maandhoroscoop tweelingen

Maandhoroscoop Tweelingen april 2020

Horoscoop april 2020 voor het sterrenbeeld Tweelingen (22 mei – 21 juni)

Liefde

Vanaf 4 april maakt Pluto een combinatie met Jupiter in je 8ste huis van liefde en intimiteit. Door bepaalde angsten aan te pakken en gedragspatronen los te laten kunnen je relaties verbeteren. Tweelingen met een relatie kunnen moeilijke onderwerpen bespreekbaar maken en problemen op te lossen. Dit kan nodig zijn om de relatie gezond te houden of om een volgende stap te zetten in je relatie. 

Single Tweelingen kunnen een affaire beleven die ze meer inzicht geeft in zichzelf. Wees wel voorzichtig als je een romance met een collega begint. Tweelingen zijn deze maand niet op zoek naar vluchtige oppervlakkige relaties. Ze zijn op zoek naar echte, diepgaande liefde. 

Met Venus vanaf 3 april in jouw teken, ben je extra aantrekkelijk en verleidelijk. 

Werk & carrière

De Pluto-Jupiter combinatie heeft ook invloed op geld van derden (belasting en erfenissen). Je maandhoroscoop voor april laat zien dat het deze maand belangrijk is om op het rechte pad te blijven en je niet in te laten met schimmige personen of deals. De zucht naar macht of geld kan je makkelijk verblinden. Tweelingen die op zoek zijn naar ander werk kunnen dat vinden via vrienden of kennissen of door een heel andere aanpak dan je normaal doet. Overwin jezelf en laat je niet tegenhouden door angsten of twijfels. Volg je gevoel. Mars en Saturnus helpen je om je ideeën en meningen kenbaar te maken en dat je steun krijgt van de mensen om je heen. 

Body & mind

Tweelingen zijn al langere tijd bezig met een transformatie. Ook in het april wordt het duidelijk dat je afscheid moet nemen van dingen (slechte gewoonten, verslavingen, mensen die je afremmen) om ruimte te maken voor iets nieuws. Dit is een maand om grote schoonmaak te houden zowel letterlijk als figuurlijk. Alleen veel praten over je emoties kunnen je daarbij al helpen. 


Maandhoroscoop vorige maand

Werk en dingen buiten jezelf hebben je aandacht deze maand omdat de noordelijke helft van je horoscoop is het drukst bezocht. Bovendien versterkt Mercurius je ambities. Je gebruikt je creativiteit om problemen en hindernissen te overwinnen. 

Liefde

Maart is een goede maand voor de liefde voor Tweelingen. Je charme maakt je extra aantrekkelijk. Er lijken genoeg kansen voorbij te komen om verliefd te worden. De vraag is of je er voldoende interesse voor hebt om die kansen te grijpen. Voor Tweelingen met een relatie is het wat harder werken. Je zal meer compromissen moeten sluiten om de sfeer in je relatie goed te houden. 

Werk 

Zoals gezegd gaat de meeste aandacht deze maand naar je werk en carrière. Dat wil niet zeggen dat alles op dat gebied makkelijk gaat. Je werkplek is geen oase van rust. Integendeel. Bovendien vragen je partner, gezin of familie ook op verkeerde momenten je aandacht waardoor je tijdelijk minder tijd en energie aan je werk kan besteden. Je prestaties kunnen daardoor minder zijn dan normaal. 

Welzijn

Tot 20 maart kan je gezondheid wat zwakker zijn. Beperk je daarom alleen tot die activiteiten die echt nodig zijn. Neem zoveel mogelijk tijd om te ontspannen. Na 20 maart verandert je situatie. Je stemming wordt positiever en dat werkt door op je lichaam en hoe je je voelt.