herenbroeken trend

Laatste trends op het gebied van herenbroeken

Op zoek naar een hippe, comfortabele heren jeans als aanvulling op je bestaande garderobe? In dit artikel lees je meer over de laatste trends op dit vlak. Het najaar is het ideale moment om je kledingkast op te ruimen en klaar te maken voor de koudere dagen. Berg je korte broeken, slippers en zwembroek alvast op, om ruimte te creëren voor de sweaters, vesten en lange jeans. Je zal ze nodig hebben in de winter! 

Wie het assortiment aan heren- en damesbroeken van een populaire winkel als Open32 bekijkt, merkt al snel op dat onder meer de cargobroeken aan populariteit winnen. Het is een comfortabele, vaak iets stoerder model broek. Je herkent de cargobroeken aan hun rechte pijpen en opvallende broekzakken. Leuk aan cargobroeken is dat je ze eenvoudig combineert met zowel een sportief poloshirt als een nettere broek. Het maakt dit type jeans tot een alledaags model voor in je kledingkast. Heb jij al een aantal cargobroeken hangen? 

Ook corduroy broeken zijn dit najaar in opkomst 

Niet alleen de cargobroeken worden steeds vaker gekocht. Datzelfde geldt onder meer voor de chique ogende corduroy broeken. Deze broeken vormen de ideale mix tussen een nette look en tegelijkertijd het nodige comfort. Je wilt niet dagelijks strak in pak naar werk, maar ook qua stijl niet onderdoen voor collega’s. Deze corduroy broeken vormen de oplossing. Ze worden in verschillende kleuren en modellen verkocht. Je combineert de broeken met een blouse, een poloshirt of bijvoorbeeld een dunne sweater. Ook een colbert staat goed bij de corduroy broek. 


Van skinny jeans naar loose fit in 2024 

Er zijn meer trends op het gebied van herenbroeken het benoemen waard. Let bijvoorbeeld ook eens op het feit, dat broeken steeds losser vallen. De skinny jeans worden massaal ingeruild voor loose fit jeans. Dat geldt overigens niet alleen voor mannen, ook vrouwen geven steeds vaker de voorkeur aan een losser vallend model. Het biedt ze meer comfort, geeft ze een zelfverzekerd gevoel, enzovoorts. De loose fit jeans zijn te combineren met verschillende tops. Denk aan een losse blouse, een hip poloshirt voor een chique touch aan je outfit en bijvoorbeeld een wijde sweater. 

Welke van de trends uit dit artikel spreekt jou het meeste aan? Bekijk zelf online eens wat deze trends betekenen voor het huidige aanbod aan broeken van modewinkels. Zoek naar de items die goed passen bij de kleding die je al in de kast hebt hangen. 

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *