maandhoroscoop tweelingen

Maandhoroscoop Tweelingen april 2021

Horoscoop april 2021 voor het sterrenbeeld Tweelingen (22 mei – 21 juni)

LIEFDE & RELATIES

In de eerste helft van april 2021 kan je profiteren van Venus die door je 11e huis van vriendschap en sociale activiteiten gaat bewegen. Vanaf de 14e gaat Venus namelijk je minder sociale 12e huis binnen. Maar tot die tijd kan je allerlei soorten mensen ontmoeten met verschillende achtergronden en nationaliteiten. 

De tijd tussen 9-11 april is met name heel gunstig voor Tweelingen die op zoek zijn naar romantiek. De kans op een relatie op afstand of met iemand met een andere achtergrond of cultuur is groot. Ook als je al een relatie hebt, kan je goed opschieten met je partner en worden jullie het eerder eens in gezamenlijke projecten. 

Als Venus vanaf 14 april je 12e huis binnengaat, wil je liever meer tijd alleen of samen met je partner doorbrengen. Je geeft vaker de voorkeur om alleen te zijn, om na te denken en uit te rusten.  

Single Tweelingen zullen dan ook waarschijnlijk single blijven omdat ze minder behoefte hebben aan gezelschap.

WERK & CARRIERE

Op het gebied van werk is het een hele drukke maand. Als je in loondienst bent kunnen er geschillen zijn over hoe het werk verdeeld wordt of over de secundaire voorwaarden. Er kan druk onderhandeld worden. Sommige Tweelingen vragen hulp aan hun collega’s om zo hun doelen te bereiken en problemen op te lossen. 

In de tweede helft van april gaan Venus, Mercurius en de Zon je 12e huis binnen. Je wordt je er steeds meer van bewust dat je ambitieuze plannen veel tijd kosten. 

Op 23 april gaat Mars door je 2e huis van inkomsten uit werk bewegen. Je ziet dan in dat het hebben van wil en visie niet voldoende is om succes te hebben. Je moet je met hart en ziel inzetten om resultaten te boeken. 

Je winst of inkomen kan wat afnemen. Maar er is geen reden tot ongerustheid. Alleen zijn je verwachtingen wat hoger dan de realiteit. Dit is geen tijd om te speculeren of om onnodige risico’s te nemen met geld. Laat je niet verleiden tot schimmige activiteiten die beloven dat je snel rijk kan worden.

BODY & MIND

Je bent de eerste helft van deze maand energieker en optimistischer. De tweede helft kan je wat minder hebben en geef je vaker de voorkeur aan rust en om alleen te zijn. 

Eind april neemt je energie weer toe. Je werkt dan steeds meer actief aan je conditie en gezondheid.


Maandhoroscoop vorige maand

LIEFDE & RELATIES

In maart 2021 is de Tweelingen meer geïnteresseerd in de liefde dan normaal. Veel Tweelingen kunnen zich afvragen of hun relatie nog een kans heeft op de lange termijn. 

Sommige Tweelingen beseffen dat hun huwelijk eerder een zakelijke overeenkomst is in plaats van een zielsverbinding. Andere Tweelingen kunnen erachter komen dat hun liefdesrelatie hen afleidt van belangrijke carrière- of zakelijke projecten, of dat het hun reputatie aantast. 

Tweelingen kunnen deze maand ook dromen van een romance met een leidinggevende of met een persoon die in hun ogen autoriteit heeft.

Op 4 maart 2021 gaat Mars zijn door het teken Tweelingen bewegen. Dat kan je zintuigen en verbeelding prikkelen en sterke romantische verlangens opwekken. Maar omdat Mars heerst over het huis van je vrienden, is het heel goed mogelijk dat een relatie waarvan je zou willen dat die romantisch was, toch platonisch blijft.

De Venus-Neptunus conjunctie rond half maart kan je laten dromen van een liefde uit het verleden. Je kan je afvragen hoe het zou zijn geweest als je in bepaalde situaties andere beslissingen had genomen of je anders zou hebben gedragen. Als je overweegt om de relatie met deze persoon nieuw leven in te blazen, dan zijn de dagen vanaf de 22ste hier het meest geschikt voor.

WERK & RELATIES

Maart 2021 lijkt een tijd om toekomstplannen te maken. Maar het is mogelijk dat je je door je enthousiasme te veel op de toekomst richt en daardoor niet ziet wat er onder je neus gebeurt. 

Mercurius gaat vanaf 16 maart door je 10e huis bewegen. Dit helpt Tweelingen die zich willen laten gelden of vooruit willen komen in de organisatie of het bedrijf waar ze werken. 

Tegen het einde van de maand zullen sommige Tweelingen erachter komen dat hun belangen botsen met die van het bedrijf waar ze werken. Misschien is het zelfs nodig om een andere baan te zoeken die beter past bij je ambities en behoeften.

Mars die vanaf 4 maart door jouw teken beweegt, helpt je bij het helder kunnen beoordelen van je huidige positie in je werk. Bovendien helpt de invloed van Mars je als je een nieuwe baan zoekt.

De nieuwe Maan op 13 maart activeert je 10e huis van carrière en zorgt voor vernieuwing op gebied van werk. Je kan een nieuwe bron van inkomsten vinden of een mogelijkheid om je eigen bedrijf te starten. 

BODY & MIND

Met Mars in jouw teken vanaf 4 maart kan je je wat meer zorgen maken over je gezondheid. Je zal meer aandacht besteden aan een gezonde dieet en levensstijl. Misschien realiseer je je dat wat minder met je werk moet bezig zijn omdat het je uitput. Je zal meer rust nemen en actief ontspannen.