The sinner season 2

Netflix kijktips films en series november 2018

Onder invloed van Halloween zagen en zien we nog steeds een toename van wat engere films en series. En, langzamerhand druppelen de kerstfilms ook weer binnen. 

The Sinner seizoen 2

Als je deze serie nog niet gekeken hebt, dan is het zeker een aanrader. Op 9 november komt het tweede seizoen daar nog bij. In deze serie pleegt Cora Tanetti (Jessica Biel), een op het eerste gezicht gelukkige vrouw met man en kind, een gruwelijke moord. Niemand weet waarom, ook Cora zelf niet. Een agent trekt zich haar lot aan gaat op onderzoek.

Te zien vanaf 9 november

IMDb 8.0

La forêt seizoen 1

Nieuw in november is de serie La forêt. De 16-jarige Jennifer verdwijnt op een nacht in de Ardennen. Gaspard Deker leidt het onderzoek, samen met de plaatselijke agent Virginie Musso. Virginie kende het meisje goed. Dan komt er ook nog hulp van Eve, een mysterieuze vrouw. 

Te zien vanaf 1 november

IMDb 7,3

Warrior seizoen 1

De serie Warrior, of Kriger want het is een Deense miniserie is te zien vanaf 13 november. Het vertelt het verhaal van een oorlogsveteraan met schuldgevoelens vanwege zijn laatste missie. Hij probeert van zijn schuld af te komen door samen met de weduwe van zijn beste vriend te infiltreren in een gevaarlijke motorbende.  Dar Salim, is de hoofdrolspeler en Deense acteur die we eerder zagen in series als The Bridge, Dicte, Borgen en Games of Thrones.

Te zien vanaf 13 november

IMDb 7,6

House of Cards seizoen 6

Het laatste seizoen en korter seizoen met 8 afleveringen waarin Kevin Spacy niet meer te zien is als Frank Underwood. Zijn vrouw Claire staat er alleen voor en moet het als president van de Verenigde Staten zien te redden.

Te zien vanaf 2 november

IMDb 8,9

The chilling adventures of Sabrina seizoen 1

Op haar 16e verjaardag moet Sabrina kiezen tussen twee werelden: haar leven als sterfelijke tiener en haar familieroeping, de Kerk van de Nacht.

Te zien vanaf 26 november

IMDb 8.0

Films

The outlaw king

Een film in het Schotland in de 14e eeuw over de ‘outlaw’ koning Robert The Bruce het opneemt tegen het Engelse leger.

Te zien vanaf 9 november

Kerstfilms

Een paar romantische, misschien een tikkeltje zoetsappige kerstfilms…..

Meer over deze kerstfilms op Netflix lees je hier.

  • The Holiday Calendar vanaf 2 november
  • The Princess Switch vanaf 16 november
  • The Christmas Chronicles vanaf 22 november
  • A Christmas Prince (2) vanaf 30 november