Netflix kijktips september 2018

Laatst bijgewerkt:

De vakantie is weer voorbij. Jammer, want in september zijn er weer veel nieuwe series en films te zien op Netflix.

La catedral del mar

Het eerste seizoen van een historische Spaanse serie die speelt rond de 14e eeuw. Er zijn al een aantal succesvolle Spaanse series te zien op Netflix. Denk aan Gran Hotel, La Casa de Papel en Velvet. La catedral del mar of cathedral of the sea is gebaseerd op het gelijknamige boek van Ildefonso Falcones. 

Het verhaal draait om Arnau Estanyol. Zijn jonge leven gaat niet over rozen. Maar door hard werken lukt het hem om toch om iets te bereiken in zijn leven. De serie bestaat uit 8 afleveringen.

IMDb 6,7

Nieuw seizoenen

Per 1 september zijn er ook weer een paar nieuwe seizoenen van populaire series toegevoegd. 

  • Outlander
    Het derde seizoen waarin Jamie en Clair elkaar weer ontmoeten in Schotland.
  • Good Witch
    Het vierde seizoen van Good Witch. Hoe zal het verder gaan met de liefde tussen Cassie Nightingale and Dr Sam Radford en hun kinderen.
  • The Affair
    Het derde seizoen van de serie waarin de schrijver Noah Solloway op vakantie ene affaire krijgt met de serveerster Alison.

Great News

Een nieuwe komische serie waarbij Katie Wendelson werkt als producer op een nieuwsredactie. Haar bemoeizieke moeder besluit om daar als stagiaire te komen werken. Een luchtige en best komische serie.

IMDb 6,8

Sierra Burgess is a looser

Een romcom op een high school film. Sierra Burgess past niet in het plaatje van de knappe populair tiener. Per ongeluk ontvangt Sierra een appje van een knappe populaire jongen dat eigenlijk niet voor haar bedoeld is. 

Te zien vanaf 7 september

Karppi

Scandinavische thriller series zijn populair. Karppi, vertaald als Deadwind, is ook een Scandinavische serie.  Bijzonder is wel, dat deze serie uit Finland komt, want daar komen relatief weinig series vandaan.

Sophia Karppi is alleen achtergebleven met haar zoontje en stiefdochter. Ze moeten alleen verder na het overlijden van haar man en zij moet haar leven bij de recherche weer oppakken.  De eerste dag wordt er een lichaam van een vrouw gevonden op het strand. 

IMDb 7,2

Er is een geoptimaliseerder versie voor je mobiel (AMP). Open de mobiele versie.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook interessant
blij
Ik ben zo blij! 10 tips om je gelukkiger te voelen