Horoscoop voor vorige week

Lees de weekhoroscoop voor jouw sterrenbeeld. De horoscoop van deze week van 27 maart – 3 april

weekhoroscoop vissen

Weekhoroscoop Vissen (19 februari – 20 maart)

Je wilt de week het liefst rustig beginnen. Maar misschien heb je te veel dingen op de lange baan geschoven en word je een beetje te lui. Op maandag komt Neptunus, de heerser van je teken, Mars tegen. Je krijgt daardoor wat meer energie. Later in de week word je ook mentaal sterker. Je krijgt nieuwe ideeën en daar voel je je goed over. Op vrijdag gaat Mercurius Stier binnen en dat pept je nog verder op, hoewel deze invloed van Mercurius maar een week duurt. Het weekend kan je tijd doorbrengen met familie en vrienden. Zaterdag komt Venus, die zich in tegengestelde richting beweegt, weer terug van het teken Ram in jouw teken. Dat maakt je toch weer wat lui, koppig en zorgt ervoor dat je eerder uit balans bent en toegeeft aan allerlei verleidingen. Dus hou je een beetje in 😉

Beste dag(en) van de week:  27 maart

ramk

Weekhoroscoop Ram (21 maart – 19 april)

Je kruipt langzaam uit je schulp en je richt je op de dingen die je graag wilt doen als de week begint. Je hebt meer energie en je voelt je meer gedreven, iets waar je de afgelopen tijd wel wat gebrek aan had. Maandag komt Mars Neptunus tegen en je intuïtie wordt dan sterker en je hebt meer fantasie en inlevingsvermogen. Later in de week doe je het wat rustiger aan. Je leven wordt stabieler en rustiger. Vrijdag gaat Mercurius je huis van geld binnen. Geld en geldzaken worden dan belangrijker. Zondag gaat Venus in tegengestelde richting en komt weer terug in jouw teken vanuit het teken Vissen. Je wordt dan wat luier en je gaat je eerder te buiten aan verleidingen. Je maakt je wat drukker over relaties en dingen die gebeuren met mensen om je heen. Probeer je zachte kant boven te laten komen.

Beste dag(en) van de week: 27 en 28 maart

stierk

Weekhoroscoop Stier (20 april – 20 mei)

Je begint de week met de behoefte om wat vaker alleen te zijn. Je hebt je de afgelopen maand wat minder opgewekt gevoeld en je hebt nu de behoefte aan rust in je hoofd. De Maan staat later in de week in je teken en dat schept meer duidelijkheid in je gevoelens en je praat er dan ook makkelijker over. Vrijdag gaat Mercurius jouw teken binnen. Je krijgt nieuwe ideeën en je kan jezelf beter uitdrukken en communiceren. Het weekend doe je het rustig aan en daar kan je echt van genieten. Zondag gaat Venus van het teken Vissen terug in het teken Ram. Je kan daardoor meer issues met vrienden, vriendschappen of groepen hebben. Je dromen worden levendiger.

Beste dag(en) van de week: 21 en 22 maart

tweel

Weekhoroscoop Tweelingen (21 mei – 20 juni)

Je denkt na over je doelen en ambities als de week begint. Vooral over hoe ze je toekomst zullen beïnvloeden en over hoe je je dromen kan waarmaken. Je probeert misschien om zaken eens heel anders aan te pakken. Woensdag ontmoet Mercurius Saturnus en dat maakt dat je meer discipline hebt en je beter kan concentreren. Later in de week laat je je meer leiden door je intuïtie. Misschien heeft iemand je hulp of steun nodig. Op vrijdag gaat Mercurius het teken Stier binnen. Dat zorgt voor meer fantasie, maar je houdt je gedachten wel voor jezelf. Het weekend staat de Maan in jouw teken, dat maakt je gevoelens nog sterker. Zaterdag gaat Venus terug van Vissen in Ram in je huis van carrière. Daardoor ben je de komende weken wat laks met plannen en onverantwoordelijker in relaties. Probeer je op het goede te richten.

Beste dag(en) van de week: 29 maart en 1 april

kree

Weekhoroscoop Kreeft (21 juni – 22 juli)

Je hebt grote plannen als de week begint en je werkt eraan zodat ze op de lange termijn werkelijkheid kunnen worden. Je bent praktisch ingesteld. Later in de week wordt je socialer en breng je meer tijd door met vrienden. Vrijdag gaat Mercurius het teken Stier binnen en dan wordt je denken creatiever en krijg je vast een paar originele ideeën. Het weekend neem je je rust, die kan je goed gebruiken. Op zondag gaat Venus terug van het teken Ram in Vissen en blijft daar een paar weken. Je kan dan te maken krijgen met gebroken beloftes of problemen die met reizen te maken hebben. Je bent wat trager met leren, informatie opnemen en lezen. Geef jezelf wat ruimte…

Beste dag(en) van de week: 28 maart

leeu

Weekhoroscoop Leeuw (23 juli – 22 augustus)

Je humeur klaart op aan het begin van deze week. Je richt je meer op de positieve dingen in het leven  en op manieren om je leven beter te maken met de kansen die je nu hebt. Later in de week ben je praktisch ingesteld en gefocust. Vrijdag gaat Mercurius je huis van carrière en levenspad binnen. Je werkt of denkt aan plannen voor de lange termijn, stelt jezelf nieuwe doelen en je voelt je ambitieus. Het weekend bent je wat socialer, dus breng dan tijd door met gelijkgestemde mensen, vrienden en kennissen. Zondag gaat Venus terug van Ram in Vissen. Je houdt je gedachten dan meer voor jezelf, hebt meer behoefte aan privacy en het kan ook moeilijker voor je zijn om woede en boosheid niet tot een uitbarsting te laten komen. Misschien is het tijd om een probleem aan te pakken die je al langer hebt weggestopt.

Beste dag(en) van de week: 28 maart

maa

Weekhoroscoop Maagd (23 augustus -22 september)

Je werkt aan het verbeteren van relaties met mensen om je heen als de week begint. Je probeert de mensen beter te begrijpen. Op woensdag ontmoet de heerser van je teken, Mercurius, de planeet Saturnus. Dat maakt je wat meer verantwoordelijk, wat volwassener in je gedrag en vooral praktisch. Vrijdag gaat Mercurius het teken Stier binnen. Je concentreert je dan op de positieve en goede dingen in je leven.  Zondag gaat Venus in tegengestelde richting terug van Ram in Vissen en blijft daar een paar weken. Dat kan zorgen voor wat meer gedoe in relaties. Je voelt je wat uit balans en het ontbreekt je aan harmonie in je leven. Probeer er te zijn voor anderen, reageer niet te extreem, ga voor de gouden middenweg.

Beste dag(en) van de week: 29 maart

weegs

Weekhoroscoop Weegschaal (23 september – 22 oktober)

Focus je wat minder op je werk en wat meer op relaties als de week begint. Besteed wat meer tijd aan de mensen in je leven en probeer eventuele problemen die zijn ontstaan op te lossen. Later in de week kan je de emotionele band die je met ze hebt, versterken. Vrijdag gaat Mercurius het teken Stier binnen. Dat maakt je wat serieuzer en meer onderzoekend. Het weekend ga je er meer op uit en geef je jezelf wat tijd en ruimte voor leuke dingen. Zondag gaat Venus in tegengestelde richting van je huis van relaties terug in je huis van werk. Je kan dan wat moeite krijgen in de omgang met collega’s, het kan je ontbreken aan concentratie, je kan deadlines missen of tijdelijk wat minder plezier hebben in je werk. Gun jezelf de tijd om de dingen te doen die je moet doen.

Beste dag(en) van de week: 1 april

kreef

Weekhoroscoop Schorpioen (23 oktober – 21 november)

Als de week begint, verleg je je aandacht van plezier naar werk. Je werk heb je de laatste tijd misschien een beetje te weinig aandacht gegeven, dus dat komt goed uit. Je wordt wat productiever en je gaat efficiënt om met je energie en tijd. Later in de week werk je ook aan de relaties met de mensen om je heen. Je bent eerder bereid tot compromissen in plaats van dat je de strijd aan gaat. Pluto, de planeet die heerst over je teken ontmoet Jupiter op donderdag, dat maakt je wat lui en inactief. Vrijdag gaat Mercurius je huis van relaties binnen. Je doet je best om meer rust en harmonie in je leven te krijgen. Op zondag gaat Venus retrograde van je huis van werk terug in je huis van relaties. Je hebt dan meer de neiging om je wat onvolwassen te gedragen en je hebt meer behoefte aan een uitlaatklep voor je emoties.

Beste dag(en) van de week: 27 maart

boo

Weekhoroscoop Boogschutter (22 november – 21 december)

Aan het begin van deze week doe je extra je best om jezelf beter te voelen, meer plezier te hebben en positiever naar het leven te kijken. Aan plezier ontbrak het de afgelopen tijd een beetje. Later in de week gaat je aandacht meer naar je werk. Je werkt zoveel klussen af als je kan. Jupiter ontmoet Pluto op donderdag en dat kan wijzen op een machtsstrijd of een poging om controle te krijgen.  Op vrijdag gaat Mercurius je huis van werk binnen. Je hebt meer aandacht voor details en zin in je werk. Maak er gebruik van want deze energie duurt maar kort. Het weekend probeer je het gezellig te maken voor de mensen om je heen. Op zondag gaat Venus terug van je huis van de liefde naar je huis van huis en familie. Je wordt dan wat luier en trager in huis en wat emotioneler en veroordelend in je relaties.

Beste dag(en) van de week: 28 maart

steenb

Weekhoroscoop Steenbok (22 december – 19 januari)

Je denkt veel, maar aan het begin van deze week verleg je je energie van denken naar voelen. Saturnus ontmoet Mercurius op woensdag. Je stelt je dan meer open naar anderen toe en je kan makkelijk originele ideeën en oplossingen bedenken. Later in de week word je wat opgewekter en doe je meer dingen die je leuk vindt. Vrijdag gaat Mercurius je huis van de liefde binnen. Je concentreert je dan nog meer op creatieve projecten en op romantiek natuurijk. Venus beweegt in tegengestelde richting en gaat terug van Ram naar Vissen. Je wordt dan wat trager in je communicatie en je geest werkt wat minder snel dan anderen. Dus probeer zo duidelijk mogelijk te communiceren.

Beste dag(en) van de week: 29 maart

wate

Weekhoroscoop Waterman (20 januari – 18 februari)

Je hebt meer energie deze week en je staat te trappelen om aan de gang te gaan om je plannen ten uitvoer brengen. Je hebt daar de afgelopen tijd wat minder tijd voor gehad. Later in de week richt je je meer op je gevoel en werk je aan relaties met de mensen om je heen. Op vrijdag gaat Mercurius je huis van huis en gezin binnen. Je kan je gevoelens beter uiten en je richt je aandacht en energie meer op zaken die met je huis en je gezin te maken hebben. Het weekend besteed je aan hobby’s en dingen die je graag doet. Zondag beweegt Venus zich tegengesteld van Ram in Vissen, waar ze een paar weken blijft. Dat kan wijzen op problemen met geld, problemen om je te matigen of je bent gewoon veel te koppig. Probeer je open te stellen voor anderen en ga verstandig met je geld om.

Beste dag(en) van de week: 1 april

 Je kunt ook je maandhoroscoop lezen of je jaarhoroscoop voor 2017