Turbo-versies van Rummikub, Triominos en Geen Paniek

Goliath bracht Turbo-versies op de markt van zijn klassieke en populaire toppers Rummikub, Triominos en Geen Paniek. Het gezellige speelplezier blijft natuurlijk, maar de druk en de spanning worden bij de Turbo-versies opgevoerd. Geen langere, bedachtzame speelsessies, maar snelle rondes met een tijdslimiet.

Rummikub The Original Turbo

Het overbekende familiespel… supersnel! Leg de slimste combinaties. Verdeel de dobbelstenen en schud ze elke ronde voor zo veel mogelijk punten. Wie na zes rondes de meeste punten heeft verzameld is de winnaar. Rummikub Turbo is leuk, snel en uitdagend. Adviesprijs: 19,99 euro

Triominos The Original Turbo

De snelle variant van het bekende spel waarbij alle spelers op elk moment en tegelijkertijd een passend steentje aan mogen leggen. Start de timer om te beginnen. De tijd blijft doortikken totdat een speler een plek heeft gevonden om aan te leggen. Druk dan op de knop en de timer begint van voor af aan te tellen. Maar pas op: vind je binnen de tijd geen goede match, dan moet iedereen een steen uit de pot pakken. Wie is als eerste al zijn stenen kwijt? Adviesprijs: 19,99 euro.

Geen Paniek Turbo

Durf jij de strijd aan met je tegenstander? Pak een kaart en kies in het geheim een vraag voor je een tegenspeler uitdaagt. Hoeveel antwoorden denkt hij of zij goed te hebben? Eén, twee of drie? Is het bluf? Je hebt drie seconden om te antwoorden voor je de timer moet resetten voor je tegenspeler. Wie niet meespeelt kan wedden op een van de duellerende spelers. Adviesprijs: 19,99 euro.

Veel speelplezier in deze donkere dagen voor kerst met deze leuke spellen voor het hele gezin!

Website, Facebook, Twitter