weekhoroscoop kreeft

Weekhoroscoop Kreeft

Laatst bijgewerkt:

Weekhoroscoop Kreeft (21 juni – 22 juli) voor de week van 13-20 september 2021

Horoscoop deze week

Tot en met vrijdag kan je intense ervaringen beleven. Je hebt nu meer invloed en macht over je eigen leven, de gebeurtenissen en de mensen om je heen. Relaties met mensen op machtsposities, met grote organisaties en bedrijven, verlopen goed. Je hebt zelfvertrouwen en dat helpt je om een goede indruk te maken. Persoonlijke problemen en problemen op je werk kan je nu makkelijker oplossen.

Zaterdag en zondag heb je diepe gedachten. De omgang met andere mensen is intenser. Dit zijn goede dagen om onderzoek te doen en om geheimen en mysteries te ontrafelen. Probeer extreme ideeën of samenzweringtheorieën te vermijden. Wees terughoudend bij het uiten van je gedachten. Je kan anders ruzie, kritiek of conflicten verwachten.

Beste dag(en): 16 en 17 september 2021

Weekhoroscoop vorige week

Tot en met vrijdag neemt je ambitie, invloed en seks drive toe. Je kan nu heel goed alleen en onafhankelijk van anderen werken aan iets waar je passie voor voelt. Je hebt doorzettingsvermogen en kracht om lastige taken aan te pakken. Gebruik je creativiteit om belangrijke veranderingen door te voeren in je leven. Als je uitgedaagd wordt of de competitie met iemand moet aangaan dan komt er een vechtlust en overwinnaars energie bij je boven.

Vanaf zaterdag kan je op je geduld en emotionele kracht rekenen als er gevoelige of lastige momenten zijn in relaties. Anderen kunnen eerder naar jou toe komen voor advies, voor een persoonlijk probleem of voor een schouder om op uit te huilen. Je kan vertrouwen op je nuchterheid en je intuïtie als je beslissingen moet nemen over je huis, gezin of relaties. Als je ergens niet uitkomt, vraag dan advies van een oudere, wijze vrouw.

Beste dag(en): 10 en 11 september 2021

Lees ook…

Lees ook de weekhoroscoop voor één van de andere tekens. Weet je niet welk teken, bereken het hier

weekhoroscoop ramweekhoroscoop stierweekhoroscoop kreeft
RamStierTweelingenKreeft
week horoscoop leeuwweek maagdweegschaal week horoscoopweekhoroscoop schorpioen
LeeuwMaagdWeegschaalSchorpioen
week boogschutter horosocopwatermanweek vissen
BoogschutterSteenbokWatermanVissen

Lees ook

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *