maandhoroscoop tweelingen

Maandhoroscoop Tweelingen september 2021

Horoscoop september 2021 voor het sterrenbeeld Tweelingen (22 mei – 21 juni)

LIEFDE & RELATIES

Je 5e huis van liefde, romantiek, flirten en plezier, is druk bezocht deze maand september 2021. Venus is er tot de 10e, Mars vanaf de 14e en de Zon vanaf 22 september. Het lijkt erop dat dit een intense maand zal worden op sociaal gebied, dat je veel nieuwe mensen ontmoet, veel flirt en de je verleidingskunsten uit probeert.

Dit is een maand waarin je affaires en one-night stands vaker voorkomen en langdurige, serieuze relaties wat minder voorkomen. En eerlijk is eerlijk, de Tweelingen die geen vaste relatie hebben, willen hun leven waarschijnlijk niet onnodig ingewikkeld maken door een relatie te beginnen.

Tweelingen met een relatie kunnen deze maand hun relatie verbeteren. De afgelopen was er misschien wat meer afstand tussen jou en je partner en dat lost zich niet vanzelf op. Je moet zelf moeite doen om je relatie weer leuk te maken.

In de laatste week van september kan er sprake zijn van wantrouwen en verwijten over en weer. Ontrouw of gezamenlijk geld of bezit zijn ook onderwerpen van onenigheid. Geheimen van één van de partners kunnen nu uitkomen. Wees vooral eerlijk en geduldig als je wilt dat je relatie harmonieuzer wordt.

Als Mercurius op de 27e tegengesteld gaat bewegen door je huis van de liefde, is het tijd voor een emotionele schoonmaak. Denk serieus na over wat je van een relatie wilt en nog belangrijker, wat jij te bieden hebt.

WERK & CARRIERE

De eerste helft van de maand september werk je het meest efficiënt als je alleen werkt, afgezonderd van anderen. Tot 14 september heb je de kans om praktische oplossingen te vinden voor problemen die de vooruitgang van je carrière in de weg stonden. Het kan ook zijn dat wat je wilt te onrealistisch is of dat je te veel wilt bereiken in een korte periode. Je bent erg met je werk en carrière bezig. Zo zeer dat je je privéleven een beetje verwaarloost.

Na 14 september ben je nog steeds ambitieus, maar je creativiteit neemt toe. Toch kan je houding andere mensen storen. Ze vinden dat je teveel de aandacht naar je toe trekt. Gun andere mensen ook iets en probeer je meer als teamspeler op te stellen.

Mercurius beweegt tegengesteld van 27 september tot 18 oktober. Dat maakt dit een lastige tijd voor afspraken en onderhandelingen. Je kan eerder verblind worden door ijdelheid en je eigen belang voorop stellen. Door Mercurius wordt je creativiteit wel gestimuleerd en dat zorgt voor extra inspiratie.

Geld is een onderwerp van aandacht. Je hebt de neiging om teveel geld uit te geven aan luxe en om jezelf te verwennen. Er kunnen deze maand ook onverwachte uitgaven zijn die te maken hebben met je huis, kinderen of verhuizen.

BODY & MIND

De tweede helft van september kan je wat meer vermoeid zijn dan normaal. Oude kwaaltjes, angsten of obsessies kunnen weer de kop opsteken. Probeer meer inzicht te krijgen in de oorzaken of zoek professionele hulp. Maak tijd voor jezelf, je emoties, je gezin en je familie en realiseer je wat echt belangrijk is in het leven.


Maandhoroscoop vorige maand

LIEFDE & RELATIES

Tot 11 augustus staat de planeten gunstig om eerlijke en open gesprekken te voeren met je partner als je die hebt. Onderwerpen als bezitterigheid, intimiteit, trouw, vertrouwen en gezamenlijk bezit kunnen hierbij besproken worden. Jullie kunnen op deze onderwerpen van mening verschillen en kunnen het door een goed gesprek, eens worden.

Deze gesprekken kunnen jou en je partner dichter bij elkaar brengen. Je realiseert je dat je partner je leven verrijkt en compleet maakt. Tweelingen die ongelukkig zijn in de liefde kunnen nu de kracht en motivatie vinden om oude liefdes te laten gaan of los te laten op een rustige en waardige manier.

Op 16 augustus gaat Venus door je 5e huis van romantiek, liefde, flirten en vermaak bewegen. Dit is een gunstige positie en het betekent dat er meer harmonie in relaties komt of dat Tweelingen het hart van hun ex kunnen terugwinnen. Single Tweelingen kunnen iemand verleiden waar ze al een tijdje een oogje op hadden.

Single Tweelingen kunnen deze maand eindelijk iemand vinden die aan hun verwachtingen kan voldoen

WERK & CARRIERE

Op het werk kunnen er deze maand veel tegenstellingen en ruzies zijn. Je hebt meer moeite om met je collega’s, je baas of mensen waar je op een andere manier mee te maken krijgt, om te gaan.

Sommige Tweelingen spreken zichzelf tegen of veranderen snel van mening en zeggen de ene dag één ding en de volgende dag iets anders. Je kan moeite hebben om te bepalen welke kant je op wilt met je carrière.

Een baas, collega of zakenpartner kan je verwijten onduidelijk of onbetrouwbaar te zijn. Probeer je gedachten op een rijtje te krijgen en zo realistisch mogelijk te zijn. Luister naar andere mensen en probeer het advies van anderen in je achterhoofd te houden.

Wat betreft geld lijken er geen grote veranderingen te zijn. Het is wel duidelijk dat je houding en manier van communiceren met leidinggevenden of zakenpartners van invloed kunnen zijn op je inkomsten in de toekomst. Weeg je woorden zorgvuldig af en stel niet al te hoge eisen aan anderen.

BODY & MIND

Augustus is een maand waarin emotionele onderwerpen je kunnen bezighouden. Dit geldt vooral voor de tweede helft van de maand als Mercurius door je 4e huis van huis en gezin gaat bewegen. De toon van je gesprek is belangrijk. Ook kunnen oude frustraties ervoor zorgen dat je tot een uitbarsting komt.

Je kan onrustig zijn of gespannen over wat de toekomst je gaat brengen. Praat erover met mensen die dicht bij je staan of ga naar een therapeut. Maak meer tijd vrij om je gedachten naar binnen te richten en te mediteren. Dat helpt je om rustig te worden zodat je beter kan omgaan met de alledaagse problemen die op je pad komen.


Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *