weekhoroscoop kreeft

Weekhoroscoop Kreeft

Weekhoroscoop Kreeft (21 juni – 22 juli) voor de week van 23-30 mei 2022

>>Wie de oude versie ziet moet even F5 of voor apple cmd+R doen

Horoscoop deze week

Tot en met vrijdag ben je nieuwsgierig, vastberaden en kan je geconcentreerd werken. Je hebt meer inzicht in serieuze, mysterieuze of zorgelijke onderwerpen. Dit is ook een goede week om ingewikkelde relatieproblemen aan te pakken. Door je vlotte manier van communiceren kan je nu heel goed om gunsten vragen, je ideeën delen of steun zoeken voor je plannen.

In het weekend heb je voldoende energie en initiatief om nieuwe projecten te beginnen. Je durft de nodige risico’s te nemen die nodig zijn om succesvol te zijn. Maar ook al ben je positief ingesteld, je kan wat grof of tactloos zijn. De beste manier om deze impulsieve energie wat in te perken is om van te voren een strategie te bedenken. Vermijd haastige acties zonder goed over de consequenties na te denken.

Beste dag(en): 25 en 26 mei 2022

Weekhoroscoop vorige week

Tot en met donderdag is het de ideale tijd voor romantiek. Met je mysterieuze aantrekkelijkheid trek je spirituele mensen aan en kan je zelfs je soulmate ontmoeten. Je bent gevoelig voor de verlangens en wensen van andere mensen en je doet graag aan liefdadigheid of dingen om anderen een plezier te doen. Je energie en aanraking kunnen helend werken.

Vanaf vrijdag heb je een resultaat gerichte energie en doorzettingsvermogen. Je kan nu lastige klussen aanpakken die je eerder te moeilijk of lastig vond. Iets binnenin je zorgt voor een sterke motivatie en prestatiedrang. Door je sterke lichamelijke aanwezigheid en je seksuele energie word je heel aantrekkelijk gevonden. Dit gecombineerd met je spirituele kant, zorgt voor een bijzondere uitstraling.

Beste dag(en): 19 en 20 mei 2022

Lees ook…

Lees ook de weekhoroscoop voor één van de andere tekens. Weet je niet welk teken, bereken het hier

weekhoroscoop ramweekhoroscoop stierweekhoroscoop kreeft
RamStierTweelingenKreeft
week horoscoop leeuwweek maagdweegschaal week horoscoopweekhoroscoop schorpioen
LeeuwMaagdWeegschaalSchorpioen
week boogschutter horosocopwatermanweek vissen
BoogschutterSteenbokWatermanVissen

Lees ook

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.