Share |

Aangepast zoeken
 

algemeen

alle onderwerpen

alle rubrieken

forum

nieuwsbrief

rss

prijsvragen

veel gelezen

1.

bijzondere reizen

2.

dagje uit

3.

tips kindervakanties

4.

weekendje weg

5.

jongerenreizen

bestsellers reisboeken

 

 

Park Kempervennen LAST MINUTES!

 

 

veilig op reis

de reisapotheek

Om je vakantie zo prettig mogelijk te laten verlopen is het goed om voorbereid op reis te gaan. Het hangt natuurlijk van je bestemming en soort vakantie af wat je reisapotheek...

lees verder

medisch paspoort

Bij gebruik van medicijnen op recept is het verstandig een medisch paspoort bij je te hebben. Sinds 2001 is het Europees Medisch Paspoort ingevoerd.

lees verder

bescherm je tegen de zon

Iedereen weet dat als je gezond van de zon wilt je genieten, je je goed moet beschermen. Over het hoe en waarom lijkt vaak toch nog onduidelijkheid te bestaan.

lees verder

ehbo doos op reis

Wat zit er in een ehbo doos? De inhoud van zo'n ehbo doos pas je aan op de bestemming en het soort vakantie en op de leeftijd van mensen in het gezelschap.

lees verder

 

meer lezen


Gezond op reisGezond op reis
Gompel, F. Van & P. Geerts

De gezondheid van reizigers is meer dan ooit actueel. Steeds meer mensen zoeken steeds exotischer oorden op. Eén reiziger op twee die enkele weken in een tropisch of subtropisch land verblijft, wordt geconfronteerd met een of ander gezondheidsprobleem. Soms gaat het om banale kwaaltjes, zoals diarree, ontstoken wondjes, jetlag of zonnebrand. Maar soms kunnen ook ernstiger problemen optreden. Zo overlijden nog elk jaar reizigers aan de gevolgen van malaria.

lees ook

 

veilig op reis

ehbo dozen

medisch paspoort

reisapotheek

 


>