weekhoroscoop kreeft

Weekhoroscoop Kreeft

Weekhoroscoop Kreeft (21 juni – 22 juli) voor de week van 27 maart-3 april 2023

>>Wie de oude versie ziet moet even F5 of voor apple cmd+R doen

Horoscoop deze week

Met Mercurius en Jupiter die begin van de week, op dinsdag even heel dicht bij elkaar staan in je 10e huis van carrière, kan je uitblinken in je werk. Laat mogelijkheden om je kennis en/of vaardigheden te laten zien niet liggen. Je zal zeker een goede indruk maken.

Met Mars in jouw teken Kreeft die een driehoek vormt met Saturnus op donderdag heb je genoeg moed en lef om dingen te ondernemen die je ander te lastig vindt of waar je te verlegen voor bent. Op dezelfde dag staat Venus dichtbij Uranus, de planeet van het onverwachte. Een onvoorspelbare gebeurtenis in je sociale leven kan je van je sokken blazen.

In het weekend bevindt de Maan zich in je 2e huis van geld en bezit. Geldzaken houden je meer bezig dan normaal. Misschien ga je iets kopen waar je al lang voor gespaard hebt.

Beste dag(en): 30 en 31 maart 2023

Lees ook de laatste Kreeft maandhoroscoop december hier.

Weekhoroscoop vorige week

De week begint ambitieus met de nieuwe Maan in je 10e huis van carrière. Dit is de tijd om grootse dromen voor de toekomst waar te maken.

Op donderdag voel je je wat ongemakkelijk als Pluto je 8e huis van intense emoties binnengaat. Pluto blijft daar voor 20 jaar. Deze periode van 20 jaar is een periode van persoonlijke groei en transformatie. Verwacht niet dat het allemaal gemakkelijk gaat.

Op zaterdag gaat Mars jouw teken binnen. Dit geeft je energie een boost en dat kan je op elk gebied van je leven helpen. Maar in het bijzonder op het gebied van de liefde. Spreek je gevoelens uit.

Beste dag(en): 25 en 26 maart 2023

Lees ook…

Lees ook de weekhoroscoop voor één van de andere tekens. Weet je niet welk teken, bereken het hier

weekhoroscoop ramweekhoroscoop stierweekhoroscoop kreeft
RamStierTweelingenKreeft
week horoscoop leeuwweek maagdweegschaal week horoscoopweekhoroscoop schorpioen
LeeuwMaagdWeegschaalSchorpioen
week boogschutter horosocopwatermanweek vissen
BoogschutterSteenbokWatermanVissen

Lees ook

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *