5 Leuke games die in 2019 gaan uitkomen

Het jaar 2018 loopt bijna ten einde. En hoewel er ook dit jaar nog een aantal toffe games uitkomen, heeft het jaar 2019 nog meer leuks te bieden. We hebben alle leuke games die volgend jaar uitkomen evenvoor je op een rijtje gezet: kies jij er vervolgens gewoon de tofste games tussenuit!

1. Kingdom Hearts 3

Maandenlang wachten we al op de laatste opvolger van de Kingdom Hearts serie, en eindelijk is het dan bevestigd: begin volgend jaar komt deze game in de schappen. Leuk voor zowel de mannen als voor de vrouwen. Wil je deze game nu zo snel mogelijk in huis hebben, zonder uren in de winkel te hoeven wachten? Dan bestel je ze online via Startselect, en krijg je de game gewoon lekker thuis bezorgd: ook wel zo fijn!

2. Resident Evil 2: remake

Je zou misschien denken dat deze remake maar half-half aangepakt wordt, maar niets is minder waard. De designers van Capcom hebben alles op alles gezet in de nieuwe versie van deze geweldige game, welke begin volgend jaar in de winkels gaat komen. Moderne control opties en toffe visuals, en zelfs een aantal nieuwe gebieden die je in de originele variant nog niet tegenkwam.

3. Trials Rising

Als je nog even geduld hebt en tot februari kunt wachten, staat de release van het nieuwe RedLynx game: Trials Rising op de planning. De makers van deze game hebben de afgelopen maanden veel tijd besteed aan het luisteren naar de feedback van hun fans: vooral wanneer het ging om de errors in de game Fusion. Al deze feedback is vervolgens verwerkt in een, zoals het er nu naar uitziet spectaculaire game, Trials Rising.

4. Crackdown 3

Een andere game die aankomende februari op de schappen te vinden zal zijn is Crackdown 3. Je weet wel, die game waar al zo lang aan gewerkt wordt dat we de hoop inmiddels al opgegeven hadden. De Xbox One console biedt alle mogelijkheden die in deze game verwacht mogen worden: groter en beter.

5. Metro: Exodus

Kun je niet wachten totdat er eindelijk weereen goede thriller gelanceerd wordt? In februari 2019 worden je wensen gehoord: Metro: Exodus bevindt zich dan in de schappen. Niet alleen hebben ze ontzettend mooie en indrukwekkende visuals, je hebt ook nog eens de mogelijkheid om te kiezen uit hand-crafted wapens, en zult je iedere keer weer kapot schrikken wanneer de meest lelijke monsters uit de riolen komen kruipen. Gegarandeerd een game die een ontzettend diepe indruk achter gaat laten. Twijfel je nog? Dan bekijk je gewoon de trailer even.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *