slappe armen LIPOSUCTIE VOOR HET VERBETEREN VAN CONTOUREN

Er is een hele logische reden dat vrouwen vaak last krijgen van ongewenste vetophopingen.

 

Vetophopingen zijn bij vrouwen namelijk genetisch bepaald. Het is een soort bescherming van de natuur. In het vet wordt het vrouwelijk hormoon opgeslagen zodat vrouwen in tijden van ontbering het voortbestaan van het menselijk ras kunnen garanderen. In tijden van strenge winters en oorlog was dit uitermate handig maar wij leven inmiddels in een andere tijd. Deze overmaat aan vet is zeer goed te behandelen met liposculpture. Des te meer omdat deze ophopingen bijna niet weg te krijgen zijn door middel van sporten en/of diëten.

Liposculpture

Echter, liposuctie is geen methode om af te vallen. Liposuctie zorgt ervoor dat de contouren van het lichaam verbeterd worden doordat het teveel aan vet ten opzichte van de omgeving wordt weggehaald. Tijdens het intakegesprek doet de behandelend specialist de indicatiestelling. Hij bepaald dan of het verantwoord is om een liposculpture behandeling uit te voeren en of de behandeling het gewenste resultaat biedt. Omdat we na onze pubertijd geen nieuwe vetcellen meer aanmaken, komen de weggehaalde vetcellen niet meer terug.

Er bestaan huiveringwekkende beelden van liposuctie. Beelden waarbij de overmaat aan vet op een schokkende manier uit een lichaam wordt gezogen. Dit zijn echter heel bedrieglijke beelden. Liposculpture wordt al 10-tallen jaren toegepast en de behandeltechnieken worden continu onderzocht en verbeterd. Inmiddels is liposculpture een vriendelijk en veilige behandeling met een korte herstelperiode.

Vet verwijderen zonder snijden

Vetophopingen kunnen tegenwoordig ook verwijderd worden door middel van bevriezing. Deze behandeling wordt cryolipolyse genoemd. Dit is een niet-invasieve behandeling, dat wil zeggen dat het een behandeling zonder operatie is. Er wordt niet gesneden, de behandeling wordt uitgevoerd met handstukken die op de huid worden geplaatst. Hierdoor heeft deze behandeling geen herstelperiode en zijn er geen beperkingen voor en na de behandeling.

Vetcellen zijn zeer gevoelig voor de effecten van lage temperaturen. Door vetcellen met cryo (koeling) te behandelen beschadigen de cellen en worden ze door het lichaam afgebroken en afgevoerd. De behandeling moet 3 tot 6 en in sommige gevallen 10 keer uitgevoerd worden.

Advies

Contour Kliniek is dé specialist op het gebied van liposuctie in Nederland. Wij werken met de meest geavanceerde apparatuur en onze artsen zijn zeer ervaren. Wij bieden verschillende behandelingen aan waaronder liposuctie met huidverstrakking, cryolipolyse en speciale cellulite behandelingen.

Hebt u interesse in een behandeling? Ik geef u graag persoonlijk advies en informeer u graag over de mogelijkheden en waar u voor, tijdens en na de behandeling rekening mee moet houden. Aan dit advies zijn geen kosten verbonden en het is geheel vrijblijvend. U kunt een afspraak maken bij Contour Kliniek via telefoonnummer 035 692 22 00.

Karin Laarhuis
Artikel in samenwerking met de Contour Kliniek

 

 

 

schoonheid

lichaam

cellulite, wat doe je er aan

decolleté zonder rimpels

eet je mooi

grotere borsten

misvattingen over cellulitisblz 0 van 0
Er zijn op dit moment 0 berichten.

 

 

volg rubriek op facebook volg rubriek op twitter rss feed rubriek

trucs voor voller haar


   

onverwachte beautytips

   

anti-rimpel verzorging voor je leeftijd

   
verschillende soorten eyeliner


   

voorbeelden makeup voor bruine ogen

   
grote porie


   
 
   

alle rubrieken

onderwerpen beauty

sitemap

nieuwsbrief

prijsvragen

forum

 
Aangepast zoeken
 
 
1.

Lijst met superfoods

2.

Geld besparen

3.

Wat doe je tegen keelpijn?

4.

Hoe kook je een ei?

5.

Trend kapsels

 
 
 

MAKEUP

Eyes Lips Face

Ici Parix XL

Nelly.com

The Body Shop

Yves Rocher

 

KLEDING

Esprit

Mango

Nelly.com

Mexx

Yoox

Zalando

 

SCHOENEN

Cafe Moda

Footworkstore

Ik wil schoenen

Dolcis

O'Moda

Manfield

Uggs

Zalando