Welke Netflix series wil je niet missen deze maand oktober?

Als je net klaar bent met de Outlander serie of alle afleveringen van The Gilmore Girl hebt afgewerkt, dan kan je in een soort van zwart gat terechtkomen of zelfs een soort van heimwee krijgen. Daar helpt natuurlijk maar één ding tegen: zo snel mogelijk weer een nieuwe serie vinden….

Liefhebbers van Horror/sci-fi komen goed aan hun trekken deze maand. Dat zal vaak ook te maken hebben met de aankomende Halloween. Van American Horror Story is seizoen 5 vanaf 10 oktober te zien en van The Walking Dead seizoen 6 vanaf 13 oktober. En vanaf 15 oktober is het eerste seizoen van de serie Glitch te zien.

The Affair

affSeizoen 1 van The Affair is in zijn geheel te zien. Een indringende serie waarin de mooie en minder mooie kanten van een affaire zichtbaar worden. Noah een schrijver van middelbare leeftijd gaat met zijn vrouw en kinderen op vakantie naar de Hamptons. Daar valt hij als een blok voor de jonge serveerster Allison. Ze beginnen een affaire die hun leven en dat van hun partners voorgoed verandert.

Een goede serie die de moeite van het kijken waard is. Seizoen 2 en 3 zijn ook al gemaakt. Op de IMDb wordt de serie gewaardeerd met een 8.0/10

homelHomeland Seizoen 5

Homeland is een spannend serie met in de hoofdrol Carrie Mathison, een bipolaire CIA agente. Ik was even bang dat de serie zonder haar grote liefde Nicholas Brody (Damian Lewis) minder goed zou worden. Maar seizoen 4 was nog steeds erg goed. Ben dus benieuwd naar seizoen 5.

Seizoen 5 begint twee jaar later als waar seizoen 4 eindigde. Carrie werkt inmiddels niet meer bij de CIA maar voor een filantropische instelling in Berlijn waar ze woont met haar dochter. Maar dat duurt vast niet lang.

Op de IMDb wordt de serie gewaardeerd met een 8.4/10

Crazy ex-girlfriend

Deze komische serie heb ik zelf nog niet gezien. Deel 1 van de serie is nietex-g(meer) te zien op Netflix. maar over het algemeen lijkt men wel enthousiast over deze serie. Het ziet er grappig en vrolijk uit maar je moet wel van musicals houden, want er wordt in gezongen.

Seizoen van Crazy ex-girlfriend is vanaf 23 oktober te zien. Bij de IMDb scoort de serie 7.6/10.

 X