UGGs zijn nog steeds helemaal in. De één vindt ze mooi de ander vindt ze lelijk.

Maar hoe dan ook, ze zien er in ieder geval uit of ze heerlijk zitten. Er zijn nu ook schattige UGGs voor je baby en peuter. UGG babyslofjes of een eerste schoentje of laarsje om op te lopen. Door de zachte materialen zijn ze prima geschikt voor het babyvoetje.

rozeSchattige roze suède laarsje met strik
wit

Wit babyslofje

 

Bekijk meer UGGs voor baby’s in de shop

 

Voor jongens en meisjes

UGGs zijn er zowel voor kleine jongens als kleine meisjes. Voor meisjes zijn er de slofjes en suède laarsjes in roze gevoerd met schapenbont. Voor jongens zijn er de stoere blauwe of bruine suède laarsjes, ook helemaal gevoerd met wol.  Hoewel dit merk het meest bekend is om zijn warme winter schoentjes en laarzen, hebben ze ook sandalen, zoals deze bijvoorbeeld.

schoe

bru

Deze schoentjes zijn zowel voor jongens als voor meisjes.

Bruine suède uggs

baby sandaal ugg

UGGs maten

De UGGs baby schoentjes zijn er in Small, Medium of Large. Deze zijn bij benadering geschikt voor de volgende leeftijden:

S = maat 17/18 – 0-8 mnd
M = maat 19/20 – 9-16 mnd
L = maat 21/22 – 17-24 mnd

Het merk UGG

Het Australische merk UGG maakt luxueuze schoenen en laarzen van alleen de beste materialen. Laarzen en schoenen worden afgewerkt met het schapenbont, en alleen gemaakt van de beste kwaliteit leer en suède. Door de eigenschappen en kwaliteit van het schapenbont verzekert het merk UGG dat ze blote voetjes warm houden tot temperaturen van -30 graden.

Bekijk hier de afgebeelde en meer UGGs voor baby’s