netflix serie

Netflix kijktips films en series oktober 2018

Elité

Las Encinas is een school waar de elite hun kinderen naartoe sturen. Op de school zijn nu ook twee kinderen uit een lagere klasse toegelaten nadat een aardbeving hun school verwoestte. Dat verloopt niet zonder problemen. Er wordt zelfs iemand vermoord.

Te zien vanaf 5 oktober

Maniac

Maniac is een miniserie waarin twee mensen met problemen een band krijgen tijdens een farmaceutisch onderzoek. Daarbij speelt ook een arts met een moedercomplex en een emotioneel complexe computer een rol. De serie wordt heel goed gewaardeerd zoals je kan zien aan de IMDb score. De serie is vanaf eind september te zien.

IMDb 8,3

Nieuwe seizoenen

Norsemen seizoen 2, vanaf eind september
Meateater seizoen 7, vanaf 2 oktober
Little things seizoen 2, vanaf 5 oktober
Riverdale seizoen 3, vanaf 11 oktober
Dynasty seizoen 2, vanaf 13 oktober
The Good Place, seizoen 3, wekelijks een nieuwe aflevering

Somewhere between

Een nieuwsproducente krijgt één kans om de week waarin haar dochter vermoord wordt opnieuw te beleven en een seriemoordenaar tegen te houden. Als ze faalt is ze haar dochter voor altijd kwijt. Ze weet waar en hoe, maar ze weet niet wie de moordenaar is.

Te zien vanaf eind september

IMDb 6,0

The haunting of hill house

Lekker griezelen met deze horror series over een gezin dat in een op het oog gewoon huis woont. Maar er blijkt natuurlijk meer aan de hand te zijn. Leuk om te weten dat de Nederlandse Michiel Huisman in de serie meespeelt.

Te zien vanaf 12 oktober

IMDb