weekhoroscoop kreeft

Weekhoroscoop Kreeft

Weekhoroscoop Kreeft (21 juni – 22 juli) voor de week van 4-11 december 2023

>>Wie de oude versie ziet moet even F5 of voor apple cmd+R doen

Horoscoop deze week

De zachte, emotionele Venus energie die er deze week hangt, doet je goed. Het maakt meer creativiteit, romantiek en passie in je los. Kreeften met een relatie zien de band dieper worden. Single kreeften kunnen iemand ontmoeten die je van je sokken blaast en die allerlei bijzondere sensaties bij je wakker maakt. Geniet ervan!

Vanaf donderdag wordt je kijk op dingen waar je mee bezig bent breder en je begrip groter. Dit zijn goede dagen om nieuwe plannen en projecten te bedenken voor de nabije toekomst. Je positieve manier van denken en je bemoedigende woorden hebben een opbeurend effect op anderen. Je stemming kan nog beter worden als je goed nieuws ontvangen over een belangrijke zaak.

Beste dag(en): 7 en 8 december 2023

Lees ook de laatste Kreeft maandhoroscoop hier.

Weekhoroscoop vorige week

De week begint met een volle Maan op maandag. Bij een volle Maan draait het vaak om het beëindigen of loslaten. En dat geldt zeker voor de Kreeft nu de volle Maan in je 12e huis plaatsvindt. Denk na over iets dat een negatieve invloed heeft. Dat kan een persoon zijn of een situatie en laat het los. Het kan ook een keuze zijn tussen het spirituele en het materiële.

Er kan vanaf donderdag iemand in je leven komen die je helpt om je talenten te ontwikkelen. Je kan deze week vooral groeien door te leren van anderen. Je geest is scherp en je neemt snel nieuwe informatie op. Verder ben je praktisch, efficiënt en goed in het organiseren. Misschien een goed idee om je keukenkastje eens op te ruimen?

Beste dag(en): 1 en 2 december 2023

Lees ook…

Lees ook de weekhoroscoop voor één van de andere tekens. Weet je niet welk teken, bereken het hier

weekhoroscoop ramweekhoroscoop stierweekhoroscoop kreeft
RamStierTweelingenKreeft
week horoscoop leeuwweek maagdweegschaal week horoscoopweekhoroscoop schorpioen
LeeuwMaagdWeegschaalSchorpioen
week boogschutter horosocopwatermanweek vissen
BoogschutterSteenbokWatermanVissen

Lees ook

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *