Een nieuw jaar met nieuwe series.

Allereerst gaat Netflix deze maand veel oude series en films verwijderen.  Zo zullen de series van The mentalist, Weeds, Suits en ook de afleveringen van Downtown Abbey in de loop van de maand offline gehaald worden. Het wordt wel vermeld wanneer ze verdwijnen.

Wat komt erbij?

A series of unfortunate events

Of wel Ellendige Avonturen zoals de serie in het Nederlands heet. Deze serie is gebaseerd op een serie boeken van Lemony Snicket (Daniel Handler) en vertelt het verhaal Violet, Klaus en Sunny Baudelaire nadat hun ouders omkwamen bij een brand. De kinderen komen vervolgens onder de voogdij van graaf Olaf, die probeert om hun erfenis te stelen.

De serie heeft een IMDb score van 6,8/10 en is vanaf 13 januari te zien.

Frontier

De serie Frontier is een historisch drama over de pelsjagers en bonthandel rond 1700 in Noord-Amerika. Deze serie is een co-productie met Discovery Channel.

De serie heeft een IMDb score van 7,2/10  en is vanaf 20 januari 2017 te zien.

Zoo

Op 30 december 2016 is de serie Zoo toegevoegd. Zoo is een serie die gebaseerd is op het gelijknamige boek vanJames Patterson. De serie vertelt het verhaal van Jackson Oz (James Wolk), een Amerikaanse zoöloog. Hij constateert dat er veel dieren zijn die wel hele eigenaardige trekjes krijgen. Mensen worden zomaar opeens aangevallen. Oz besluit een onderzoek in te stellen om zo te voorkomen dat de aanvallen toenemen.

De serie heeft een IMDb score van 7/10 en is vanaf 30 december 2016 te zien op Netflix.

Vervolg series

Deze maand worden er ook een aantal nieuwe seizoenen toegevoegd aan bestaande series:

Luther
Black Sails
The Blacklist

 X