Share |

Aangepast zoeken
 

algemeen

alle onderwerpen

alle rubrieken

forum

nieuwsbrief

rss

prijsvragen

veel gelezen

1.

bijzondere reizen

2.

dagje uit

3.

tips kindervakanties

4.

weekendje weg

5.

jongerenreizen

bestsellers reisboeken

 

 

Park Kempervennen LAST MINUTES!

 

 

12 Vriendinnenweekends

Hou je er van om er af en toe een weekend tussen uit te gaan met vriendinnen? Heb je moeite om te bedenken wat jullie willen doen en waar?

 

 

 

 

De serie boekjes vriendinnenweekends geven je voldoende ideeën. In dit boekje vind je 12 bestemmingen speciaal om te ontspannen en te genieten.

 

12 bestemmingen

12 bestemmingen om met je vriendinnen te genieten van een beetje cultuur, lekker eten, sauna's, massages en beautybehandelingen. De bestemmingen liggen allemaal op een paar uur rijden in Nederland of net over de grens in Duitsland en België. En denk niet dat je om te kunnen relaxen telkens naar het platteland gestuurd wordt. Nee, relaxen kan ook in de stad. Eén van de weekends gaat naar de hoofdstad Amsterdam en ook Leiden, Deventer, Brugge en Valkenburg staan op het programma.

 

Reisverslagjes

In twaalf hoofstukken worden de uitstapjes beschreven als een soort korte reisverslagen. Overdag wordt meestal gekozen voor een massage, yoga, reiki of een beautybehandeling. Natuurlijk wordt er geluncht en gedineerd en overnacht.

 

Adressen

Aan het eind van ieder hoofdstuk vind je de adressen van die bestemming. Bij de hotels en activiteiten staan behalve de adresgegevens ook de prijs vermeld.

 

Handig gidsje

12 vriendinnenweekends is een handig gidsje met veel ideëen. Je hoeft alleen je spullen nog maar te pakken en je bent weg. Binnenkort zullen er meer Vriendinnenweekends verschijnen met een ander thema.

 

meer lezen

 

12 vriendinnenweekends Ontspannen & Genieten12 vriendinnenweekends Ontspannen & Genieten
Kamphuis, K.

Spontaan een weekend weg met je vriendinnen, maar geen inspiratie om dat te organiseren? Voor 12 Vriendinnenweekends Ontspannen & Genieten heeft Kim Kamphuis twaalf heerlijke verwenweekends samengesteld. Boordevol ontspannende activiteiten, mooie sauna's, vertroetelbehandelingen, goede restaurants en bijzondere overnachtingsplekken.

 

lees ook

 

reisbrochures aanvragen

reisgidsen

reistijdschriften

 

 

Tips, opmerkingen, commentaar of iets toe te voegen?

blz 0 van 0
Klik hier om een bericht toe te voegen
Er zijn op dit moment 0 berichten.