Om eerlijk te zijn ben ik wel aan een paar nieuwe series toe.

En gelukkig zie ik er een paar gepland staan die me erg leuk lijken.

The Good Wife

Vanaf het begin van de maand voegt Netflix 6 seizoenen van de drama serie The Good Wife toe.goodw

The Good Wife is in dit geval Alicia Florrick. Haar man Peter Florrick (gespeeld door Chris Noth, Mr. Big uit de serie Sex and the City) wordt schuldig bevonden aan corruptie en een seksschandaal en gaat de bak in. Zij blijft daardoor achter met haar twee kinderen. Ze keert daarom terug in haar oude baan als advocaat bij een kantoor om de kost te verdienen.

De eerste 6 seizoenen zijn vanaf 1 november te zien.

crown2The crown

Een drama dat de politieke rivaliteit en romantiek toont tijdens het bewind van Elizabeth II en de gebeurtenissen die zich de tweede helft van de 20ste eeuw hebben afgespeeld.

Seizoen 1 is vanaf 4 november 2016 te zien.

Gilmore Girls: A year in the life

Hoe zou het toch met de Gilmore Girls zijn in 2016? In vier afleveringen van 90 minuten kunnen we daar nu achter komen. Lorelei Gilmore (Lauren Graham, 1967) wordt volgend jaar 50 en lijkt zich minder met acteren bezig te houden en meer met schrijven. In 2013 is haar (best goed ontvangen) debuutroman verschenen, Ooit misschien.

Rory Gilmore, (Alexis Biedel, 1981) is nog wel regelmatig in films en series te zien.

Vanaf 25 november 2016 zijn de 4 afleveringen te zien.

 

pplPretty Little Liars seizoen 7A

En voor de liefhebbers komt deze maand ook nog Pretty Little Liars met nieuwe afleveringen. De vijf vriendinnen proberen er nog steeds achter te komen wie hen het leven zuur maakt.

De afleveringen zijn vanaf 15 november te zien.

3%

3procEen sci-fi serie die de moeite waard zou kunnen zijn. Op IMDb wordt de serie gewaardeerd met een 8.4.

Het is een Braziliaanse serie waarin mensen na 20 jaar kunnen strijden om naar nieuwe, betere wereld te gaan. Het is een zware en wrede strijd. En maar 3% lukt het uiteindelijk om door te gaan.

Te zien vanaf 25 november 2016.

 

 X