weekhoroscoop kreeft

Weekhoroscoop Kreeft

Weekhoroscoop Kreeft (21 juni – 22 juli) voor de week van 12-19 april 2021

Horoscoop deze week

Tot en met donderdag zijn het goede dagen om te ontspannen, om te communiceren en om creatief te zijn. Jouw woorden kunnen troostend en helend werken. Je zintuigen werken op volle sterkte en je pikt veel extra informatie op door je intuïtie. Je kan ook informatie of inzicht krijgen door je dromen of tijdens het mediteren. Relaties verbeteren door je liefdevolle en spirituele stemming. 

Vanaf vrijdag heb je intense emoties en verbetert je liefdesrelatie. Dit zijn goede dagen om een eind te maken aan slechte gewoonten, obsessies en dwangmatig gedrag. Je kan deze dagen meer genieten van het gezelschap van vrienden en familie en je voelt je meer verbonden. Je kan ook nieuwe mensen ontmoeten met wie je een diepe band voelt.

Beste dag(en): 14 en 15 april 2021

Weekhoroscoop vorige week

Tot en met woensdag heb je meer behoefte aan emotionele steun van je huis en gezin. Dit zijn dagen waarin je meer tijd in de privacy van je huis wilt doorbrengen. Toch zijn je sociale vaardigheden ook goed. Je voelt je ook goed in groepen en met vrouwen in het bijzonder. Je maakt makkelijker contact vanuit je onderbewustzijn en je laat je emoties meer spreken.

Vanaf donderdag is je geest helder en heb je levendige discussies. Je gedachten en meningen zijn duidelijk en je wilt ze graag uitspreken. Door je toegenomen nieuwsgierigheid en bereidheid om nieuwe dingen te leren, zijn dit goede dagen om te onderhandelen, zaken te doen of sociale activiteiten. Je kan goed nieuws ontvangen.

Beste dag(en): 9 en 10 april 2021

Lees ook…

Lees ook de weekhoroscoop voor één van de andere tekens. Weet je niet welk teken, bereken het hier

weekhoroscoop ramweekhoroscoop stierweekhoroscoop kreeft
RamStierTweelingenKreeft
week horoscoop leeuwweek maagdweegschaal week horoscoopweekhoroscoop schorpioen
LeeuwMaagdWeegschaalSchorpioen
week boogschutter horosocopwatermanweek vissen
BoogschutterSteenbokWatermanVissen

Lees ook