Wat kan Lifetime Mediums voor je betekenen

Lieve lezers,

Mij is laatst de vraag gesteld wat ik met mijn werk voor iemand kan betekenen en daarop gaf ik het volgende antwoord: Het ligt er maar net aan waar jij behoefte aan hebt.

Wil je een schouder om op te huilen? Dan zou ik dat voor jou kunnen zijn.

Heb je behoefte aan advies, richtlijnen en informatie over jouw toekomst? Wil je weten wat je kan verwachten? Dan ben ik er ook voor je. Aan de hand van vragen kan ik voor je kijken wat je mag verwachten en waar je op moet letten als je de weg van je toekomst bewandelt.

Juist, ik lees dus niet alleen zomaar iemand zijn toekomst.

Iemand moet mij werkelijk die vraag stellen wil ik dat doen en daarnaast geef ik ook een stuk zorgvuldigheid en advies mee hoe zij hun levenspad vervolgens tegemoet kunnen gaan.

Let op! Ik kan dus niet de toekomst veranderen.

Ik kan alleen lezen wat je tegemoet mag komen en ik kan je voorbereiden op situaties waar je het in je leven wat moeilijk mee zou kunnen hebben.

Ik praat er dan met jou over en geef je tips hoe je ermee om kunt gaan zodat op de momenten als je het beleeft dat je dan terug denkt aan mij eerder ontvangen informatie en advies zodat het je gemakkelijker voor jou is om datgene te bewandelen.

Mijn vak is dus niet beperkt en omdat ik me inzet voor mijn medemens is dat ook telkens voor iedereen een andere vorm van hulp bieden.

Ook krijg ik weleens de vraag word je dan niet moe van het gezeur? Of ik spreek cliënten die mij vaker bellen en die me de vraag stellen: Vind je dat ik zeur etc.. en dan zeggen mijn cliënten weleens tegen mij van: Ja sorry hoor, ik weet dat het teveel is. Maar ja, wat moet ik.

Allereerst deel ik mijn cliënten en mijn toekomstige cliënten de volgende boodschap mee..

Ik ben er voor jou en ik vind niemand teveel! Anders moet je dit werk niet doen, vind ik haha.

Het maakt mij niet uit in welke situaties jij je bevindt, daarnaast vind ik het belangrijk mijn cliënten mededelen dat ze voor mij absoluut geen zeur zijn integendeel doordat zij de huidige situatie ervaren op dat moment kan ik een betere hulp voor mijn cliënten zijn.

Ja het klopt dat de situatie van de ene cliënt sneller en gemakkelijker opgelost zijn dan die van de andere maar dit zie ik niet als een probleem, ik zie het meer als een uitdaging.

Zodra ik die persoon in kwestie weer op de been geholpen heb, dan ben ik enorm trots over hetgeen mijn client doorlopen heeft en wat die persoon bereikt heeft.

Dus inhoudelijk één antwoord geven op wat voor toegevoegde waarde ik kan leveren als Lifetimemediums Derya heb ik niet, het is specifiek aan de behoefte van mijn cliënten en daarop sluit ik mijn hulp en advies aan.

Door de beheerder van Lifetimemediums.nl is mij gevraagd eens te vertellen wat Lifetimemeidums.nl nog meer te bieden heeft dus dat doe ik dan bij deze!

Mijn antwoord volgt hieronder dus lieve lezers ik vraag jullie weer even de tijd en de aandacht om het gehele stuk in zijn compleetheid te lezen.

Lifetimemediums consulenten

Ik ben dus een van de consulente op de website van lifetimemediums.nl hier hebben ze diverse consulenten en consulten beschikbaar.

Lifetimemediums App

Is voor klanten en bezoekers van de website beschikbaar gesteld zodat je gemakkelijk en snel eenvoudig je product kunt bestellen. Of je kan snel en gemakkelijk de beschikbaarheid van een consulente checken.

Een chat consult

Werkt aan de hand van een over en weer berichten wisselen met het medium waarbij je een tarief per minuut betaald, soort vergelijkbaar als het programma WhatsApp dat tegenwoordig op elke mobiele telefoon beschikbaar is.

Als klant betaal je het gesprek per minuut zo heb je zelf grip op hoeveel geld je aan het consult uitgeeft.  

Bellen via 09 nummers voor een telefonisch consult kan bij Lifetimemediums ook.

Dit houd dan in dat je vanuit Nederland of België kiest te bellen naar het bij behorende 09 nummer om zo vervolgens een telefonisch consult van een van de Lifetimemediums consulenten te ontvangen, deze optie is er ook in de variant dat je belt met het Lifetimemediums beltegoed. Het verschil is dan dat je belt aan de hand van beltegoed waardoor je goedkoper belt.

Email consult

Bij Lifetimemediums kan je ook lekker kiezen voor een reading of consult via de email hierin kan je netjes in een bericht jou vragen aan een willekeurige Lifetimemediums stellen of je kiest zelf de Lifetimemediums van wie jij een email consult wilt ontvangen.

Vervolgens zet je jouw vragen in het bericht en kan je de email versturen.

De Lifetimemediums consulente zal jou Email consult dan binnen krijg in haar Inbox en vervolgens zal zij of hij rustig de tijd nemen om het consult te beantwoorden.

Het streven is dan dat binnen 24 uur te doen.

Het handige van een Email consult vinden vele klanten is dat je vervolgens altijd de reading het consult terug kan lezen zodat je niet vergeet wat de boodschap aan jou was.

Hand lees consult

Handlezen en handlijnkunde is een uitgebreide kunde.

Onze Lifetimemediums kunnen je voorzien van een hand lees consult.

Je stuurt dan 2 foto’s 1 van elk hand en dan zal ons medium de lijnen in jou handenlezen en jou de boodschap meegeven die aan jou gegeven dient te worden.

Je vraagt de handlezing aan op onze website www.lifetimemediums.nl

Koffiedik lees consult

Koffiedik lezen is een ouderwetse methode van het toekomst lezen.

Het is de bedoeling dat er dan traditionele koffie vaak uit het oosten gedronken wordt en nadat de koffie op is kan de prut wat overblijft in de kom gelezen worden.

Onze mediums kunnen deze kop dan voor jou uitlezen en zo kan aan jou dan de boodschap worden meegeven die voor jou van toepassing is.

Numerologie consult

Tijdens dit consult geef je een aantal veelzijdige nummers door die je vaak voorbij ziet komen Zie je telkens diezelfde tijd voorbij komen waarvan je jou zelf afvraagt wat wilt het jou zeggen. Op Lifetimemediums kunnen de consulenten jouw dan vertellen wat de nummers jou zeggen. Dit is slechts een zeer korte omschrijving wat er met een numerologie consult aangeboden wordt.

In de volgende Column zal ik meer ingaan op wat elke consult precies inhoud.

Astrologie consult

Doormiddel van een Astrologie consult wordt geheel de sterrenkunde en jou geboortedatum in combinatie met elkaar voor jou uitgelezen waardoor jou de boodschap kan worden meegegeven van jou verdere leven.

Wat ook meegegeven kan worden tijdens zo’n consult dat is wat jouw kwaliteiten en kwantiteiten zijn en wat je goede en slechte eigenschappen en karakter trekjes zijn.

 Dit zodat je hieraan kan werken en er je verbeter punt in het leven van kan maken ook wordt jou leven in delen verteld en geschetst zodat je te horen krijgt wat je zoal in jou leven kan verwachten.

Dit is slecht een zeer korte omschrijving wat er met een Astrologie consult aangeboden wordt.

In de volgende Column zal ik hier meer op ingaan op wat elke consult precies inhoud.

Bij Lifetimemediums kun je dus altijd 24/7 terecht.

Ik en mij Erkende Paragnosten en Mediums collega’s beantwoorden graag al jouw Levensvragen,  Lifetimemediums onderscheidt zich door de jarenlange ervaren en gekwalificeerde Mediums,

Elk consulente kent zijn of haar eigen Vakmanschap, Discretie en Vertrouwen.

Van Lifetimemediums ontvang je direct kwaliteit!

PROBEER SNEL!

Kies voor een Chat, Bel, Email of ander consult?

Of werp eens een blik in onze gratis Aanbod die wij voor onze klanten hebben.

Begeleiding per aangevraagde consult kan ook.

Een geslaagd consult begint bij lifetimemediums.nl

Lees reviews, bekijk de profielen en profiteer van transparante tarieven!

Met de chat consulten maakt Lifetimemediums het voor jou nog gemakkelijker om dingen waar je moeilijk over kunt praten te vertellen, je tikt namelijk al je vragen gewoonweg en simpel in het chatvenster.

Lieve lezers ik heb weer een hele hoop informatie aan jullie gedeeld.

Bedankt voor jullie aandacht en jullie tijd en hopelijk tot snel.

Mocht je iets willen toevoegen aan mijn nieuwe column? Zit jij met een vraag wat je graag wilt dat ik bespreek tijdens een column? Of heb jij persoonlijke hulp nodig voor een van jou levensvragen?

Contacteer mij via Lifetimemediums email consult en dan spreken wij elkaar snel!

Heel veel liefs,

Van Derya

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *