maandhoroscoop tweelingen

Maandhoroscoop Tweelingen augustus 2020

Horoscoop augustus 2020 voor het sterrenbeeld Tweelingen (22 mei – 21 juni)

Liefde & relaties

Tweelingen hebben het maar druk met hun emoties en de liefde in Augustus. Aan de ene kant is daar Mars in je 11e huis van vriendschappen en sociale contacten, die passies en verlangen brengt. Verder gaat Venus op 7 augustus je 2e huis binnen en dat maakt je juist overgevoelig en wat melancholisch. 

Je bent kwetsbaar en je wilt graag aandacht van je partner. Je wilt dat je partner laat merken dat je belangrijk en waardevol bent.  Probeer om niet meer van iemand te vragen, dan je zelf kan geven. 

Jupiter, de planeet die heerst over je huis van relaties beweegt tegengesteld in je 8ste huis van liefde en intimiteit. Jupiter vormt van daaruit combinaties met Venus en Mercurius. Dat helpt om bepaalde situaties op te helderen en om duidelijk te communiceren met je partner. 

Sommige Tweelingen zullen hun leven zelf gecompliceerd maken door betrokken te raken bij buitenechtelijke affaires. Ze laten zich nu makkelijk meeslepen door verlangens en passie. Er zijn ook mensen die dat niet voor zich kunnen houden en die je willen verraden met alle gevolgen van dien. 

Single Tweelingen gaan actief op zoek naar de liefde. Ze kunnen zich af en toe zelfs laten overweldigen door intense emoties. 

Werk & carrière

Op 7 augustus begint Venus te bewegen door je 2e huis van geld uit inkomsten. Deze stand is gunstig voor je inkomen. Je kan meer verdienen door je eigen creativiteit en vindingrijkheid. Aan de andere kant ben je ook makkelijk met het uitgeven van je geld. Vooral aan pleziertjes en luxe spullen. Een hobby kan winstgevend worden. 

Venus staat recht tegenover de planeten in je 8ste huis van geld van derden, belastingen en schulden. Deze stand spoort je aan om orde op zaken te stellen en risico’s te beperken en om geld opzij te zetten. Vrienden en geld zijn geen gelukkige combinatie. Leen geen geld uit en leen ook niet van vrienden. Ook kinderen kunnen voor onvoorziene uitgaven zorgen. 

Tussen 5 en 20 augustus kan je heel duidelijk communiceren. Onderhandelingen en gesprekken verlopen daardoor succesvol. Tweelingen kunnen een nieuwe baan vinden, maar de vraag is of je tevreden bent met het salaris dat wordt geboden. Eis niet te veel.

Body & mind

Tweelingen hebben voldoende energie, alleen kan je makkelijk overdrijven. Je verspilt veel tijd en energie aan plezier en overdaad. Probeer ook rust te vinden voor je geest en tijd te besteden aan spiritualiteit. Laat je masseren of ga mediteren om geestelijk te ontspannen. 

Na 20 augustus gaan Mercurius en de Zon door je 4e huis van het onderbewuste, emoties, huis en gezin, doe je er goed aan om meer tijd te besteden aan je partner en familie.


Maandhoroscoop vorige maand

Liefde & relaties

Juli begint met de maansverduistering in je 8ste huis van privacy. In dat huis bevinden zich ook Saturnus, Jupiter en Pluto. De Jupiter-Pluto combinatie samen met de maansverduistering kunnen voor een openbaring zorgen op het gebied van relaties.

Je kan inzien dat een probleem of situatie meer aandacht nodig heeft, meer volwassenheid en/of inspanning van jouw kant. Ook je partner kan door een emotionele periode gaan of het financieel zwaar hebben. Relaties kunnen daardoor onder druk komen te staan. 

Mercurius beweegt tegengesteld tot 12 juli en staat recht tegenover Jupiter die ook tegengesteld beweegt tot september. Het is daardoor lastiger om de harmonie te vinden en te houden binnen relaties. Je staat vaker recht over elkaar. 

Tweelingen die op zoek zijn naar een romantisch avontuurtje, lijken kansen genoeg te krijgen. Ze voelen daarbij niet de behoefte om zich te binden of om andere verplichtingen aan te gaan. 

Werk & carrière

De maansverduistering op 5 juli vindt plaats in het 8ste huis van geld van derden, belastingen en erfenissen. Dit is een goede tijd om schulden af te lossen. Sommige Tweelingen willen geld lenen en dat verloopt moeizaam. Gelukkig verbetert je situatie na 12 juli. Je krijgt vanaf die datum voldoende kansen om je financiële situatie te verbeteren. Gokken en speculatie wordt afgeraden. 

Op je werk zit je vol ideeën en heb je voldoende inspiratie.

Het is belangrijk om deze maand realistisch te blijven als je belangrijke beslissingen wilt nemen op het gebied van geld of je werk. Neem geen impulsieve beslissingen en weeg voor- en nadelen goed af voor je een belangrijke knoop doorhakt. 

Body & mind

Juli kan een emotioneel zware maand zijn omdat het 8ste huis zo druk bezocht is. Oudere angsten kunnen weer opspelen. Het vraagt actie van jouw kant om die angsten aan te pakken en te verwerken. Tweelingen maken een fase door waarin ze meer leren over zichzelf en hun motivaties. Probeer opscheppen of jouw belang in iets niet te overdrijven. Dit staat je succes alleen maar in de weg.