Storytel leest je boeken voor

Laatst bijgewerkt:

Hou je van boeken maar heb je weinig tijd om te lezen? Dan is Storytel echt iets voor jou.

Met Storytel kun je onbeperkt naar je favoriete audioboeken luisteren. Storytel is eigenlijk het Netflix voor luisterboeken. Nieuwe boeken, maar ook wat oudere boeken in allerlei categorieën. Het maakt niet uit of je van chicklit houdt, historische romans, young adult, erotische fictie, de bouquetreeks of non fictie. Het aanbod is heel groot. Ook voor kinderen en mannen is er een grote keuze. En er komen iedere maand boeken bij.

Te veel om te kiezen eigenlijk. Maar boeken die ik zeker nog wil gaan beluisteren zijn bijvoorbeeld:

Wild van Cheryl Strayed, The Rosie Effect van Graeme Sision, Morgen ben ik weer thuis van Simone van der Vlugt, Mooie meisjes van Karin Slaughter, Dit kan niet waar zijn van Joris Luyendijk, De Hongerspelen van Suzanne Collins, Als padden schreeuwen van Lieneke Dijkzeul, Grey van E.L. James.

boekk

Hoe werkt Storytel?

Via de website van Storytel op je computer of via een app op je mobiel of tablet kan je op ieder moment naar je favoriete boeken luisteren. Via de app kan je ook offline luisteren. Handig want dan heb je dus geen internetverbinding nodig en kan je tijdens het sporten, poetsen, strijken, autorijden, wachten of wat je ook doet, gewoon lekker doorluisteren.

Luister nu een maand gratis

Kijk even of het aanbod van boeken je bevalt en probeer het uit. Normaal zijn de eerste twee weken gratis. Maar via deze link kan je een maand gratis boeken luisteren. Een maandabonnement kost 9,99 en je kan per maand opzeggen.

Tip: ook leuk om 1, 3 of 6 maanden aan iemand kado te geven met een giftcard.

– sponsored story –
Er is een geoptimaliseerder versie voor je mobiel (AMP). Open de mobiele versie.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook interessant
rauw of gekookt
Groenten rauw of gekookt?