel een heel mooi resultaat. Hoe kleiner de plukken die je neemt, hoe fijner de vlecht.

1. Deel je haar in tweeën waar je wilt dat de vlecht begint.
2. Pak een klein deel van onder de rechterkant en draai dat voor over de twee delen heen en pak het nu bij het deel van de linkerkant.
3. Pak nu een klein deel van onder de linkerkant en draai dat voor over de twee delen en pak het nu bij het deel van de rechterkant.
4 Herhaal de stappen 2 en 3.

visgraatvlecht

bron: tumblr.com

Vervolg kapsels met vlechten 1
Vervolg kapsels met vlechten 2

Pagina's:Vorige pagina 1 2 3