maandhoroscoop tweelingen

Maandhoroscoop Tweelingen januari 2020

Horoscoop januari 2020 voor het sterrenbeeld Tweelingen (22 mei – 21 juni)

Druk sociaal leven

Voor Tweelingen begint de maand januari 2020 heel sociaal. Het overgrote deel van de planeten bevinden zich in het westelijke deel, de sociale kant van je horoscoop. Dat wijst er vaak op dat anderen op de eerste plaats komen en jij zelf op de tweede plaats. Goede dingen komen naar je toe door de acties van anderen en minder door wat je zelf doet. 

Werk aan de winkel

Dit is een maand waarin je je richt op je carrière, je status en je reputatie. Je gezin waardeert je inspanning voor je carrière. 

Intiem

Ook je 8ste huis is sterk deze maand. Je 8ste huis gaat over intieme relaties met anderen en over seksualiteit. Dit is een maand om schoon schip te maken op dit gebied. Neem afscheid van dingen, mensen of gedachten die je hinderen. Een beetje psychologisch inzicht kan je hierbij goed gebruiken. 

Maaneclips

De maaneclips op 10 januari vindt plaats in je 2e huis van inkomsten uit geld. De Maan is bovendien je financiële planeet. Dit is daarom ook een tijd om je financiën op orde te brengen. Dingen kunnen anders uitpakken dan je dacht en daardoor moet je misschien wat aanpassingen maken. De kans dat Tweelingen van baan veranderen, hun manier van werken veranderen of andere arbeidsvoorwaarden krijgen, is ook groot. 


Maandhoroscoop vorige maand

Liefde & relaties

Jupiter, de planeet die heerst over je huis van relaties, verlaat dit huis op 2 december en gaat dan je 8ste huis binnen van liefde en intimiteit. Dat laat zien dat de relaties van Tweelingen zich verdiepen. Single Tweelingen die op zoek zijn naar de liefde, kunnen kiezen voor partners die ze materiële zekerheid kunnen bieden. 

Andere Tweelingen kunnen met machtsstrijd, verdachtmakingen en jaloezie te maken krijgen. Maar gelukkig zijn er ook mogelijkheden om spanningen en oud zeer uit te praten en op te lossen. 

Venus begint vanaf 20 december te bewegen in je 8ste huis. En verder is daar ook een zoneclips op 26 december. Vanaf dan kunnen relaties gecompliceerd worden en je leven op zijn kop zetten. Mensen kunnen kennismaken met de duistere kant van je persoonlijkheid. 

Maak gebruik van de energie van de zoneclips op 26 december om emotionele problemen op te lossen. 

Werk en carrière

Jupiter is ook de planeet die heerst over je 10e huis van carrière en reputatie. Dat Jupiter nu door je 8ste huis trekt kan je op wijzen dat het je makkelijker afgaat om (financiële) steun te krijgen voor je onderneming of projecten. 

Tussen 11 en 19 december kan je profiteren van de driehoek tussen Jupiter en Uranus. Je kan een samenwerking aangaan met iemand die discreet en teruggetrokken is of een andere culturele achtergrond heeft. Die samenwerking brengt je succes. Sta open voor nieuwe dingen en veranderingen. 

Deze maand dromen meer Tweelingen ervan om in het buitenland te gaan wonen/werken. Tweelingen die op zoek zijn naar werk kunnen iets beters vinden dan waar ze naar op zoek waren. Vrienden kunnen je daarbij helpen en deuren voor je openen. Houd je budget deze maand goed in de gaten. 

Body & mind

Je hebt voldoende energie en zin in het leven, maar pas op dat je je niet te buiten gaat of overdrijft. Dat geldt voor ieder gebied maar vooral bij de liefde en intimiteit. 

Maak tijd voor jezelf, richt je aandacht naar binnen en probeer vrede te krijgen met beslissingen die je hebt genomen in je leven wat betreft de liefde of wat betreft geld. Kijk naar je eigen motieven en voorkom dat je dit soort fouten nog eens maakt. 

Advies

Voorzichtig met wie je samenwerkt. Pas op met wie je in zee gaat. Niet alle personen zijn eerlijk.