Maandhoroscoop mei voor het sterrenbeeld Boogschutter (23 november – 21 december)

Liefde & relaties 

Mei is een hele intense maand wat betreft het liefdesleven van de Boogschutter. Vooral het eerste deel van de maand is hot! Venus, de liefdesplaneet bevindt zich in je huis van erotiek en Mars de planeet van passie en lust staat in je huis van relaties. Dat is een heel gepassioneerd duo dat de hele maand in deze stand blijft en dat belooft de goede omstandigheden voor een nieuwe liefde en/of spannende avontuurtjes.

Op 3 mei gaat ook Mercurius weer in zijn normale richting bewegen en vanaf de 15e neemt hij een gunstige positie in. Op 20 mei gaat de Zon je huis van relaties binnen en dat legt nog eens extra de nadruk op het belang van een leven met zijn tweeën. Ondanks deze positieve ontwikkelingen is het laatste deel van mei wat meer gespannen en kunnen zich eerder complicaties en conflicten voordoen.

De Werk & geld

Mercurius is de planeet die heerst over je huis van carrière en die neemt op 3 mei zijn normale richting weer in. Je werk verloopt dan soepeler. Je werkt efficiënter en dingen gaan vaker zoals je wilt.

Mei is een goede maand om dingen te creëren, te promoten of te lanceren. En natuurlijk ook om je talenten te tonen aan de buitenwereld. De Zon in je huis van werk gaat je daarbij helpen.

Samenwerken is belangrijk voor Boogschutters, vooral het tweede deel van de maand. Maar daarbij kan je wel last hebben van competitie en meningsverschillen. Financieel gaat het goed, zolang je geen extreme beslissingen of risico’s neemt.

Gezondheid & energie

De Zon bevindt zich in je huis van gezondheid, maar maakt wel wat minder gunstige combinatie met andere planeten. Je hebt deze maand interesse in je gezondheid, een gezonde lifestyle of verbetering van je conditie en/of figuur. En mei is de goede maand om daaraan te werken.

 

Advies: Wees flexibel en gedraag je diplomatiek.

 

Hier lees je de weekhoroscoop Boogschutter
Lees de horoscoop van de vorige maand
Lees de horoscoop Boogschutter 2017 of de andere jaarhoroscopen

 

Hier staat de maandhoroscoop voor de:

Vissen – Ram – Stier – Tweelingen – Kreeft – Leeuw – Maagd – Weegschaal – Schorpioen – Boogschutter – Steenbok – Waterman