leukste buitenspeelgoed

Zomervakantie! Het leukste buitenspeelgoed

Een lekker lange zomervakantie. Nu maar hopen dat ze zich een beetje kunnen vermaken.

Het valt soms niet mee om je kinderen achter de computer vandaan te lokken. Dit buitenspeelgoed kan daar zeker bij helpen.

het leukste buitenspeelgoed

1. Bellen met licht en geluid

Bellen blazen blijft leuk, hoe oud je ook bent. En dat gaat zeker op voor dit bellenblaaspistool die bellen blaast met geluid en licht. Dus je kan het pistool ook in het donker gebruiken. Leuk voor jong en oud. €4,95.

2. Spuitkrijt

Voor creatieve kinderen. Geen stoepkrijt maar spuitkrijt om mooie kunstwerken te spuiten op stoepen en muren. Er staat wel bij dat het wat langer kan duren voor het eraf gesleten is. €7,95

3. Blikken gooien

Het simpelste speelgoed is vaak het leukste. Je kunt het natuurlijk ook zelf maken van een paar lege blikken en wat zachte ballen, maar deze blikken zijn voorzien van cijfers zodat je de score kunt bijhouden. €12,95

4. Aquaplay

Hier hebben mijn kinderen eindeloos mee gespeeld toen ze jonger waren. Bouw een waterweg met sluizen en laat de bootjes maar varen. Ondertussen lekker kliederen met water. Het in elkaar zetten is al leuk en de sets zijn uit te breiden met bruggen en andere onderdelen. Mooi stevig speelgoed van Aquaplay van goede kwaliteit. €17,80

5. Jeu de boules

Leuk om mee op vakantie te nemen, maar ook om gewoon thuis in de tuin te spelen. Jeu de boules set van plastic. €4,99.

6. Activiteitentuin

Deze activiteitentuin van Little Tikes is geschikt voor kinderen van 6 maanden tot 3 jaar en is geschikt voor binnen en buiten. Het bestaat uit verschillende speelonderdelen die ook telkens anders in elkaar gezet kunnen worden. €94,99.

7. Cupcakes van zand

De mooiste cupcakes bak je natuurlijk van zand met deze cupcake zandbakset €17,80

8. Picknicktafel met zand- of waterbak

Handig, met de klep erop is het een picknicktafel. Haal hem eraf en vul de bakken met zand en/of water voor speelplezier. Picknicktafel Nick, €80,28.

9. Vliegeren

Een leuke vlieger voor kleine beginners is deze Rhombus Regenboog Junior Diamond Stuntvlieger. Met ringen en vliegerlijn. Geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar, €11,99.

 

 

 

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.