maandhoroscoop tweelingen

Horoscoop Tweelingen augustus 2019

Maandhoroscoop augustus 2019 voor het sterrenbeeld Tweelingen (22 mei – 21 juni)

Liefde & relaties

Je bent deze maand augustus wat meer open naar je partner toe en je krijgt langzamerhand steeds meer vertrouwen in je relatie en in je toekomst. Jupiter, de geluksplaneet neemt op 11 augustus weer zijn normale richting in en bevindt zich dan in je huis van relaties. Ook Mercurius houdt op tegengesteld te bewegen. Grote kans dat misverstanden uit het verleden opgehelderd, vergeven en vergeten worden. 

Mercurius en Jupiter vormen een driehoek tussen 20 en 22 augustus. Dat is een gunstige combinatie voor single Tweelingen die op zoek zijn naar de liefde en vooral een serieuze relatie. Voor Tweelingen die geen vaste of serieuze relatie willen, blijft het slechts bij wat flirten en verhitte discussies.

Vanaf 18 augustus wordt je 4e huis van huis en gezin druk bezocht. Mars, Venus, de Zon en Mercurius bewegen deze maand door dat huis. Tweelingen willen nu eerder een gezin beginnen of gaan samenwonen met hun partner. Tweelingen met een relatie doen er goed aan om wat meer tijd besteden aan hun gezin, familie en huis. 

Werk en carrière

Deze maand kunnen onderhandelingen, contracten en reizen voor het werk belangrijk voor je zijn. Na 12 augustus gaat Uranus tegengesteld bewegen in je 9e huis van buitenland, lange reizen en onderwijs. Wees dan zo nauwkeurig en voorzichtig mogelijk als je reizen plant of zaken doet met het buitenland. 

Rond de nieuwe Maan en de volle Maan kan je te maken krijgen met nieuwe kansen voor je werk en kan je ook extra inkomsten verwachten. Een aantal Tweelingen kan op zoek gaan naar hun roeping of werk dat hen op het lijf geschreven is.

Sommige Tweelingen besluiten om een aanvullende opleiding of cursus te gaan volgen om hun kansen op de arbeidsmarkt te vergroten. Augustus is een maand om nieuwe dingen te leren of nieuwe vaardigheden te ontwikkelen. 

Body & mind

In augustus zit je vol energie. Sporten, zwemmen, wandelen al dit soort activiteiten helpen je om je energie positief te gebruiken. Doe je dat niet dan kan je nerveus worden en loopt de stress op. Doe niet te veel tegelijk en neem ook de tijd om je batterijen weer op te laden door tijd door te brengen met je gezin of familie bijvoorbeeld.

Advies

Zorg dat je familie zich niet te veel bemoeit met je liefdesleven.


Vorige maand: juli 2019

Liefde & relaties

In juli denk je veel na over wat liefde voor je betekent en wat relaties je waard zijn. Ook onderwerpen als intimiteit, trouw en gezamenlijke spullen houden je bezig. De meeste Tweelingen hebben weinig zin om vrijheden op te geven. Ze fladderen liever van de ene verliefdheid naar de andere. Vrijheid komt op de eerste plaats.

Single Tweelingen kunnen iemand makkelijk voor zich winnen door hun woorden, humor en omdat ze snel doorhebben wat iemands gevoelige kant is. De maaneclips op de 17e kan een crisis veroorzaken in bestaande relaties. Oorzaken kunnen te maken hebben met verslaving, manipulatie of heftige affaires. Probeer je wat terughoudend te gedragen want anders straft je partner je genadeloos af.

Jupiter beweegt tegengesteld in je 7e huis van relaties. De laatste week van de maand maakt Jupiter wel een gunstige combinatie met Mars. Hierdoor komen interessante gesprekken op gang of kun je oudere relatieproblemen op een andere manier bekijken waardoor er wel een oplossing mogelijk is.

Werk & carrière

De zoneclips op 2 juli en de maaneclips op 17 juli activeren je huizen van geld en waardevolle eigendommen. Het advies is daarom om voorzichtig met je geld om te gaan. Oudere zaken kunnen weer opspelen zoals leningen, onbetaalde belastingen of onbetaalde rekeningen.

De zoneclips zorgt ervoor dat je nieuwe bronnen van inkomsten kan vinden of je uitgavenpatroon opnieuw bekijkt. Een aantal Tweelingen geeft hun geld uit liever uit aan luxe artikelen terwijl ze het beter aan noodzakelijke spullen kunnen uitgeven.

Mercurius, de planeet die over jouw teken heerst, beweegt tegengesteld vanaf 8 juli en op 19 juli keert hij terug in je huis van inkomsten uit geld. Dat benadrukt nog eens dat je makkelijk en ondoordacht geld uitgeeft.

Body & mind

Geld en materiële zaken kunnen deze maand stress veroorzaken of je bent te koppig om de juiste maatregelen te nemen. Hierdoor raak je uit balans. Pas je tempo aan en werk wat minder of minder hard. Je zorgen maken lost niets op en kost alleen maar energie. Mercurius die tegengesteld beweegt, zorgt er ook voor dat je aandacht meer naar binnen richt en nieuwe ideeën en plannen bedenkt die voor meer zekerheid zorgen. Laat je goed informeren voor je beslissingen neemt.

Wees niet te trots of te overhaast met het nemen van besluiten.

Ook interessant
hoe verleid je een stier
Hoe verleid je een Stier?