weekhoroscoop kreeft

Weekhoroscoop Kreeft

Weekhoroscoop Kreeft (21 juni – 22 juli) voor de week van 11-18 oktober 2021

Horoscoop deze week

Tot en met donderdag zoek je onbewust de emotionele steun van je gezin of van bekende mensen in je omgeving. Dit is de beste tijd voor Kreeften om door te brengen met vrienden en familie, om reünies te houden of om gezamenlijk herinneringen op te halen. Je intuïtie is sterk en je bent heel gevoelig voor sferen en stemmingen om je heen. Je hebt het vermogen om je thuis te voelen in iedere groep of gezelschap.

Vanaf vrijdag wordt de omgang met anderen intens. Het wordt snel duidelijk wat je over iemand denkt of wat iemand over jou denkt. Het accent ligt deze week veel bij je huiselijke leven en hier kan je last hebben van misverstanden, vertraging en besluiteloosheid. Relaties kunnen zich verdiepen maar er doen zich ook snel wrijvingen en ruzies voor. Leef je uit op de tuin of doe ander zwaar lichamelijk werk om eventuele frustraties kwijt te raken.

Beste dag(en): 13 en 14 oktober 2021

Weekhoroscoop vorige week

Voor Kreeften ligt het accent deze week op het huis en privéleven. Thuis is waar je nu graag bent. Kreeften kunnen van huis uit gaan werken, of werken in sectoren die met wonen en huizen te maken hebben. De kans is in ieder geval groot dat wonen en werken gecombineerd worden. Je kan deze week wat vaker terugdenken aan vroegere gebeurtenissen of hoe het vroeger thuis was.

Het is niet zo dat het allemaal over rozen gaat. De komst van Mars kan de boel flink opschudden en voor ruzies en conflicten zorgen. Let op want je kan nu eerder in woede uitbarsten. Probeer je kinderen niet te veel dingen voor te schrijven. In het weekend ben je vooral druk met berichtjes, communicatie en korte uitstapjes. Vooral op zondag kan je geluk hebben in de liefde of op het gebied van financiën.

Beste dag(en): 9 en 10 oktober 2021

Lees ook…

Lees ook de weekhoroscoop voor één van de andere tekens. Weet je niet welk teken, bereken het hier

weekhoroscoop ramweekhoroscoop stierweekhoroscoop kreeft
RamStierTweelingenKreeft
week horoscoop leeuwweek maagdweegschaal week horoscoopweekhoroscoop schorpioen
LeeuwMaagdWeegschaalSchorpioen
week boogschutter horosocopwatermanweek vissen
BoogschutterSteenbokWatermanVissen

Lees ook

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *