weekhoroscoop kreeft

Weekhoroscoop Kreeft

Weekhoroscoop Kreeft (21 juni – 22 juli) voor de week van 5-12 december 2022

>>Wie de oude versie ziet moet even F5 of voor apple cmd+R doen

Horoscoop deze week

Als Mercurius op dinsdag je 7e huis van relaties binnengaat, dan kan de liefde opbloeien. Met name de communicatie tussen geliefden verbetert. Jullie zitten vaker op dezelfde golflengte en kunnen het makkelijker eens worden.

Tijdens volle Maan op woensdag in je 12e huis kan een geheim of iets dat je voor jezelf wilde houden toch bekend of openbaar worden. Dat kan leiden tot gevoelens van verraad, bitterheid en boosheid in je liefdesrelatie of andere soort relatie. Reageer niet te impulsief en zeker niet voordat de hele situatie duidelijk is.

Als Venus op vrijdag ook je 7e huis van relaties binnengaan dan worden problemen snel weer gladgestreken en ben je eventuele boosheid weer snel vergeten. Single Kreeften die op zoek zijn naar een nieuwe liefde kunnen romantische dagen beleven.

Beste dag(en): 9 en 10 december 2022

Lees ook de laatste Kreeft maandhoroscoop december hier.

Weekhoroscoop vorige week

Op woensdag vindt er een nieuwe Maan plaats in je 6e huis van werk en welzijn. Dit is een uitstekend moment om een nieuwe start te maken en gezonder te gaan eten, een nieuwe sport te beginnen of te gaan mediteren. Spirituele activiteiten zullen je in het bijzonder goed doen.

Op woensdag gaat ook Jupiter weer in zijn normale richting bewegen in je 9e huis van onderwijs en reizen. Je behoefte om nieuwe ervaringen op te doen, nieuwe plaatsen te bezoeken en nieuwe mensen te ontmoeten is groot. Je zult je er jong en gelukkig bij voelen.

In het weekend bevindt de Maan zich in je 7e huis van relaties. De liefde en verliefdheid kunnen makkelijk opbloeien. Breng zoveel mogelijk tijd door met je geliefde of ga daten als je single bent.

Beste dag(en): 26 en 27 november 2022

Lees ook…

Lees ook de weekhoroscoop voor één van de andere tekens. Weet je niet welk teken, bereken het hier

weekhoroscoop ramweekhoroscoop stierweekhoroscoop kreeft
RamStierTweelingenKreeft
week horoscoop leeuwweek maagdweegschaal week horoscoopweekhoroscoop schorpioen
LeeuwMaagdWeegschaalSchorpioen
week boogschutter horosocopwatermanweek vissen
BoogschutterSteenbokWatermanVissen

Lees ook

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *