maandhoroscoop tweelingen

Horoscoop Tweelingen juni 2019

Maandhoroscoop juni 2019 voor het sterrenbeeld Tweelingen (22 mei – 21 juni)

Liefde & relaties

Venus de planeet die heerst over je huis van de liefde, gaat jouw teken binnen op 9 juni. De liefde wordt dan makkelijker voor je, je krijgt meer aandacht van mogelijke partner en je straalt charme uit. Maar wees een beetje terughoudend. Praat niet te veel en prijs vooral jezelf niet de hemel in. Dat maakt je niet aantrekkelijk.

Tweelingen kunnen deze maand kansen missen om een nieuwe liefde of relatie te vinden doordat ze niet serieus genoeg zijn en maar wat ronddollen.
Tweelingen met een relatie zullen merken dat hun partner zich achtergesteld voelt en dat ze vinden dat je te weinig tijd en aandacht voor ze hebt.
De volle Maan op 17 juni activeert je huis van relaties en kan een keerpunt, een crisis of een ander moment markeren dat ervoor zorgt dat je een beslissing moet nemen. Een beslissing die je al te lang voor je uit hebt geschoven. Door je positieve instelling en door rekening te houden met de wensen van je partner zal alles waarschijnlijk in orde komen.

Na 18 juni kan je binnen een relatie te maken krijgen gevoelens als jaloezie, beschuldigingen en onenigheid over geld. Blijf eerlijk en oprecht.

Werk & carrière

Op het gebied van werk gaat alles wat trager dan je graag zou willen. Het kan zijn dat iets of iemand waar je hoge verwachtingen van had, tegenvalt of dat een samenwerking beëindigd wordt. Je kan het gevoel hebben dat een samenwerkingsverband je juist  hindert om je doelen te bereiken.

Als het om geld gaat, hangt veel af van je eigen inzet en je eigen talent om met je inkomsten en geld om te gaan. Van 4-27 juni gaat Mercurius door je 2e huis van inkomsten uit werk, samen met Mars en de Zon vanaf 21 juni. Tweelingen zijn heel gefocust om hun financiële positie te verbeteren en de kans is groot dat dat ook gaat lukken. Leg je prioriteit bij het afbetalen van schulden en leningen.

Body & Mind

De nieuwe Maan op 3 juni is het begin van een nieuwe periode van initiatief, bevestiging en ontwikkeling. Je richt je nu vooral op jezelf en op je eigen behoeften. Je zoekt naar nieuwe zienswijzen en je probeert jezelf opnieuw uit te vinden. Probeer daarbij wel om niet over mensen in je omgeving heen te walsen. Je drang naar succes maakt dat je heel effectief en zuinig met je tijd om gaat. Je werkt hard en dat kan tot vermoeidheid leiden, tot stemmingswisselingen, tot ongeduld en eetbuien waardoor je aankomt.

Advies

Zorg dat je niet bij machtsspelletjes betrokken raakt. Je loopt de kans om vijanden te maken en geld kwijt te raken


Vorige maand: mei 2019

Liefde & relaties

Mars houdt je in zijn macht tot 16 mei. Je bent vol energie en initiatief, je dringt aan en je kan af en toe zelfs je zin een beetje doordrammen. Mensen kunnen het idee hebben dat je niet echt naar ze luistert. Het maakt je op dit moment niet uit of dat je wel of niet aantrekkelijk maakt. Flirten doe je wel graag. Dat kan potentiële partners wel het idee geven dat je vooral geïnteresseerd bent in fun en niet in serieuze relaties.

Single Tweelingen kunnen zelfs met verschillende mensen tegelijk daten en Tweelingen met een relatie kunnen in de verleiding komen om vreemd te gaan. Het kan geen kwaad om je iets meer te verdiepen in wat je partner wil. Doe je dat niet, dan kan je spanningen en verwijten verwachten.

De tweede helft van mei worden je kansen in de liefde groter. Je stemming wordt dan romantischer, idealistischer en emotioneler. Vanaf 17 mei kan je plotseling de hoofdrol spelen in een liefdesverhaal. Net op het moment dat je de hoop op een nieuwe liefde al bijna had opgegeven.

Werk & carrière

De eerste helft van mei ben je een beetje te veel van alles. Te energiek, te druk, te brutaal en je neemt te veel risico’s. Probeer een beetje voorzichtig en terughoudend te zijn bij wat je zegt en doet.

Groepsprojecten lijken beter voor je te werken dan individuele acties. Vrienden kunnen zelfs bijdagen aan je carrière of ze kunnen je helpen om een baan te vinden. Door deel uit te maken van een groep of beroepsgroep kan je ook meer geld verdienen.

Je kan deze maand je financiële doelen makkelijk halen. Vooral het promoten en verkopen van producten of diensten gaat je goed af. Het is wel belangrijk om niet te veel te speculeren en geen risico’s te nemen.

Je kan andere mensen heel goed overhalen en steun vragen voor jouw plannen of projecten. Als het je lukt om je wat bescheiden op te stellen en niet je veel je mening aan anderen probeert op te dringen.

Body & Mind

Tot 16 mei ben je energiek maar je maakt je ook snel druk om dingen. Het is daarom belangrijk om af en toe rust te zoeken en je terug te trekken, je tempo van zowel je acties als je gedachten wat te vertragen. Met de Zon en Mercurius in je 12e huis tot de 21ste wordt je intuïtie sterker. Het verleden lijkt je soms in te halen. Het is tijd om onverwerkte problemen op te lossen, om te vergeven en verder te gaan.
Vanaf de 21ste voel je je beter en heb je meer vertrouwen in jezelf, heb je minder last van je verleden.

Advies

Wees niet te snel en ondoordacht met het uitgeven van geld. Neem eerst de tijd om na te denken.

Ook interessant
slechte eigenschappen boogschutter
Slechte eigenschappen van het sterrenbeeld Boogschutter