elektrische auto kind

Elektrische kinderauto is razend populair

Ben je op zoek naar een spannend en origineel cadeau voor je kleintje? Wat dacht je dan van een elektrische kinderauto voor je zoon of dochter?
Tegenwoordig zijn het niet alleen mama en papa die elektrisch kunnen rijden. Kinderen kunnen ook een ritje maken in een ‘echte’ elektrische kinderauto. Er is een breed scala aan verschillende accu aangedreven auto’s, gelicenseerd door verschillende merken zoals Mercedes, Audi, BMW, Bentley, Ferrari, Volkswagen, Range Rover, Volvo en Ford. De (op afstand) bestuurbare elektrische auto’s voor kinderen zijn geschikt voor kinderen van 1 tot 6 jaar. Ouders van zeer jonge kinderen kunnen de accu-auto op afstand bedienen met de bijgeleverde afstandsbediening. Een auto met afstandsbediening is handig voor als kinderen nog te jong zijn om zelf te rijden of nog niet goed kunnen rijden. Met behulp van deze afstandsbediening kun je als ouder de auto remmen, links en rechts en vooruit en achteruit laten rijden. Reden genoeg waarom de elektrische kinderauto inmiddels razend populair is.

Speels en lekker in de openlucht autorijden

Er is niet alleen elektrische kinderauto’s aan, maar ook quads, jeeps en motorfietsen. Oftewel, allerlei verschillende vervoersmiddelen om uit te kiezen.
Elektrische auto’s zorgen ervoor dat je kinder(en) meer tijd buiten doorbrengen en meer genieten van buitenactiviteiten. Alle kindervoertuigen zijn gemaakt voor kinderen van 1 – 6 jaar en hebben een hoge veiligheidsstandaard. Als een kind zo’n 3 jaar oud is kan deze zelfstandig rijden, afhankelijk van het ontwikkelingsniveau. Als ze eenmaal 6 jaar oud zijn kunnen ze de elektrische kinderauto helemaal zelfstandig bedienen. Uiteraard heb je als ouder altijd de kans om in te grijpen met de afstandsbediening. De kinderauto is verkrijgbaar met een 6V en een 12V accu. Een 12V accu is aan te raden als er grotere afstanden worden gereden of als de ondergrond onverhard is.

Gepersonaliseerde nummerplaat

Bij het bestellen van een elektrische kinderauto heb je de mogelijkheid om de naam van je kind toe te voegen, deze zal zichtbaar zijn op de afgedrukte kentekensticker.
Je ontvangt de nummerplaatsticker samen met de elektrische kinderauto. De oplaadbare batterij en de oplaadkabel zijn inbegrepen. De elektronische kindervoertuigen zijn voorzien van een extra sterke oplaadbare batterij, welke zorgt voor een lange looptijd en meer rijvermogen. Bij de batterij wordt ook een handleiding geleverd voor een snelle en eenvoudige installatie van de elektrische voertuigen. Op YouTube vindt je daarnaast allerlei video’s met uitleg over de elektrische kinderauto.

Elektrische kinderauto

Je kunt de elektrische kinderauto natuurlijk geven als verjaardagscadeau aan de jarige, voor Kerstmis of een andere speciale gelegenheid. Het is en blijft een heel speciaal geschenk. Je kiest de elektrische kinderauto’s in verschillende varianten, kleuren en groottes, eigenlijk net als bij de ‘originele’ auto. Oudere peuters kunnen een kinderauto zelf besturen, maar de afstandsbediening is ‘leidend’. Dus als je op de stopknop drukt terwijl je kind gas geeft, zal de auto tot stilstand komen. Terwijl je in het begin de auto voor je kind nog bestuurt, kunnen ze na verloop van tijd zelf leren rijden. Dit betekent dus eigenlijk dat je kind meegroeit met de auto.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.