Universele handleeskunde

Je handen kunnen je meer vertellen over je karakter dan je denkt. Niet alleen de uit de lijnen in je handen, maar ook uit de vorm van je hand en vingers kun je allerlei karaktertrekken afleiden.

 

Standaardwerk over handleeskunde

Wist je dat handleeskunde één van de oudste vormen van karakteranalyse is? Het boek Universele Handleeskunde kan je  alles vertellen over hoe je denkt en hoe je voelt of je nerveus, open of gesloten bent, wat je talenten zijn en wat je verborgen verlangens zijn. Maar ook wat je beperkingen zijn.  Superleuk om te weten over jezelf, maar ook om die kennis toe te passen op de handen van je partner, vrienden en kennissen.

 

Het Boek

Het boek bevat ruim 400 pagina’s vol foto’s en afbeeldingen van lijnen, patronen en vormen van handen en vingers. Overal staat een uitgebreide uitleg bij. Het boek is geschreven door Magda van Dijk-Rijneke. Zij staat bekend als expert op het gebied van de Handleeskunde. In 1990 richtte ze de School der Universele Handleeskunde op. Ze heeft ook een eigen praktijk en diverse boeken en artikelen geschreven.

 

Mail en win het boek Universele Handleeskunde

Wil je een boek winnen? De actie is afgelopen. De winnaar krijgt het boek thuisgestuurd.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *