Spiritualiteit en levensvragen

Lieve Lezers,

De komende periode zullen jullie meer van mij horen. Ik zal namelijk vaker hier als columnist op de website een column schrijven. Zo zal ik proberen jullie als lezer wat meer een kijkje te geven in de wereld van spiritualiteit.

De onderwerpen die ik per column zal behandelen kunnen heel divers zijn denk bijvoorbeeld aan de volgende onderwerpen zoals bijvoorbeeld een persoon die werkt als consulent levensvragen (mediums) (paragnost) (life coach) etc.

Alles wat met levensvragen te maken heeft zal ik ook per column in het kort wat meer proberen uitleggen.

Ik wil jullie als lezers wel UITNODIGEN om mee te denken en dat kan door bijvoorbeeld een onderwerp waar jullie graag wat meer over zouden willen weten aan ons voor te stellen zodat wij kunnen kijken of wij die in een volgende column kunnen verwerken.

Wat zijn Levensvragen?

Levensvragen zijn vragen die wij allemaal in ons dagelijkse leven weleens ervaren.

Denk bijvoorbeeld aan de liefdesvragen, relaties, sollicitaties of je die ene baan gaat krijgen waar je graag op wilt solliciteren? En natuurlijk de vragen over verleden, heden en de toekomst.

Kortom vragen die in ons leven afspelen over de onwetendheid die wij kunnen ervaren en die toch ons leven het de moeite waard maken om die vragen te stellen.

Wie ben ik?

Mijn naam is Derya en ben een ruime tijd werkzaam als consulent levensvragen op de website van www.lifetimemediums.nl

Hier ben ik te bereiken als je vragen hebt over de toekomst, moeilijke situaties in het leven waar je graag hulp bij zou willen of andere onderwerpen die behoren bij levensvragen en nog veel meer!

Ik vind het een enorme eer dat mij gevraagd is om voor rubriek.nl columns te schrijven.

Als ik mezelf moet omschrijven als persoon dan ben ik niet zweverig zoals vele zouden denken van een spiritueel consulent en ik ben ook niet een persoon die profiteert over de rug van een ander, iedere klant die mij vraag om raad en advies die help ik met liefde en verstand verder.  

Lieve lezers we spreken elkaar snel weer.

Veel Liefs,

Van Derya

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *