rubriek.nl | contact | adverteren | disclaimer |    

EIGEN HUIS & INTERIEUR

Eigen Huis en Interieur is een inspirerend woontijdschrift voor liefhebbers van design en architectuur. Met iedere maand het laatste nieuws over design, architectuur, boeken, trends, kunst, cultuur, shopping en restaurants.

meer info

ELLE DECORATION

Elle Decoration presenteert de trends van ontwerpers en hun innovatieve ideeën in woninginrichting, accessoires en erchitectuur. Als een van de mooiste en moderne woonbladen, toont Elle Decoration vooraanstande fotografen, originele ontwerpers en inspirerende huizing over de hele wereld.

(dit tijdschrift is Engelstalig)

meer info

HERENHUIS

Herenhuis is een magazine boordevol informatie, ideeën en praktische tips over het bewonen van historisch waardevolle panden. Een magazine voor iedereen die zelf een karakteristiek pand bewoont, dit van plan is te gaan doen of dit graag zou willen. Kortom, voor iedereen die ‘wonen met respect voor historie’ een warm hart toedraagt.

 

meer info

VT WONEN

Met een abonnement VT Wonen haalt u inspiratie voor uw eigen interieur in huis. Elke maand veelzijdige en praktische tips, woontrends, binnenkijken in persoonlijke interieurs, slimme indeelideeën en praktische informatie. Stijlvolle woontrends voor ieders portemonnee, zelfs tips om uw interieur compleet te veranderen met slechts een paar simpele ingrepen. Met een abonnement VT Wonen heeft u een constante bron van ideeën!

meer info

ELLE WONEN

In ieder nummer van ELLE Wonen vindt u de nieuwste ontwikkelingen in de wereld van interieur, kunst, design, architectuur en reizen. Met een ELLE Wonen abonnement haalt u de stijlmeter voor mensen met een onafhankelijke smaak in huis.

meer info

ARIADNE AT HOME

Ariadne at Home is het leukste vrouwen- woonblad van Nederland! Met veel leuke adressen en website, maar ook inspirerende woonreportages en praktische tips en adviezen. Niet alleen de mooiste huizen en interieurs, maar ook de vrouwen die er wonen. Hoe te genieten van wonen, u leest het in de persoonlijk interviews en verhalen van ariadne at Home vrouwen. In deze ideeëngids vindt u natuurlijk veel stylingtips, lieve cadeautjes, zelfmaakideeën en de lekkerste hapjes.

meer info

MORE THAN CLASSIC

Het More Than Classic magazine is een zeer compleet woontijdschrift. Veel inspiratie voor uw huis en interieur, en verassende stylingtips. Houdt u van modern of klassiek, nederlands of buitenlands design? More Than Classic biedt u dit alles! Maar ook uitgebreide reisreportages, lekker eten en drinken en interessante interviews met inspirerende ontwerpers en decorateurs.

meer info

101 WOONIDEEEN

In 101 Woonideeën kun je genieten van mooie, gekke, bijzondere, romantische en inspirerende huizen waar je veel ideeën uit kunt halen. Je leest het laatste woonnieuws: de trends, de winkels, de meubels en de accessoires. En je ziet hoe je je huis zelf een eigen, unieke stijl kunt geven.

meer info

WELKE MAGAZINES

De WELKE serie bestaat uit 6 inspirerende magazines met ieder zijn eigen onderwerp; badkamers, keukens, vloeren, slaapkamers, haarden en buitenkamer. Elk magazine staat boordevol tips, ideeën, nieuwe producten en achtergrondverhalen. Daarnaast kun je je laten inspireren door een van de binnenkijk reportages: lees en bekijk welke producten anderen hebben gekozen, waarom ze die keuze hebben gemaakt en hoe zij hun ruimte hebben ingericht.

meer info

 

 

fengshui

doe het zelf

inrichting

trends

volg rubriek op facebook volg rubriek op twitter rss feed rubriek
feng shui in de slaapkamer
   

een kleine ruimte groter laten lijken

   

smaragdgroen kleur van 2013

   

zelf kaarsen maken

   

je huis inrichten in 8 stappen

 
   

alle rubrieken

alle onderwerpen wonen

sitemap

nieuwsbrief

prijsvragen

forum

 
Aangepast zoeken
 
 
1.

Lijst met superfoods

2.

Geld besparen

3.

Wat doe je tegen keelpijn?

4.

Hoe kook je een ei?

5.

Trend kapsels

 
 
 

MAKEUP

Eyes Lips Face