De beste gelegenheden om groeps T-shirts te laten bedrukken

Je kan tegenwoordig makkelijk T-shirts laten bedrukken

Je maakt een foto, tekstontwerp of een combinatie daarvan op je computer, stuurt het online door naar een bedrijf waar ze T-shirts bedrukken. Je kan daar meestal ook uit verschillende modellen en kleuren shirts kiezen. Vervolgens krijg je de bedrukte shirts thuisgestuurd. Zo simpel is het.

Een paar tips vooraf

  • Let op de juiste spelling. Zorg dat er geen spelfouten in staan. Vooral niet als er namen in voorkomen.
  • Probeer niet te veel tekst op een te kleine plaats te proppen, dat maakt het alleen maar onduidelijk en moeilijk te lezen. Houd het simpel.
  • Felle kleuren zijn leuk en vallen op. Maar als je wilt dat de tekst of afbeelding van de print goed opvalt, kies dan voor een iets rustiger kleur.
  • Probeer iets origineels of unieks te maken.

Gelegenheden waarbij het leuk is om shirts te laten bedrukken

Allemaal hetzelfde shirt aan schept eenheid en is leuk. Je laat aan de buitenwereld zien dat je bij elkaar hoort. Het kan in sommige situaties ook handig zijn omdat je snel kan zien wie erbij hoort en wie niet. Het staat bovendien leuk op een groepsfoto en is ook een leuk aandenken aan het uitstapje of de gelegenheid.

Bachelor party

Bij een bachelor party mag je als groep best een beetje opvallen. Door allemaal hetzelfde shirt aan te trekken bijvoorbeeld. De aanstaande bruid of bruidegom, krijgt natuurlijk een afwijkende kleur en/of afwijkende tekst.

Deelnemen aan hetzelfde sportevenement

Doe je samen als groep mee met een triatlon, een marathon, de vierdaagse, een fietstocht, wandeltocht of wat voor sportief evenement dan ook, dan is het leuk om allemaal hetzelfde shirt te dragen.

Personeelsuitje

Wordt er een personeelsuitje georganiseerd, dan is het leuk om allemaal hetzelfde shirt te dragen met het logo van het bedrijf bijvoorbeeld. Goed voor de herkenbaarheid en de naamsbekendheid.

Met een vriendengroep op stap

Gaan jullie regelmatig met een vriendengroep op stap? Op kroegentocht, naar een popconcert of naar andere evenementen? Een groepsshirt is dan een leuk item.

Jubileum vieren

Is er een jubileum te vieren, een zoveel -jarig huwelijk of een bijzondere verjaardag? Als iedereen in een zelfde shirt gekleed gaat, verhoogt dat de feestvreugde.

Familie reünie

Als familie hoor je sowieso al bij elkaar. Een t-shirt met het familiewapen, met de naam of gewoon met een grappige tekst maakt de foto’s van zo’n reünie dan extra leuk.

 

 

 

 

 

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *