Share |

Aangepast zoeken
 

algemeen

alle onderwerpen

alle rubrieken

forum

nieuwsbrief

rss

prijsvragen

veel gelezen

1.

bijzondere reizen

2.

dagje uit

3.

tips kindervakanties

4.

weekendje weg

5.

jongerenreizen

bestsellers reisboeken

 

 

Park Kempervennen LAST MINUTES!

 

 

bijzondere reizen

Goud zoeken

Goud zoeken, het klinkt alsof je er ver voor moet reizen, maar dat valt reuze mee. En je hoeft er ook de mijnen niet voor in, meestal gaat het op de ouderwetse manier ...

lees verder

Historische Reizen

Altijd al geïnteresseerd geweest in hoe het er vroeger aan toe ging? Je kunt je vakantie boeken naar historische plaatsen waar je je terug in de tijd waant.

lees verder

Waar spookt het?

Brengt het gewone door-de- weekse leven je niet genoeg spanning, bezoek dan in je vakantie eens een mysterieuze bestemming waarvan men zegt dat het er spookt, die behekst is of met...

lees verder

vakantie in extreem weer

Het is zeker iets anders dan een vakantie naar de zon. Niet iedereen zal er iets voor voelen om zijn vakantie door te brengen met het opsporen van grootse stormen, windhozen, en orkanen.

lees verder

meer lezen

 

Door sahara en sahelDoor sahara en sahel
Frank van Rijn

De Sahara is een eindeloze zandbak waarin Arabieren en enkele kolonialen smachtend van de dorst rondlopen. Hitte en droogte heersen er onverbiddelijk en er is niets anders te zien dan mul zand met daarin voetafdrukken van verdwaalde reizigers. Hier en daar is een oase om bij te komen van de ellende, maar de meeste oases zijn slechts fata morgana's.

 

lees ook

 

bijzondere reizen

extreem weer

goud zoeken

historische reizen

spookplaatsen

 

 


>