Mr sunshine

Netflix kijktips augustus 2018

Laatst bijgewerkt:

Het lijkt erop alsof Netflix met de release van veel nieuwe series en films gewacht heeft tot de vakantie. Lekker kijken dus.

Lees ook de kijktips voor september 

1. Insatiable

Over deze nieuwe serie is al veel te doen geweest in die zin dat er handtekeningen zijn verzameld tegen deze serie vanwege ‘fatshaming’. Maar hee, het is fictie en je hoeft niet te kijken als het je niks lijkt. In deze serie gaat het over Patty die last heeft van overgewicht. Ze wordt daarmee gepest op school.

Als ze vanwege een klap op haar gezicht aan haar kaak geopereerd wordt, verandert er veel. Ze valt af en komt na de zomervakantie terug als een slanke en mooie versie van zichzelf. Ze is nu wel populair. Toch wil ze wraak nemen op de mensen die haar altijd pestten. 

Insatianable is te zien vanaf 10 augustus

2. Orange is the New Black

Seizoen 6 van Orange is the New Black is nu te zien. De ontwikkelingen in de vrouwengevangenis in Litchfield gaan verder. En het goede nieuws is dat dit niet het laatste seizoen is. Seizoen 7 is ook al aangekondigd. 

Andere nieuwe seizoenen die onlangs zijn toegevoegd zijn:

  • Suits (seizoen 6A)
  • Anne met een A (seizoen 2)
  • Bonusfamiljen (seizoen 2)

3. All about the Washingtons

all about the washingtons

Nieuw is deze comedy waarin de vrouw van een rapper een eigen carrière begint. Haar leven komt daardoor in een stroomversnelling terecht.

De serie is te zien vanaf 10 augustus

4. Good Girls 

good girls serie

Seizoen 1 van Good Girls is in juli uitgekomen. De tweede serie wordt verwacht. 

Drie moeders zijn hun leven en met name hun chronische geldgebrek zat. Ze besluiten iets radicaals te doen wat hun problemen voor altijd moet oplossen. 

IMDb 7,9

5. Mr Sunshine

Deze Koreaanse dramaserie speelt zich af aan het begin van de 19e eeuw en vertelt het verhaal van een Koreaans jongetje die wegloopt en terecht komt op een Amerikaans oorlogsschip. Jaren later keer hij terug naar Korea. Hij is dan inmiddels een Amerikaanse marineofficier. Zij leven wordt pas echt ingewikkeld als hij verliefd wordt op de dochter van een aristocratische familie. Tegelijkertijd komt hij achter plannen om Korea te koloniseren. Welke kant moet hij kiezen?

Van seizoen 1 zijn inmiddels de helft van de afleveringen toegevoegd. Iedere week komen er twee nieuwe afleveringen bij tot eind augustus.

IMDb 8,1

6. Merlin

De liefhebbers van fantasy kunnen hun hart ophalen met de 5 seizoenen van Merlin, de tovenaar die in dienst komt bij Prince Arthur. Hij wordt al snel zijn steun en toeverlaat en beste vriend en hij helpt hem de grote King Arthur te worden.

IMDb 7,6

6. Like father

like father

Tenslotte nog een filmtip. In de film Like father wordt de ambitieuze Rachel (Kristin Bell) voor het altaar in de steek gelaten. Maar ze besluit toch op huwelijksreis te gaan…met haar vader die vroeger haar moeder in de steek liet voor zijn carrière. 

IMDb 6,2

Er is een geoptimaliseerder versie voor je mobiel (AMP). Open de mobiele versie.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook interessant
De leukste tuinstoelen van dit seizoen