Valentijn date do’s en don’ts

Laatst bijgewerkt:

Of je nu een dineetje voor twee organiseert, een filmavondje met een hapje en een drankje of alleen een kaart stuurt, op Valentijnsdag moet het vooral romantisch zijn.

Kleine afknappertjes liggen altijd op de loer. Zoals deze hieronder. Probeer ze te voorkomen

 

b12Vergeet selfies en social media

Vier het écht samen. Niks is zo’n afknapper als iemand die tijdens een romantische avond constant z’n mobiel checkt op berichtjes. Zet je mobiel uit en onderdruk de neiging om selfies van jou en je date te posten.

 

 

b5Ken haar/zijn maat

Een kadootje hoeft niet, maar is wel leuk natuurlijk. Wil je iemand verrassen met iets van kleding of lingerie zorg dan wel dat je zeker weet wat iemands maat is. Vooral bij vrouwen kan dit een gevoelig puntje zijn.

 

 

bourDu Vin, du Boursin maar wel zonder knoflook

Knoflook en romantiek passen niet echt bij elkaar. Kies daarom liever voor knoflookvrije gerechten en hapjes. Wist je dat er ook Boursin Sjalot & Bieslook is? Net zo lekker maar zonder de knoflookadem.

 

 

b22Ken haar/zijn voorkeur

Het zou jammer zijn als je iemand meeneemt naar een visrestaurant en iemand lust geen vis. Of je kookt iets met een ingrediënt waar je date allergisch voor is.

 

 

Grote verrassing?

hrtMisschien wil je je liefde verrassen met een tattoo, kapsel of andere harige versiering? Weet je wel zeker dat het in de smaak zal vallen? Een verrassing kan ook een grote afknapper zijn.

 

 

Stuur een kaart

chHeb je weinig inspiratie voor Valentijnsdag of vind je iemand leuk die het nog niet weet? Stuur dan een kaart of e-card. Dat valt altijd goed.

Stuur bijvoorbeeld één van deze grappige Cheesy Love Notes.

cheesy love notes

 

 

 

 

 

Er is een geoptimaliseerder versie voor je mobiel (AMP). Open de mobiele versie.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook interessant
Gezichten lezen