maandhoroscoop tweelingen

Horoscoop Tweelingen november 2019

Maandhoroscoop november 2019 voor het sterrenbeeld Tweelingen (22 mei – 21 juni)

Liefde & relaties

Jupiter bevindt zich in je 7e huis van relaties en daar komt ook Venus vanaf 1 november bij. Dit zijn twee planeten die je goed gezind zijn. Bestaande relaties kunnen verbeteren. Single Tweelingen krijgen nieuwe kansen om iemand te ontmoeten. Je hebt het geluk aan je kant wat de liefde betreft.

Sommige Tweelingen kunnen besluiten om te gaan trouwen of maken op een andere manier vooruitgang in hun relatie. Heb je een relatie die uit het slop getrokken moet worden, dan is het nu de tijd om tijd om je partner’s liefde terug te winnen. Tweelingen zijn sterk en het lijkt of ze weinig behoefte hebben aan liefde en affectie maar deze maand hebben ze er zeker behoefte aan. 

Op 22 november gaat de Zon door je 7e huis trekken en hij ontmoet daar de Maan op 26 november. De Nieuwe Maan zorgt voor vernieuwing wat erop wijst dat je relatie een nieuwe fase binnen gaat. Een meer ontspannen fase gericht op plezier en minder op verantwoordelijkheden en verplichtingen. Een nieuwe relatie beginnen kan ook. 

Werk en carrière

Mercurius beweegt tegengesteld tot 20 november in je 6e huis van werk en gezondheid. Denk daarom goed na over nieuwe stappen die je neemt in je carrière. Maak geen overhaaste beslissingen, bedenk of iets wel bij je past en bestudeer contracten en overeenkomsten goed. Zeker als je een nieuwe baan zoekt. 

Gelukkig maakt Mercurius harmonieuze aspekten met Saturnus en Neptunus. Dit houdt je scherp en realistisch. Luister daarnaast ook naar je intuïtie als je een besluit wilt nemen.

Vanaf 19 november komt Mars energie en pit brengen op je werk. Mars en Uranus staan recht tegenover elkaar tussen 22 en 26 november waardoor zich plotselinge veranderingen kunnen voordoen op gebied van werk of geld. Groepsprojecten kunnen plotseling in de war gegooid worden of onzeker worden. Degenen die de moed hebben om radicale veranderingen door te voeren, die ze al langer vermeden of uitgesteld hebben, springen er het beste uit. 

Body & mind

Gezondheid kan een punt van aandacht zijn in november. Je kan je soms uitgeput voelen door de dagelijks sleur of je zorgen maken over bepaalde onderwerpen. Gelukkig krijg je steun van mensen om je heen. Dat zorgt voor vertrouwen en optimisme. 

Tegen het eind van de maand lijken een aantal onderwerpen opgelost te worden en verdwijnt de stress.

Advies

Maak gebruik van de stand van planeten en pak nu de lastigste problemen aan in je persoonlijke of professionele leven.


Vorige maand: oktober 2019

Liefde & relaties

Tweelingen moeten in oktober veel tijd en energie in hun relaties steken. Vooral in relaties die al langer bestaan. 

Met Mars die door het 5e huis van liefde, flirten en plezier trekt vanaf 4 oktober, kan je minder geneigd zijn je verantwoordelijkheden serieus te nemen. Je hebt eerder het idee dat je in een sleur zit. Je speelse, romantische stemming en de behoefte om geestelijk gestimuleerd te worden kan de passie opnieuw op doen laaien. Maar je verantwoordelijkheid en verplichtingen kunnen je daarbij wel hinderen. Probeer je tijd zo te plannen dat je tijd hebt voor beide.  

Single Tweelingen krijgen veel kansen om nieuwe mensen te ontmoeten en vrienden kunnen als koppelaar spelen. Na 26 oktober moet je voorzichtig zijn met wie je om gaat. Je kan in bed belanden met iemand die je ooit je vriend noemde. Dat kan tot lastige situaties leiden. 

Werk en carrière

Je 6e huis van werk en gezondheid is druk bezocht. Mercurius bevindt zich daar vanaf 3 oktober, Venus vanaf 8 oktober en de Zon vanaf 23 oktober. Pluto neemt zijn normale richting weer aan op 3 oktober. Daardoor krijg je veel nieuwe kansen en steun. Gebruik je talenten en vaardigheden als het kan op een creatieve manier. 

Als je er ooit over nadacht om voor jezelf te beginnen, dan is het nu de tijd om in actie te komen. De nieuwe Maan op 28 oktober in je 6e huis maakt een nieuw begin gunstig. 

Wat betreft geld is er niet veel vooruitgang of verandering te verwachten. Oktober is een goede maand om geld te sparen, maar je hebt de neiging om veel uit te geven aan luxe en pleziertjes. 

Body & mind

Je energie en stemming is goed deze maand. Dit is een goede periode om veranderingen in je lifestyle aan te brengen, een dieet te volgen of meer te gaan sporten. Overdrijf het alleen niet en geloof ook niet in de werking wonderbaarlijke supplementen. 

Probeer je niet te veel op te winden over situaties en neem niet te veel taken op je schouders. Probeer ook wat plezier te maken zonder je schuldig te voelen. 

Advies

Maak gebruik van de stand van planeten en pak nu de lastigste problemen aan in je persoonlijke of professionele leven.